Gå til innhold

Paal Helge

LRF Society
  • Innlegg

    3 554
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nordhordland
  • Interests
    Bil, fotografering, oljemaling, alt med motor ++++
    Prosjekt for våren 2011-2016: Serie 3, ex.mil 1975.modell
    Prosjekt våren 2018- : VW 1303s 1974 modell

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Radøy

Nylige profilbesøk

3 924 profilvisninger

Paal Helge sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Har liggende en del deler etter restaureringen av ex.mil Baltazar som var ferdig i 2015 (Se egen tråd). Har mange deler liggende som ikke er på bildet. Har blant annet liggende en original ramme fra Forsvaret for transport av 2,25L motor til 109’’ Land Rover. Den er ypperlig hvis en skal oppbevare motor når den ikke er i bil, eller hvis motor skal transporteres. Motor festes i rammen i de originale festene. Denne er svært tung. Selges for 1000kr + frakt. Legger ved et bilde av motoren i Baltazar slik den ble etter en del år med restaurering av bilen:
  2. Ja, jeg må prøve på det, Julius. Jeg kjører jo jevnlig forbi huset ditt. Alltid spennende å se om det står noe mer utenfor på tomten🤗 Kjørte senest forbi der i går kveld.
  3. Takk! Ja, jeg er ikke så ofte innom etter at jeg var ferdig med restaureringen av ex.mil Baltazar. Arbeidet med ex.milen var utrolig givende å holde på med og LR-forumet er en utrolig fin plattform for oss som driver med LR. Som mange vet så holder jeg også på med VW Bobler. Har 2 stk. Den ene har jeg holdt på med i 5 år i rykk og napp, men prøver nå å få denne ferdig til våren. VW har ingen fullgodt forum for prosjekter, så det savner jeg når jeg vet hvor utrolig bra LR forumet fungerer 🙂
  4. På tide å skrive litt på tråden igjen. Ble inspirert av Arne Gjedrem som var innom meg i forrige uke og avhentet noen deler jeg hadde fra Ex.mil Baltazar. Har fortsatt noe liggende hvis noen er interessert. I dag skiftet jeg til vinterhjul på Defenderen Alex. One-shot grease i begge pokalene og litt flekking med FluidFilm, så nå kan vinteren bare komme. Den er fortsatt driftsikker og god og har nå rullet 121 498km. Oljeskift på motoren i går. Tenker den skal få nye vinterdekk til neste år.
  5. I går kl 07.15 var Defenderen Alex på PKK igjen. Gikk igjennom uten merknader. ble feiret med en Troika-sjokolade:) (Prøvde å legge inn noen bilder , men får ikke lagt inn bilde fra mobilen her. Får bare opp at formatet er feil).
  6. Resten er kastet. Stativet er ikke kastet. Ligger fortsatt på Finn. Splittet opp delene. Stativet ligger fortsatt ute på Finn. Det tar ikke så mye plass :-)
  7. Kun motorstativ igjen hvis noen trenger et solid stativ :-) Resten er kastet.
  8. Hei! Nei, Beklager Takk, Lafterolf
  9. Er også interessert i å bytte med noe annet kjekt som kan være av interesse
  10. Har liggende masse deler etter at jeg restaurerte ex.mil «Baltazar». Ligger en annonse på Finn hvis noen er interessert. Her er blant annet ny bremsevæske, manifold, diff.klokke, kasser med originale brukte UNF skruer/bolter/muttere, lett blanding av nye og brukte deler, samt et transportstativ for å frakte 2,25L motor. Veldig praktisk stativ når den skal stå til oppbevaring. Pluss mye mer. Selges samlet Rydder på loftet, så må trenger plassen til utstyr til Pumaen. Regner med at alt blir kastet hvis det ikke er interesse for disse delene. Kontakt meg gjerne via annonsen på Finn hvis dette er av interesse:)
  11. 4+1 felg til Defender selges samlet for 500kr evt byttes mot 1 stk pen original LR-felg. 1 felg er boret opp. Pr. i dag brukes 1 av felgene som reservehjul til Defenderen. Hvis du har en «standard» original LR-felg så kan jeg skifte over felgen. Får ikke lagt inn bilder, så send evt en mld på Mob 97061607 :-)
  12. Dette er et «luksusproblem». Enig i at det kan være en utfordring å få ned temperaturen på varmeapparatet. Hos meg er varmen likt fordelt. Jeg har en Puma 2007 (Pumaen Alex). Monterte imidlertid et deksel fra Mud for 3-4 år siden som monteres der varmen kommer ut. Da går varmen med mot gulvet/anklene, og ikke rett inn på leggen. Anbefales å montere. Mer behagelig varmefordeling ;-)
  13. Gaute: Ja, og lavprofil på dekkene... Nei, det kommer ikke til å skje!!! De siste ukene er Defenderen blitt brukt til å trekke henger. Henter stadig vekk 1 tonn med grus og singel. Nytt prosjekt... Jeg er ganske håpløs sånn. Liker å bruke hagen som treningsstudio... Godt å ha lavgirserie på «traktoren»
×
×
  • Opprett ny...