Gå til innhold

HPH1978

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

959 profilvisninger

HPH1978 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg byttet slanger og bremserør på 05 mod. Gått 168.000 for et drøyt år siden. Det var høyst på tide. Har nok mye å si på om du er flink med underspyling og hvor i landet du kjører.
  2. Har sølv 7 seter med takluke, sort interiør og originalt mørke ruter. Jeg mener bilen blir mye penere og får et mer eksklusivt preg med mørke ruter. Når bilen er levert med originalt mørke ruter har du heller ikke synlige streker der hvor blant annet radioantenne ligger, varmetråer etc. Jeg er mest fan av lyst interiør, men ville personlig ikke valgt sølv som utvendig farge da. Det er faktisk mange fabrikanter som ikke tilbyr den kombinasjon. Mørk utvendig med lyst skinn er prima?.
  3. Kule! Hva ble prisen fra E-Bay?
  4. Vi klarte det uten nye klips, men en stor fordel er om bilen kan stå varmt litt før du begynner å rive i dette.
  5. LItt usikker på hvilken type jeg satt på, var et firma i Tønsberg jeg kjøpte det fra. Gautes: Jeg må nok da konkludere med at det må være en feil - sjøføren er nemlig verdensmester (i det meste) Høyre foran ser bedre ut. Mye tyder nok på at noe har hengt på ja...
  6. Oppdaget i dag at jeg kjørte jern mot jern venstre foran i dag. 25.000 km siden jeg byttet skiver og klosser. Er ikke dette litt "væl" tidlig?
  7. Ja, det gikk greit, litt lim når det skulle sammen igjen så var alt bra, men man må ta i mer enn man tror?.Jeg gikk opp en str på umbrakonøkkelen. Det gjorde at den satt som støpt! Har man mulighet til å la bilen stå varmt er det en stor fordel når man skal rive såpass mye i plasten.
  8. frem til midten av jan er det alltid stille, men ellers er både jan og feb gode bruktbilmåneder. Men alt har selvsagt med pris å gjøre. Lykke til! HP
  9. Da er problemet løst. Det var kroken som hadde røket. Den ble erstattet med en umbrako? nøkkel. Takk for gode tips! HP
  10. Jeg hører den slår inn, det gjør den også på 15 sek trikset, så håper det er wire eller krok, får kanskje hjelp i helgen. Noe driit med 2 fastmonterte barnestoler og barnevogn som må dras gjennom midtre baksetet. Man rekker å bygge opp bra med sinne før vogna er ute da! Takk for tips! HP
  11. For en reaksjonstid!!! Takk! Er dette en en fix som varer eller i påvente av deler? Jeg ringte MotorPool og komplett låsekasse med wire kostet rundt 1500 kr.
  12. Som topic sier får jeg ikke opp bakluken. Hører brytern slår inn, men det skjer ikke noe. Noen som kjenner til noen tjuvtriks? 15 pump med bremsepedal og 2 ganger av og på med varselblink???
  13. Du får vel kun koblet ut antispinn, esp'en vil nok ligge på.
  14. Forbruket mitt har også økt, ligger rundt 1,3 på blandet kjøring, har blendet egr og har remap fra BAS. Hva slags dyserens bør man bruke Larsframars?
  15. Det var julegaven sin det! Utrolig bra! Elsker skikkelig håndverk!
×
×
  • Opprett ny...