Jump to content
LRforum

Paal Helge

LRF Society
 • Content Count

  3,549
 • Joined

 • Last visited

About Paal Helge

 • Rank
  Positiv realist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordhordland
 • Interests
  Bil, fotografering, oljemaling, alt med motor ++++
  Prosjekt for våren 2011-2016: Serie 3, ex.mil 1975.modell
  Prosjekt våren 2018- : VW 1303s 1974 modell

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Radøy

Recent Profile Visitors

3,305 profile views
 1. I går kl 07.15 var Defenderen Alex på PKK igjen. Gikk igjennom uten merknader. ble feiret med en Troika-sjokolade:) (Prøvde å legge inn noen bilder , men får ikke lagt inn bilde fra mobilen her. Får bare opp at formatet er feil).
 2. Resten er kastet. Stativet er ikke kastet. Ligger fortsatt på Finn. Splittet opp delene. Stativet ligger fortsatt ute på Finn. Det tar ikke så mye plass :-)
 3. Kun motorstativ igjen hvis noen trenger et solid stativ :-) Resten er kastet.
 4. Hei! Nei, Beklager Takk, Lafterolf
 5. Er også interessert i å bytte med noe annet kjekt som kan være av interesse
 6. Har liggende masse deler etter at jeg restaurerte ex.mil «Baltazar». Ligger en annonse på Finn hvis noen er interessert. Her er blant annet ny bremsevæske, manifold, diff.klokke, kasser med originale brukte UNF skruer/bolter/muttere, lett blanding av nye og brukte deler, samt et transportstativ for å frakte 2,25L motor. Veldig praktisk stativ når den skal stå til oppbevaring. Pluss mye mer. Selges samlet Rydder på loftet, så må trenger plassen til utstyr til Pumaen. Regner med at alt blir kastet hvis det ikke er interesse for disse delene. Kontakt meg gjerne via annonsen på Finn hv
 7. 4+1 felg til Defender selges samlet for 500kr evt byttes mot 1 stk pen original LR-felg. 1 felg er boret opp. Pr. i dag brukes 1 av felgene som reservehjul til Defenderen. Hvis du har en «standard» original LR-felg så kan jeg skifte over felgen. Får ikke lagt inn bilder, så send evt en mld på Mob 97061607 :-)
 8. Dette er et «luksusproblem». Enig i at det kan være en utfordring å få ned temperaturen på varmeapparatet. Hos meg er varmen likt fordelt. Jeg har en Puma 2007 (Pumaen Alex). Monterte imidlertid et deksel fra Mud for 3-4 år siden som monteres der varmen kommer ut. Da går varmen med mot gulvet/anklene, og ikke rett inn på leggen. Anbefales å montere. Mer behagelig varmefordeling ;-)
 9. Gaute: Ja, og lavprofil på dekkene... Nei, det kommer ikke til å skje!!! De siste ukene er Defenderen blitt brukt til å trekke henger. Henter stadig vekk 1 tonn med grus og singel. Nytt prosjekt... Jeg er ganske håpløs sånn. Liker å bruke hagen som treningsstudio... Godt å ha lavgirserie på «traktoren»
 10. Erik: Ja, bra med mer lumen på fjernlys:-) Var nødt til å gå inn ovenfra gjennom A-baren med 25mm bor da jeg monterte ekstralysene. Jobben gikk da mye enklere. Hullene skal plugges igjen, men inntil videre har jeg brukt gaffatape for å tette åpningene. Synes faktisk det ble litt stilig med litt «sports-striper» i front
 11. Gaute: I går endte jeg opp med å bestille litt flombelysning som ryggelys også. Gjenstår å finne en god løsning til å feste dem :-)
 12. Lafterolf: Ja, jeg ser ikke helt grunnen til at det skulle være nødvendig med en spisshammer. Uansett var det bare «go-lyd» der han kakket... gaute: Neste gang skal jeg i alle fall veilede han til chassisnummeret:-) Erik: Det rare er at det ikke var noe problem de siste 2 gangene samme person sjekket chassisnummeret :-) jope: Her er nettadressen :-) PS! Ift dyserensen så merker jeg en veldig god forbedring av ytelsen på motoren. Den trekker mye bedre i oppoverbakker og har raskere respons. Kommer heretter til å bruke dette fast 2-3
 13. Erik: Ikke bruke verktøy? Eh... men de har tydeligvis lov å kakke rundt på ramma med en hammer...
 14. Gaute: Helt enig med deg, Gaute. Jeg har en liten LED ekstralys som ryggelys, men nå frister det å montere noe skikkelig i ræva også på bilen. Er jammen mye skumring i denne mørke årstiden - spesielt hvis en ser seg tilbake ;-) Lorden: Takk! :-) Bilen var forresten på PKK den 14/10. Endte med fullt skift av bremsedeler begge side bak: skiver, calipere og klosser. Fikk også en merknad på at chassisnummeret ikke ble funnet på høyre rammevange foran. Ble ikke gjort store forsøket av kontrolløren på å finne det heller. Neste gang får jeg rengjøre VIN-
×
×
 • Create New...