Jump to content
LRforum

Simen Egge

LRF Society
 • Content Count

  755
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Simen Egge

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mjøndalen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Mjøndalen, Buskerud

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. Skjønner det! Er litt på jakt etter en HCPU, så da følger jeg med på hva som skjer i tråden her!
 2. Hva slags modell er HCPU’n din? Hvis du skal selge kan jeg være interessert!
 3. Selger fire stk sommerdekk på felg. Tre år gamle, 5-6 mm igjen. Ligger i Mjøndalen, kom med bud.
 4. Vurderer å selge Defenderen http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=81635560
 5. Har bytta ut releet nå og det er fortsatt lysløst fra dieselpumpa..
 6. Har skrudd ut ecu, rensa den for olje i den røde kontakta. Rensa rødt støpsel og kabelmatta fra dysene. Bilen starter og går fint på tomgang, men dieselpumpa lager ikke en lyd. Bør jeg utsette bytte av dieselpumpa te jeg har fått bytta kabelmatta å se om det hjelper no!?
 7. Står forsovidt td5 på den dyreste åsså så da går jeg for den. MEN, jeg åpna den røde kontakta under passasjersetet.. OLJE! Kan det muligens ha no me at dieselpumpa ikke går mon tro.. No sier meg at dieselpumpa nå bare blir småpenger..
 8. Defendern går dårlig om dagen. Går greit å kjøre på landeveien, men i 80 km/t på femte fusker den. Fusker enkli på litt turtall på alle gir. Sjekka wastegaten. Den åpner fint. Leste en tråd om at det kunne være dieselpumpa. Hadde for en måneds tid sia vanvitti konstant hyling fra pumpa. Bytta dieselfilter å alt var ok igjen, altså bare litt lav summing. Prøvde å kjøre lufteprogram idag for å sjekke/eliminere dieselpumpa. Den gir såvidt lyd fra seg og ikke den høyfrekvendte lyden som vanligvis kommer ved lufting. Så er spørsmålet. Ska jeg kjøpe ny pumpe? Hvilkken passer bilen. Er en 2002 Defender 110. Denne: http://www.paddockspares.com/wqb100440-fuel-pump-110-130-tdi-from-xa159807.html eller Denne: http://www.paddockspares.com/wfx000260-fuel-pump-110-130-td5-from-xa159807.html Litt prisforskjell, men passer begge min bil??
 9. Å der var det bom stopp igjen. Tok av dieselfilter, kinnet litt uten filter, satt på filter. Starta igjen. Sandmo neste.
 10. Takker for svar! Etter mye kinning igår måtte jeg lade batteri idag. Starta lufteprogram to ganger og vips starta me en gang. Igjen. Spent på hvordan den oppfører seg videre idag.
 11. Når jeg sku dra fra jobb på morran idag brukte jeg utrolig lang tid for å få starta defendern. Da jeg endeli fikk starta opp ville ikke dieselpumpa slutte å gå (som den vel ska gjøre etter ca et halvt minutt?) Kjørte hjem, tappa ut litt a dieselfilteret, og da var dieselen utrolig varm. Prøvde å starte igjen å det gikk smertefritt, men dieselpumpa hvina å gikk fortsatt. Kjørte te EWS, kvælte bilen utenfor sjappa og bilen ville ikke starte igjen. Gikk inn, kjøpte nytt filter og byttet. Vips, lettstarta som bare det og dieselpumpa slutta å hvine etter ca 30 sek. Så når jeg sku kjøre ista, var den tungstarta, igjen. Kjente på dieselfilteret, glovarmt. Tappa ut litt diesel, kinna, starta som bare det. Så er spm: er det normalt at dieselfilteret ska bli varmt, hvorfor starter bilen etter å ha tappa ut dieselen, å kan jeg ha luft i systemet som kødder til. Bilen går som ei kule når jeg først får start.
 12. Simen Egge

  Reservedekk

  Helst noe som tilsvarer 275/70/16, men det ække no krise..
 13. Simen Egge

  Reservedekk

  Hei Sku gjerne hatt et reservedekk på Sue. Noen som har et dekk på felg liggende??
×
×
 • Create New...