Jump to content
LRforum

Jason

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Jason

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Stavanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stavanger

Recent Profile Visitors

759 profile views
 1. Løfter denne. Originale Defender felger. Eskene de ligger i kommer fra andre felger som står på bilen i dag.
 2. Løfter denne da det ikke passet med avlevering til tidligere budgivere. Felgene befinner seg i Stavanger.
 3. Hei.

  Har en som er interessert i takgrind om den ikke er solgt. 

  Han lurte på om du evt har et tlf nr?

  Han bor på Figgjo.

 4. Hei, Ja det er 16" men jeg aner ikke bredden. Felgene ligger lagret på en gård i nærheten, så det er litt styr å dra ut for å måle dem. Jeg har alltid tenkt at dette er helt vanlige standard Defender felger som er på alle biler, så kanskje andre vet bredden på de? Det er kommet et bud på PM pålydende 600,- Jeg ser for meg at tråden ligger åpen til ut i neste uke en gang, og at eventuelle bud helst kommer her slik at andre kan se status. Felgene selges uansett pris. Jeg befinner meg på Gressvik torsdag 30 Mai, Råde Fredag 31 Mai, og Moss Lørdag formiddag 1 Juni.
 5. Jeg har 5 felger som søker nytt hjem. 4 av felgene er like, mens den siste er litt ulik de andre. Den som er ulik de andre var brukt som reservehjul på bilen. Noen av felgene har litt stygge skraper, mens andre ser greie ut. Tenker å selge disse til høystbydende, da jeg ikke har bruk for dem lenger, og bare vil ha dem vekk. Felgene befinner seg i Stavanger, men jeg reiser tur/retur til Østfold (Moss, Fredrikstad) via Kristiansand onsdag 29 Mai til Lørdag 1 Juni. Kan ta med felgene i bilen og avlevere disse på veien eller i nærområdet der jeg befinner meg de dagene jeg er på tur.
 6. Vurderer å selge en takgrind som ikke blir brukt. Jeg pusset den for litt overflate rust, og malte den med Owatrol/Arcanol for ca 7 år siden. Den er siden den gang vært brukt en vinterferie, og ellers lagret innendørs på lager. Grinden befinner seg i Stavanger, men jeg reiser tur/retur til Østfold (Moss, Fredrikstad) via Kristiansand onsdag 29 Mai til Lørdag 1 Juni. Har montert grinden på taket, og kan ev møte interesserte på veien, eller nærområdet der jeg befinner meg i disse dagene. Litt usikker på pris, men jeg håper på rundt 2500,- for denne grinden.
 7. Gratulerer med 20 årsdagen som var i går, første gang registrering var 29. mars 1999. Hvis du skal selge en gang, gi meg et tips. Sender med et bilde jeg fant i hytteboka. 

  IMG_20190301_214115.jpg

 8. Prøv å toppe opp beholderen for bremsevæske. Det er vanlig at varsellampe begynner å blinke selv om nivået tilsynelatende er innenfor min/max merkene.
 9. Var i London tidligere denne uken, og benyttet anledningen til å se på bilen. Skulle gjerne hatt denne hjemme i stua
 10. På min har jeg bare tatt av selve temp sensoren som er i enden av kabelen, den er tilkoblet kabel med en plugg. Da unngår du at den starter av seg selv under 5 grader, samtidig kan du starte den manuelt om du har behov for det. Det er også helt reverserbart, uten spor da du kan koble sensoren til igjen. Jeg kom til sensoren uten å demontere noe, men mulig din sensor er litt mer utilgjengelig?
 11. Mine gjenger var slitne uten å være helt ødelagt. Må få takke de voksne her på forumet for glimrende innspill, tror ikke gjengene mine hadde tålt så mange flere servicer før de hadde vært helt ødelagt.
 12. Inspirert av ideene her i tråden monterte jeg i dag pinneskruer med Locktite og vingemuttere. Da slipper jeg å være livredd for å ryke gjengene ved hver service. Satser på at håndkraft holder tett. Hvis ikke får jeg få over til vanlige muttere etter hvert.
×
×
 • Create New...