Jump to content
LRforum

DavidA

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About DavidA

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sortland
 • Interests
  Musikk, film, sport, jakt, Range Rover

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sortland

Recent Profile Visitors

172 profile views
 1. Hei, igjen. Da fikk jeg min Nanocom i forrige uke, og fikk slettet Airbag Fault koden. Den lå under SP1. Hva betyr det? Jeg lekte og litt rundt i menyene, men stusset over at jeg ikke fikk opp noen verdier på nivået på luftfjæringene. Er dette normalt? Må man betale for ekstra unlock kode for å sjekke luftbelgene?
 2. Det hadde vært greit å få tak i en brukt Nanocom. Den er jo ganske dyr ny. Er det noen i Norge som selger de?
 3. Ok. Takk. Det er sikkert lurt, ja. Har prøvd å få kontakt med på Finn i Molde som selger deler fra en P38 samt en nanocom, men han har ikke svart. Er det noen du kjenner til iknutis?
 4. Det hørtes sannsynlig ut det du sier der, Martin! Et lokalt verksted her skal prøve i morra, men jeg er litt skeptisk til om de har riktig diagnoseverktøy. Skulle i alle fall få slippe å betale noe om de ikke får det til.
 5. iknutis må rattet skrus løs da? Siden jeg kjørte nesten 4 år etter at feilkoden ble slettet sist, har det kanskje oppstått noe nytt nå da? Jeg er ingen bilmekaniker, som dere skjønner.
 6. Hei, Brage! Jeg har hatt Airbag Fault før, og prøvde den gang tipset ditt (hadde glemt det så har ikke prøvd nå), men det virket ikke og jeg måtte helt til Tromsø på verksted der de slettet feilkoden. Jeg mener faktisk Airbag Fault dukket opp da jeg rundet et rundt tall på kilometertelleren. Kan det ha med serviceintervall å gjøre? For øvrig var det en annen kar som mente at denne feilen kunne komme av dårlig kontakt i rattet. Har du hørt om det?
 7. Ok. Har sett på den, men steiler litt på prisen. Så faktisk en som virket å være til salgs på Finn. Men den er til Diesel. Har det noe å si i forhold til å få slettet Airbag Faulten? Har du hørt om denne: https://diagnosebutikken.no/produkt/icarsoft/icarsoft-lr-2-feilkodeleser-jaguar-land-rover?gclid=CjwKCAjw5_DsBRBPEiwAIEDRWwWrzo5W7bwsV-7GXva1CIEDqlUkNPS10auCA-KtTrnfAWsafIxcFRoC0v4QAvD_BwE iCarsoft LR V2 - Feilkodeleser Jaguar & Land Rover. I hvert fall ganske mye hyggeligere pris på den.
 8. Hei! Hvilke diagnoseverktøy anbefaler dere her? Spesifikt så trenger jeg å slette feilkode Airbag Fault før bilen skal på EU-kontroll. Jeg fikk en EAS-kicker av en her på Sortland som nok desverre må skrote sin P38, men såvidt jeg skjønner kan ikke den slette Airbag Fault feilkoden. Har jeg rett? Mvh David
 9. Da er ny luftkompressor montert og alt funker som det skal igjen
 10. Flott! Takk! Får håpe det er den gamle kompressoren som er død da, og at det ikke er noe mer innviklet.
 11. Hei igjen. Da har jeg fått ny kompressor i hus fra LR-Direct, det funket meget bra forresten å bestille derfra. Jeg må innrømme at jeg ikke er av de som er blitt proff på skruing. Det fulgte med en kort arbeidsbeskrivelse i pakken. Det ser stort sett greit ut, men må man gjøre noe spesielt for å tømme systemet for luft (depressurise system)? Og er det viktig å forsegle luftrøret? Jeg mener, det er jo bare luft under trykk. Det er jo annet om man får luft i f.eks bremsesystemet.
 12. Hvor mye koster en ny kompressor? Og er det mye arbeid å bytte?
 13. Hei Det er vel et velkjent problem med kompressor og luftbelger på disse bilene, men jeg har klart meg i 8 år med min uten problemer. I det siste har imidlertid kompressoren begynt å fuske, dvs den slår seg på bare i ny og ne. Men nå den siste uka har den ikke villet starte i det hele tatt, så bilen står på laveste nivå. Før kunne det virke å åpne EAS-boksen og riste litt på ledninger, men det virker som alt er helt dødt nå. Kan det være bare dårlig kontakt noe sted, eller har kompressoren tatt kvelden? Er det en stor jobb å bytte kompressor? mvh David
 14. Takk for svar! Høres ut som bremserørene blir en større jobb enn jeg først trodde. Jeg har vel fortalt at jeg ikke har særlig erfaring i å skru. Noen formening om hvor dyrt det blir å få et verksted til å bytte bremserørene? Jeg klarer for øvrig ikke å finne bremserørene på verken Famous Four, Paddocks eller Island4*4, men det lureste er kanskje å gjøre som dere sier å bare kjøpe på Biltema. Fins det mange forskjellige typer og dimensjoner, eller er det bare en? Når det gjelder lyspære i displayet (Airbag fault - problemet), ser jeg det med en gang jeg åpner opp at en av pærene er gåen? mvh David Andersen
×
×
 • Create New...