Jump to content
LRforum

DavidA

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

About DavidA

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sortland
 • Interests
  Musikk, film, sport, jakt, Range Rover

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sortland

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. Takk alle for tips. Jeg kjenner en mekaniker som ser på dette for meg. Jeg videresender tipsene deres. Jeg har ikke greid å lese ut noe som helst om EAS, nei. Det virker rett og slett som at Nanocom'en låser seg da.
 2. Brage, kjenner du til Nanocom, og hvordan man bruker den mot EAS-systemet?
 3. Ok. Jeg kjøpte en Nanocom i vinter, men har ikke greid å lese noe ut fra EAS'en. Er det jeg som gjør feil, eller er Nanocom dårlig på dette?
 4. Hvordan finner jeg ut av dette? Høres ut som at det er flere sensorer? Ja, mekanikeren nevnte og ventilblokka som en mulig feilkilde. Hva gjør man med det i så fall? Jeg har en Nanocom, men enten så vil den ikke lese noe av EAS-systemet, eller så er det jeg som ikke har skjønt hvordan den brukes.
 5. Hei Etter å ha byttet luftkompressor i fjor, og i vinter nye luftbelger, så var jeg sikker på at jeg ikke skulle få noen problemer på en stund. Men plutselig en dag i mai, så ville den ikke heve seg. Sjekket kompressoseren, men den gikk som bare det. Leverte så bilen inn på verksted (ikke merkeverksted) da jeg var sikker på at det måtte være en luftlekkasje. Men de fant ingen lekkasje noe sted. De fylte belgene manuelt, men etter å ha startet bilen senket den seg helt ned igjen. Har ingen feilmelding i displayet. Har noen noe tips på hva dette kan være? Begynner å lure på om det bare er å bytte til fjæringer, selv om det suger siden jeg har nye luftbelger og kompressor. David
 6. Hei, igjen. Da fikk jeg min Nanocom i forrige uke, og fikk slettet Airbag Fault koden. Den lå under SP1. Hva betyr det? Jeg lekte og litt rundt i menyene, men stusset over at jeg ikke fikk opp noen verdier på nivået på luftfjæringene. Er dette normalt? Må man betale for ekstra unlock kode for å sjekke luftbelgene?
 7. Det hadde vært greit å få tak i en brukt Nanocom. Den er jo ganske dyr ny. Er det noen i Norge som selger de?
 8. Ok. Takk. Det er sikkert lurt, ja. Har prøvd å få kontakt med på Finn i Molde som selger deler fra en P38 samt en nanocom, men han har ikke svart. Er det noen du kjenner til iknutis?
 9. Det hørtes sannsynlig ut det du sier der, Martin! Et lokalt verksted her skal prøve i morra, men jeg er litt skeptisk til om de har riktig diagnoseverktøy. Skulle i alle fall få slippe å betale noe om de ikke får det til.
 10. iknutis må rattet skrus løs da? Siden jeg kjørte nesten 4 år etter at feilkoden ble slettet sist, har det kanskje oppstått noe nytt nå da? Jeg er ingen bilmekaniker, som dere skjønner.
 11. Hei, Brage! Jeg har hatt Airbag Fault før, og prøvde den gang tipset ditt (hadde glemt det så har ikke prøvd nå), men det virket ikke og jeg måtte helt til Tromsø på verksted der de slettet feilkoden. Jeg mener faktisk Airbag Fault dukket opp da jeg rundet et rundt tall på kilometertelleren. Kan det ha med serviceintervall å gjøre? For øvrig var det en annen kar som mente at denne feilen kunne komme av dårlig kontakt i rattet. Har du hørt om det?
 12. Ok. Har sett på den, men steiler litt på prisen. Så faktisk en som virket å være til salgs på Finn. Men den er til Diesel. Har det noe å si i forhold til å få slettet Airbag Faulten? Har du hørt om denne: https://diagnosebutikken.no/produkt/icarsoft/icarsoft-lr-2-feilkodeleser-jaguar-land-rover?gclid=CjwKCAjw5_DsBRBPEiwAIEDRWwWrzo5W7bwsV-7GXva1CIEDqlUkNPS10auCA-KtTrnfAWsafIxcFRoC0v4QAvD_BwE iCarsoft LR V2 - Feilkodeleser Jaguar & Land Rover. I hvert fall ganske mye hyggeligere pris på den.
 13. Hei! Hvilke diagnoseverktøy anbefaler dere her? Spesifikt så trenger jeg å slette feilkode Airbag Fault før bilen skal på EU-kontroll. Jeg fikk en EAS-kicker av en her på Sortland som nok desverre må skrote sin P38, men såvidt jeg skjønner kan ikke den slette Airbag Fault feilkoden. Har jeg rett? Mvh David
 14. Da er ny luftkompressor montert og alt funker som det skal igjen
 15. Flott! Takk! Får håpe det er den gamle kompressoren som er død da, og at det ikke er noe mer innviklet.
×
×
 • Create New...