Jump to content
LRforum

Jason

Members
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Jason

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Stavanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stavanger

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Jeg har samme subwoofer oppsett fra Mudstuff som Admiral refererer til. Veldig fornøyd med det. En bonus er at cubby boksen kommer litt høyere, og blir dermed perfekt høyde som armlene mens man kjører.
 2. Jason

  vindusvisker

  Lurer på om dette kan være symptomer på defekt stoppbryter fremfor defekt relé? Stoppbryteren befinner seg på selve vindusvisker motoren. Andre kan kanskje avkrefte eller utdype.
 3. Se nå ja Blir spennende å følge med videre. Bra jobba så langt
 4. Hei, takk for innspill. Årsaken til spørsmålet er at jeg hadde planer om å hente ut Defenderen fra vinterdvale nå i påsken. Men skiltene mine er innlevert til den lokale trafikkstasjonen for å spare forsikring og trafikkavgift under lagring. Og pga denne korona situasjonen, er det som kjent ikke mulig å hente ut de gamle skiltene for øyeblikket. Jeg vurderte dermed om jeg skulle bestille nye skilter. Da kunne det vært kjekt og montert disse i skiltrammer for lettere montering/demontering senere. Samt at jeg slapp å lage skruehull i disse som må samsvare med hullene i bilen. Men nå endte jeg opp med å lagre bilen til ovner påske uansett, så da er det ikke så viktig lenger Kan fremdeles være aktuelt til senere i år, så fint om noen gir lyd om det skulle dukke opp en plass det går an å bestille ramme bak. God Påske :)
 5. Hei, er det noen som vet hvor det er mulig å få tak i skiltholder for 34x21cm skiltet vi har bak på bilene våre? Helst i Stavanger området, ev en netthandel som kan sende til Stavanger.
 6. Løfter denne. Originale Defender felger. Eskene de ligger i kommer fra andre felger som står på bilen i dag.
 7. Løfter denne da det ikke passet med avlevering til tidligere budgivere. Felgene befinner seg i Stavanger.
 8. Hei.

  Har en som er interessert i takgrind om den ikke er solgt. 

  Han lurte på om du evt har et tlf nr?

  Han bor på Figgjo.

 9. Hei, Ja det er 16" men jeg aner ikke bredden. Felgene ligger lagret på en gård i nærheten, så det er litt styr å dra ut for å måle dem. Jeg har alltid tenkt at dette er helt vanlige standard Defender felger som er på alle biler, så kanskje andre vet bredden på de? Det er kommet et bud på PM pålydende 600,- Jeg ser for meg at tråden ligger åpen til ut i neste uke en gang, og at eventuelle bud helst kommer her slik at andre kan se status. Felgene selges uansett pris. Jeg befinner meg på Gressvik torsdag 30 Mai, Råde Fredag 31 Mai, og Moss Lørdag formiddag 1 Juni.
 10. Jeg har 5 felger som søker nytt hjem. 4 av felgene er like, mens den siste er litt ulik de andre. Den som er ulik de andre var brukt som reservehjul på bilen. Noen av felgene har litt stygge skraper, mens andre ser greie ut. Tenker å selge disse til høystbydende, da jeg ikke har bruk for dem lenger, og bare vil ha dem vekk. Felgene befinner seg i Stavanger, men jeg reiser tur/retur til Østfold (Moss, Fredrikstad) via Kristiansand onsdag 29 Mai til Lørdag 1 Juni. Kan ta med felgene i bilen og avlevere disse på veien eller i nærområdet der jeg befinner meg de dagene jeg er på tur.
 11. Vurderer å selge en takgrind som ikke blir brukt. Jeg pusset den for litt overflate rust, og malte den med Owatrol/Arcanol for ca 7 år siden. Den er siden den gang vært brukt en vinterferie, og ellers lagret innendørs på lager. Grinden befinner seg i Stavanger, men jeg reiser tur/retur til Østfold (Moss, Fredrikstad) via Kristiansand onsdag 29 Mai til Lørdag 1 Juni. Har montert grinden på taket, og kan ev møte interesserte på veien, eller nærområdet der jeg befinner meg i disse dagene. Litt usikker på pris, men jeg håper på rundt 2500,- for denne grinden.
 12. Gratulerer med 20 årsdagen som var i går, første gang registrering var 29. mars 1999. Hvis du skal selge en gang, gi meg et tips. Sender med et bilde jeg fant i hytteboka. 

  IMG_20190301_214115.jpg

×
×
 • Create New...