Gå til innhold

panda

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nøtterøy

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nøtterøy

panda sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Skvatt litt av det same, og at det var så masse som 8 cm høgare i RR. Eg fekk ikkje etterprøvd dette før Range Roveren var overlevert til kjøparen. Men trur eg har prøvd å måle eit ca-mål frå bagasjeromsgolv til eit snitt av taket ved baksetetyggen på begge bilane. Men korriger gjerne dei som har ein RR L322 for handa.
  2. Dette er vektmål tatt frå ein Land-Rover-App for iPad, og talet er nok i minste laget ja, men det viser i allefall at D3 er bitte litt lettare, om enn så lite. Takk! Eg har prøvd å sette setet i ein normal køyrestilling for meg (eg er 187cm høg) på begge bilane.
  3. Hei ja. Eg har no vore lukkeleg eigar av Discovery 3 i snart ein måne. Etter to år med Range Rover Vogue 2002. Eg er kanskje litt i overkant oppteken av lasteplass/bagasjeromplass sidan eg ofte er på tur med både folk og mykje utstyr. Så her kjem litt nerdete info for dei som måtte vere interessert : Generelt er det meir plass til bagasje både med bakseta oppe og nedfelt. Men det er også litt mindre plass til folk, men det er ikkje for liten plass. Får fint plass til to barneseter og ein vaksen bak. Men altså i RR'en var det litt meir beinplass. Legg ved eit bilde der eg etter beste evne har samanlikna diverse mål. Dei måla eg har målt sjølv er omtrentlege, men eg har prøvd å vere like omtrentleg på begge bilane. Kom gjerne med innspel om de er ueinige i måla. Discovery vs Range Rover.pdf
  4. Veldig informativt Terskel og Kjetil! Har køyrt L322 2002 i to år, men i dag faktisk, har eg solgt den. Vemodig.. Synes det er noke av den finaste bilen som finnes. Så klassisk og elegant! Men den hadde gått langt og eg køyrer mykje, så viss eg skulle få solgt den så var det no trur eg. Kjem til å kjøpe meg Discovery 3. Har to barn og treng både plassen til familien, men også i jobben min. Har testa mange D3'ar, men er spent på korleis det vert i praksis. Føyer meg til det same inntrykket som Terskel og Kjetil.
  5. panda

    L322 til salgs!

    Takk for tips! No ligg den på riktig plass trur eg: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=71762&p=762100
  6. nei, men den har frakta mykje musikkutstyr.
  7. Nydeleg L322 selges: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=47944128&searchclickthrough=true
  8. panda

    L322 til salgs!

    A ha. Takk. Følg med følg med.
  9. panda

    L322 til salgs!

    Er det lov å informere forumet om at eg har ein L322 til salgs..? Eller er det reglar mot slikt?
  10. Takk for svar! Smak er nå ein ting, og den treng ikkje diskuterast, men likevel kjekt å høyre kva folk synes. Dei fleste her likar best sota ser det ut til, og mange synes det er bra mot sola. Eg er einig at det ser bra ut, men eg synes framleis det vart litt mørkt og "tungt" inni bilen som resultat av sota ruter på den eg prøvde, men det var ikkje steikande sol då eg prøvde den då..., og eg er vant til lyst interiør frå før. Vanesak kanskje.
  11. Takk for svar. Andre meiningar folkens?
  12. Treng litt synsing ang sota vindu eller ei. Leitar framleis etter D3, ca 2007. Gøy! Har prøvd 4 stk no og føler eg veit stadig (litt) meir om kva eg skal sjå etter. Heller mot å synes at den er penast i sølv. Synes også det lyse skinninteriøret er mest delikat, men få å finne som har det. Nokre har sota ruter, andre ikkje. Prøvde ein som hadde sota ruter og syntes det vart så mørkt inne i bilen, litt vel mørkt. Den hadde svart skinn. Kva meiner folket om sota vindu? Er det pent med eller uten, er det fint å ha om sommaren med små barn, vert det mørkt og trist på vinteren? Osv.. Sjølvsagt er det viktigare at bilen er i god stand++, men lel..
  13. No skal det for min del leggast til for min del at girkassa på min er overhalt for eitt år sidan etter eit, ja nettopp, girkassehavari.. Etter mykje plunder og styr vart den reparert av "Automatic Transmission service - ATS Ståle Andersen" på Fetsund. Strålande arbeid! Men alt kostar, og tar tid.. Vel vel. Så girkassa burde tåle litt tuning nokre år til. Stryk "for min del" minst ein gang..
×
×
  • Opprett ny...