Jump to content
LRforum

Jetinge

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Jetinge

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Langhus, Akerhus

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Langhus

Recent Profile Visitors

548 profile views
 1. der ser du - noviser kommer med de utroligste uttalelser, og det er skikkelig moro å kjøre den!
 2. Jepp, og takk for supporten Har nå snart kjørt 80 mil med Den lille svarte, uten problem av noen art, starter omg. går uten feil og skrangler helt avsindig - regner det som normalt?
 3. Ja, så det, men om jeg skrur ut skruen skal vel den åpne for vann ut? Har testet forsiktig og det kom litt vann ut ved gjengene - får kanskje tappe av litt og åpne helt for sjekk ?
 4. Her sitter den "kranen" jeg refererer til - er det steng/åpent for kjølevann til varmeapparater?
 5. Jeg har en settskrue med kontramutter, sitter på høyre side ved uttaket på toppen. Skrudde litt på den i dag, og det kom litt vann ut, men om den var åpen vet jeg ikke. Det må sjekkes i morgen, så det kan kanskje være noe så enkelt som det.
 6. Jeg tror det, det lå kjølevæske i begge registrene da jeg renoverte, men kjenner ikke at slangene blir varme ut av motor heller. Med kranen mener du den på blokka/vannpumpe ?
 7. Jeg har et spørsmål vedr. varmeapparat i Den lille svarte, S2. Det er koblet 2 varmeapparater i serie, motoren har arbeidstemp på 80 grader, men ingen av registrene i varmeapparatene blir varme, noen tips om årsak og tiltak?
 8. Mellomstadiet fra toppløs til truckcab - bikini funker helt strålende i disse varme/kjølige dagene vi har nå. 50 mil problemfritt etter mange år på låve og i skog - strøkent!
 9. Takker, kjører toppløs nå - helt strøkent ! Driver med litt tilvenning av kjøring, bil og utstyr, helt magisk! Jeg skal ha på trucktaket før jeg begynner å ferdes rundt ( været avgjør når jeg kjører nå), men det er mulig at Magne og Simen kommer til Horten med bilen, jeg er på mc-tur Men gjerne en annen gang, må få litt oversikt på hva som skjer og hvor ! Ha en fortreffelig fin dag videre, / Trond
 10. Heisann, hjemme igjen?

  1. Show previous comments  7 more
  2. Jetinge

   Jetinge

   Knalltur gjennomført med MC på strøkne grus/småveier i Buskerud og Telemark - batterilading :)

   Har nå kjørt ca 50 mil med Den lille svarte, og er rimelig imponert over at det bare går og går og går!

   Skikkelig gøy ! Om det er vær til det, og det passer for deg tenkte jeg kanskje å ta en sving ut til deg

   på onsdag formiddag ( 12 ish)? 

   Mest for å få en vurdering av tilstand og neste stepp i renoveringen, kanskje speedometer finnes på lageret også?

    

   Erik har fått kr. og du har fått deler ?

    

   prekæs.....  / Trond

  3. gautes

   gautes

   Går nok bra med besøk men ring på forhånd.

   Barnebavianvakt den uka.

   Deler i hus og alt vel.

  4. Jetinge
 11. Takker for svar, og invitasjonen aksepteres med glede
 12. Med kjøring melder det seg også en del spørsmål : Skal det være blytilsetning i bensinen her, og er 95 oktan ok? Vedr. justering av ventiler på en sideventilert 2.0L, er 9-regelen slik at 1 er første innsug og 8 er bakre eksos? Dødgang på rattet, årsaker og utbedringsforslag ?
 13. Litt oppdatering her nå, ble lagt inn endel på Den Lille Svarte-tråden, men da er registreringen et faktum. Bilen er vist, skilt er hentet og montert, og nå går den som et rullende prosjekt. Data som har kommet fra under prosessen : Produsert 16.09.1957, originalfargen blå, sendt ti Ny-Caledonia 08.10.1957 ( øy utenfor Australia:), senere sendt til Nord-Sverige og gikk som anleggsbil for VattenFall. Sivilt registrert 1972, 5 eiere i Sverige, 3 i Norge, jeg er den siste så langt. Og nå er det rom for litt karosserifiksing, kjøring og sjekk på hva som må utbedres videre på teknisk.
 14. Ja, det er skikkelig moro - og første delmål nådd - det er nå et rullende prosjekt
×
×
 • Create New...