Gå til innhold

sealt

LRF Society
  • Innlegg

    4 447
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Stokke

Previous Fields

  • Location / Bosted
    stokke

Nylige profilbesøk

1 556 profilvisninger

sealt sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Er ikke uvanlig at splines mellom hovedkassa og transferkassa. Et greit utgangspunkt er og sjekke om det er jernspon i begge kassene og starte feilsøk derfra.
  2. Antar det, men har ikke sjekka det.
  3. Hei.

     Har du en key remover på bilen du skal høgge. Sitter i taket bak.

    Hva skal du ha for den hvis du har 

     

    mvh

    Jan Inge 

  4. Sende går greit, posten funker enda på et vis. Har ikke tenkt noe særlig på pris, men 200+ frakt er kanskje innafor? Bare sånn for ordenskyld så er det bakdøra til lasterommet og ikke passasjer dørene bak det er snakk om?
  5. Hengslene virka slarkefrie når jeg løfta i bakdøra, er en mulighet for at de kan være litt skjeve for døra glipper litt i overkant men det kan også være en justering.
  6. Skal sjekke de senere i dag
  7. Ja har demontert det meste av smådeler i motor rommet, noe er solgt
  8. Turbohavari,register som har flydd over, sprekt topp og den har i tilegg stått uten topp i over et år så det er vann og rust i motoren. Så denne er kun brukelig som moring.
  9. Gått snaue 300k men motor er gåen. Har plukka av alt det motor elektriske så får ikke sjekka eksakt km stand. Automatkassa ble bytta til fabrikkny/overhalt ved 175k
  10. Bilen står i stokke i vestfold, interiøret er gråblått men er ikke brukanes pga mugg og jordslagg etter det har kommet vann inn i bilen i fjor vinter.
  11. Dynamoen skal være i orden, ble bytta ca 1 år før havariet.
  12. Begynte og plukke ned D2 TD5 automat (2001 mod) i dag for og få den på huggern før vintern kommer. Kommer til og lage en liste med deler som kommer til salgs på finn i løpet av neste uke, hvis noen trenger deler så er det bare og komme med ønsker så ser jeg om jeg har det, har også en god del helt nye deler i tilegg.
  13. Har endel nye forstillings deler og bremsedeler som jeg kjøpte til min, men har skrinlagt hele bilen. Er vel denne du trenger? https://www.island-4x4.co.uk/track-complete-with-ball-joints-lemforder-tiq000010g-p-6076.html
  14. Er det den O ringen som sitter på olje utskilleren til motor ventilasjonen du tenker på? Den vet jeg ikke om har et eget delenr, fikk ihvertfall beskjed om at jeg måtte kjøpe hele oljeutskilleren hos forhandleren den gangen volvo var forhandler. Men hvis du måler bredden på sporet og diameter på sporet så finner du ut inner diameter og tykkelse på O-ringen, da burde et firma som driver med hydraulikk kunne hjelpe deg. Selv har jeg brukt Mits ( tlf 33 33 32 50 )på Sem utenfor Tønsberg til og skaffe simringer og oljetetninger som har vært ukurante .
×
×
  • Opprett ny...