Jump to content
LRforum

Tomm Wiik

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tomm Wiik

 • Rank
  Medlem

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hølen
 1. http://youtu.be/TxPf2nVpNFs Hei! Denne kommer på finn.no FINN-kode: 59987906 Pris 210.000 pluss omreg. NAF testet.
 2. Hei og takk for gode svar. Jeg åpnet seteboksen trykket på alle releene, det sa: klikk, klikk klikk og klikk, så startet den :-) Kjørte en tur og alt virker bra.
 3. Heisann! I serien av tråder med dette temaet, så ble det plutselig min tur... Jeg har hatt ett par tilfeller der glødelampen ikke har tent, og bilen ikke ville starte. Men stortsett har jeg bare måtte vri om nøkkelen ett par og tjueganger så ordner det seg. Det er ikke noe fast intervall mellom hver gang. Men nå vil den bare ikke. Den gløder ikke, jeg hører ikke pumpa. Men det kommer strøm til radioen og lys. Det har også hent 3 ganger at jeg, ved ulik rpm, har sett motorlampen blinke et millisekund og motoren "stopper" og så går den som vanlig. Jeg tror jeg har sjekket alle relevante sikringer. Kan det være ett reelle, startsperre eller lignende? Takker på forhånd for hjelp :-) Bor nær Vestby hvis det er noen som tilfeldigvis er i nærheten ;-)
 4. Jeg har nettopp fått en slik ovn i i posten og lurer på beste/enkleste løsning for å tilføre vidunderet gass... Det er amerikanskkobling på nå.
 5. Det hadde vært kjempegøy å møttes igjen, jeg sender deg PM hvis ikke jeg har fått det til før. Men vi kan jo treffes snart uansett.
 6. Nå var det å få satt foringene riktig inn jeg trengte litt hjelp til..og presse. Håpte på å dra litt nytt a de som har gjort det før. Å sette på armene har jeg funnet ut av.... Det med bremseslangene er at jeg ikke har gjort det før...så hvis det er enkelt så var det kanskje mental støtte
 7. Heisann! Jeg trenger hjelp med å sette inn foringene på radiusarmene og forlenge bremseslangene. Det er en Defender 110 som jeg har satt på nye fjæringer og dempere. Bilen står i Hølen (Vestby) og er ikke mobil, så hvis det er noen som har lyst/mulighet til å hjelpe meg så blir jeg fryktelig glad.Det viktigeste er egentlig foringene, jeg har alt untatt presse...
 8. http://www.mobilestoragesystems.net/Product_details.php?pid=63 Her er ett nytt produkt fra Mobile Storage....
 9. Jeg skal selge alu felgene fra min 110. Det er 4 stk Nokian m pigg (265/75-16) og en ubrukt General Grabber (235/85-16) Piggdekkene tåler minst en sesong til. Felgene er fine og har ikke hakk i kantene, men noen skjønhetsriper er det. Jeg har prøvd å ta så gode bilder som mulig. Bud over 7000 kr mottaes. Sammlet pigg by The Norwegian Quad Company, on Flickr Felg 1 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Felg 2 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Felg 3 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Felg 4 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Grabber by The Norwegian Quad Company, on Flickr General Grabber 235/85 16 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Nokian m pigg1 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Nokian m pigg2 by The Norwegian Quad Company, on Flickr Nokian m pigg3 by The Norwegian Quad Company, on Flickr
 10. Hvor er det best å kjøpe lengre bremseslanger, og er det noe jeg må passe på i forbindelse med godkjenning av hevingen? Hva sier BT i forhold til koner?, eller er det en annen måte å feste fjæringene på som er mer akseptabel?
 11. Er det noen som har prøvd dette? http://www.4x4community.co.za/forum/showthread.php?t=55634&page=2
 12. http://www.finn.no/finn/mc/atv/object?finnkode=33341980 Jeg kan gi god pris til forum medlemmer
 13. Er det noen som vet hvordan det har gått med dette?
 14. Som med mye annen ombygging, så ser det ganske tøft ut Så når jeg først skal ha av dempere osv...
×
×
 • Create New...