Gå til innhold

Iver460

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Ottestad

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Asker/Trondheim

Iver460 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Jeg vet ikke om dette har vært oppe før, men jeg kom over dette nettspillet: http://www.flashracingonline.com/node/818/play Ikke spesiellt avnasert, men litt underholdningsverdi har det da en stund! Og hvilken lekker bil, særlig i Racing-trim!
  2. Takk EHS, ble så blennet av denne tilhengerens skjønnhet at jeg ikke klarte lese annonsen!
  3. Er det bremser på denne? Og siden den er registrert; hva er egenvekt og tillatt totalvekt på denne? Jeg mener så bestemt å se at det er Geländewagen-felger på denne, det hadde vært et fint prosjekt for meg!
  4. http://www.toyo.co.uk/productdetail.php?id...mp;product_id=7 Ser at det er 285/60-18 kompisen min har. Og Vidar, min LR-erfaring begrenser seg til 2004 110 TD5 og 2005 RR Td6, hvor kun sistnevnte ga mersmak. Vi får se med tiden, en skikkelig gammel seriebil eller billig tredørs Freelander er vel foreløpig det jeg kan tenke meg.
  5. Æsj, nå kommer det for en dag at jeg leser på "feil" forum, men dere har det så hyggelig her at det er vanskelig å la vær. Men far og en kompis har disse på hver vår G-wagen, min far i 255/60-18 på 7,5 felg, han i 285etellerannet. Fars G270 CDi sporer ikke, og den bilen kjører stort sett E18 Asker-Oslo som sjeldent er sporfri. Kompisen hadde et svare strev med å holde styr på sin, før han fiklet litt med lufttrykk og byttet styredemper, nå er han tålelig fornøyd, men med 285 og 18" felg mener jeg at man må regne med litt sporing uansett. Dekk1 på Rud, Bærum leverte til under 7000 kr ferdig på bil, så vidt jeg husker, som var det billigste i den dimmensjonen med GOD margin. Selv har jeg 32x11,5-15 BFG AT på min, alt til sitt bruk
  6. Åkei, jeg må innrømme at selv om jeg er Geländewagen-entusiast på min hals så leser jeg dette lystige forum til tider. Slik sett stiller jeg meg ytterst kritisk til lydbyttingen. Imidlertid så følte jeg et akkutt behov for å meddele den filmfeilopplevelsen som har irritert meg mest! Jeg satte meg ned og skulle se Terminator 3, featuring The Governator og urnorske Christana Loken. I åpningssekvensen kjører frk. Loken en Lexus SC430, en bil som jeg blir sjøsyk bare av å se på, og som med Lokens kjøring HELT sikkert hadde gjort meg grønn; Lexus SC430 er en cruiser med V8 og automat, ikke noen sportsbil! Frk. Loken tråkker hardt på pedalen og akselrer friskt, men med hvilken lyd? Jo, en umiskjennelig hissig rekkesekserlyd parret sammen med en manuell kasse. WTF? Selv om jeg vet at film bare er juks, at folk ikke blir skutt selv om det ser sånn ut, at de som spiller inn sexscener faktisk ikke har sex og at James Bonds Martini sansynlig vis ikke inneholder noe alkohol, ble dette for mye å takle. Jeg gadd ikke se resten av filmen og har til dags dato ikke gjort det heller. Jeg ser at jeg må få sett "Sønner" ved første og beste anledning, og nå som jeg er forberedt klarer jeg sikkert å ikke slå av når jeg hører den fatale sammenblanding, men om du skulle ha behov for G-wagenlyd ved en senere anledning så stiller jeg villig opp!
  7. Hei Landrover-folk! Selv om jeg kjører den tysk-østerriske videreutviklingen av deres farkoster leser jeg deres forum med vellyst og lar meg gladelig smitte av kretiviteten og inspirasjonen. Siden den nevnte kreativiteten er mer fremtredene her har jeg latt meg inspirere til et takstativprosjekt for min '82 Mercedes 300 GD Cab. Grunnet at det er en cab med hardtop har jeg problemer med å få et vanlig Thule-stativ til å passe og trenger disse vinkelfestene med gjenger for å få stativet til å sitte. Hvor får jeg kjøpt slike? Jeg finner ikke noen bilder som lar seg bruke akkurat nå, men dere skjønner kanskje hva jeg mener? Min tidligere nabo hadde en Defender 90 med heldekkende helsveist takstativ som var festet med slike, noe som jeg også har sett på mange andre LR. Hilsen Iver
×
×
  • Opprett ny...