Gå til innhold

journeyman

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bodø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bodø, Nordland

journeyman sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Basert på hva som er sagt i tråden og de rådene jeg har fått fra andre plasser er konklusjonen at toppen ikke er brukbar og kasseres. Ser at Turner Engineering selger komplette topper for £455 + moms og frakt. Vet ikke om det er mulig å få tak i disse toppene billigere, men spagetti er jo fremdeles rimelig så jeg overlever nok. Takk for hjelpen.
  2. Har tatt av toppen fordi pakningen gav opp. Etter å ha vasket toppen målte jeg den i henhold til spesifikasjonen for å sjekke om den har vridd seg. Det har den ikke. Men under inspeksjonen oppdager jeg noe som likner på en sprekk i metallet. Har ingen erfaring med dette, så jeg er usikker på om dette er nok til at jeg bare skal kassere den, eller om den kan brukes igjen. Er det noen her på forumet som har litt erfaring å bidra med setter jeg pris på det.
  3. Jeg tror du har det allerede. Bruker vanligvis skissene på allbrit.de når jeg skal finne ut av slike ting. Av en eller annen grunn har de ikke tegnet inn svinghjulssensoren noen plass. Men i andre dokumenter jeg har funnet ser det absolutt ut som du har rett i antakelsen din.
  4. Har fått min automatkasse (ZF 4hp22) overhalt. Den pluss transferkassen er nå tilbake i bilen. Men jeg har en sensor jeg bare ikke klarer finne en passende plass til. Slik kan det altså gå når det blir altfor lenge fra demontering til montering :-/ Er det noen her som vet hvor den skal plasseres? Den er definitivt magnetisk.
  5. Hei Matta. Jeg er i samme situasjon som du har vært i og er på tur til å bestille en overhalt girkasse fra Aschroft. Lurer på om du fikk gjennomført byttet og om du er fornøyd med jobben Aschroft har gjort med overhalingen?
  6. Var der nettopp for å etterfylle olje på girkassen så jeg kunne være sikker på at det ikke var det som var problemet. Merkelig nok ble revers revers igjen, men hadde ikke særlig kraft ut fra kassen. Forover var det helt dødt. Har googlet litt nå og det kan se ut som om at A-clutchen er gåen siden jeg ikke får noe kraft fremover. Er det noen her som har erfaring med slike symptomer?
  7. Hei. Jeg har en 110 (87-modell) med en automatgirkasse fra en Disco (fra slutten av 90-tallet). I dag, av alle dager jeg ikke trenger trøbbel, nekter den å kjøre både bakover og fremover. Det snodige er at setter jeg den i revers vil den ha en svak kraft fremover. Dette fremstår som i overkant pussig. Jeg har en mistanke om at det kan skyldes linking, men er strengt tatt helt i tåka og trenger noen gode innspill til hva og hvor jeg burde se først når jeg kommer meg til bilen i ettermiddag. På forhånd tusen takk for hjelp.
  8. Det har du _helt_ sikkert rett i :-) Men det ville allikevel gjøre det mye lettere for meg å sette meg inn materien hvis jeg så hvilke komponenter som kav har byttet.
  9. Hva med å dele delenummerene? :-)
  10. Hei. Har en flaske Secure18 stående fast i Oslo. Den skal til Bodø. Kan møte deg på Fauske hvis du har tid, plass og ork til å ta den med.
  11. Den går nok fint inn i en disco. Ca 65 cm høy og kanskje 20 cm i diameter. I tillegg kan jeg nevne at den er ny og forseglet (dvs i orden og ren).
  12. Hei. Har kjøpt en 10kg gassflaske med Secure18 som jeg skulle fått transportert fra Oslo til Bodø. Er det noen som har plass? Hilsen Nils Arve
  13. Google er din venn: https://www.google.no/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=steering%20wheel%20heating F.eks: http://www.amazon.com/TruePower-261-1163-Heated-Steering-Wheel/dp/B0076WUD2K#productDetails Det er nok mange produkter ute i verden som kan passe ditt behov. Gjennomfører du ideen vil vi gjerne se noen bilder fra prosessen :-)
  14. Jeg kjøpte en billig trykksprøyte fra jula.no. Skiftet den siste delen med et 8mm drivstoffrør som jeg bøyde til og presto! I tillegg boret jeg et hull og satte i en dekkventil så jeg slipper å pumpe opp trykk i beholderen selv :-) Trykksprøyten på bildet koster 99,-. 30 cm 8mm drivstoffrør er det vel noen som har til overs og en dekkventil koster vel 5-6 kroner? Billigere enn dette er det vanskelig å få det. Og det fungerer helt utmerket. Eneste forbedring må være at sprøyten kunne godt tålt mer enn 3 bar :-/
×
×
  • Opprett ny...