Jump to content
LRforum

Odd Arne

LRF Society
 • Content Count

  1,613
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Odd Arne

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://oalangeland.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eidsnes på Sula rett ved Ålesund
 • Interests
  Musikk og Land-Rover og bue-skyting.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsnes

Recent Profile Visitors

925 profile views
 1. Hei. Har montert 13 pol kontakt på Defenderen. No har eg kobla berre dei frå 7 pol kontakta. Tenker å koble ladestraum på pol10 for å lade batteriet i campingvogna, men er usikker på kvar eg skal ta straum til kontakta frå. Har forstått det sånn at å koble rett frå batteriet i bilen ikkje er lurt då det er forskjellige typar batteri. Ved å koble rett på batteriet vil ein tappe bilbatteriet og ikkje lade det i vogna. Bør vel då koble rett frå dynamoen og då med noko som splittar og sender korrekt straum til begge batteria? Om eg har forstått ting riktig. Odd Arne
 2. Eg starta motoren og tok ut 20 amp sikringen. Venta 3 sekund og sette den på plass igjen. Trykka på start på panelet, tok ut sikringen igjen. Venta 3 sekund før eg sette den tilbake. Det var det som skulle til. For å sjekke stoppa eg motoren og starta webastoen og lot den gå i 30 minutt til den stoppa for å brenne seg rein. Sikkert ikkje nødvendig, men eg gjorde det i alle fall
 3. Takkar so mykje! Då vart det liv i Webastoen igjen. Når ein veit korleis sikringsholdaren ser ut fann eg den greit. På min så er den festa på torpedoveggen.
 4. Hei. Brått vil ikkje Webastoen starte når eg trykker på start på kontrollpanelet. (Har ikkje fjernkontroll.) Kontrollpanelet virkar og lyser og tel ned som vanlig. Ingen lyd frå Webastoen. Ikkje noko som slår inn og den gjer ikkje forsøk på å starte. Er det sikring nokon stad eller relè som ikkje slår inn? Den har virka fint , men då eg skulle starte den dagen etter skjedde det ingenting. Tips om feilsøking tek eg imot med takk.
 5. Då har du same utfordring som eg spør etter. Har også ein 2005 mod D3. Har fått vite at om radioen er ein 465. Det nr står på radioen så må den oppgraderast til ein 565 som kom etter. 565 er plug and play. Det er ikkje 465 som sikkert du også har. Eg har ikkje kjøpt MoBridge endå. Men har vurdert den. Må oppdatere software i radioen før eg kan kjøpe MoBridge. Utan oppdatering ingen kjøp.
 6. Hei. Vurderar å montere inn MoBridge adapter i D3en. Snakka med Audioteck som har den til 3000.- Men for at den skal virke må eg oppdatere radioen som er ein 465 til 565 som kom i dei litt nyare D3. Er det då nokon som kan hjelpe meg å oppdatere? Kva må til og korleis? Skulle være grei skuring å gjere det i følge han eg snakka med. Odd Arne Langeland 
 7. Hei. Vurderar å montere inn MoBridge adapter i D3en. Snakka med Audioteck som har den til 3000.- Men for at den skal virke må eg oppdatere radioen som er ein 465 til 565 som kom i dei litt nyare D3. Er det då nokon som kan hjelpe meg å oppdatere? Kva må til og korleis? Skulle være grei skuring å gjere det i følge han eg snakka med. Odd Arne Langeland
 8. Kanskje dette er tingen. Vurderar litt forskjellige løysningar sjøl. Om dette gjer at knappane på rattet vil virke er det kanskje lurt å kjøpe ein brukbar 2din radio. Desse knappane for å taste inn tlfnr ved sidan av radioen er avleggs for mange år sidan uansett. Og ein 2din radio er enklare å bytte seinare om det skulle bli nødvendig.
 9. Oppdatering. Det viste seg å vere relèet som er i sikringsboksen ved sidan av batteriet. Bevega det litt fram og tilbake og vifta starta og stoppa. Etter å fått god kontakt på relèet virkar viftasom den skal.
 10. Virkar kanskje som om eit rele som ikkje vil virke som det skal. Å finne det då.
 11. Når den virkar, virkar den på alle hastigheiter. Både manuell og auto. Enten virkar alt eller ingenting.
 12. Det kan det kanskje vere. Er det mulig å sjekke om den er ustabil/gåen? Ved å eventuelt koble forbi og sjekke om vifta startar? Kan ikkje hugse å ha sett den då eg skifta vifta. Så eg ser ikkje for meg no korleis det blir å nå til uten å demontere på samme måte som for å skifte vifta. Har ikkje med verktøy til få sjekka før eg er heime igjen. I dag har den stort sett virka.
 13. Er plaga med at kupévifta ikkje vil virke. Den virkar når den sjøl vil. Skifta vifta og trudde det skulle bli i orden men nei. Virkar fortsatt når den sjøl vil. Det må då vere noko som styrer vifta som er defekt, men kva? Har nokon vore borti liknande? Er på tur no og det blir varmt i bilen når vifta ikkje går. Er i Hamar akkurat no og skal vidare ti Sverige i morgon.
 14. Hadde noko liknande då eg skifta kingboltar. Hadde satt ein ABS sensor feil. Det er 2 punkt på sensoren som skal stå i fartsretninga. Eg hadde vridd den eine. Då målar den feil hastigheit og ABS og TC slår inn.
×
×
 • Create New...