Gå til innhold

Harrymann

LRF Society
  • Innlegg

    1 935
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vingrom

Previous Fields

  • Location / Bosted
    2607 Vingrom

Nylige profilbesøk

3 731 profilvisninger

Harrymann sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Må vel dit, Hvis Ozondreper`n vil. Er litt å skru på enda,men nå har vi lov til å ferdes langs veien og det er vel kosearbeidet som gjennstår. Også litt dieselpumpe/luftspjeld-justering seff, men morro nå. Litt overraska over null feil. Så ikke at skiltlyset ikke virka.
  2. Tar opp tråden.Her er noe fra de siste 11 åra(15), litt ugrei rekkefølge men men. I går gikk det slik,sist var i 2011:
  3. Litt seint ute kanskje, men de to lampene ved varseltrekant er varslere fra dieseltanker. Er jo to tanker på bilen, min ihvertfall. Harrymann :D .
  4. Er vel på ingen måte dresstvang i løypene i Elvedalen, men det settes jo pris på at folk pynter seg til høytydlige handlinger. Ellers ta med støvkost så tror jeg gjørma kommer til å tørke så fort at du ken børste vekk det grøvste før du drar. Kanskje holde litt avstand til brudekjolen. Det jeg skulle si var; freda´n til lørda´n. Harrymann :D .
  5. Måtte en liten tur utom å sondere tereng og sjekke løype og snøforhold/kvalitet . Gapahuken var full med folk når jeg dro. Må bare bli bra . Blir det vær nå så skal det vel kokes en kaffe oppunder toppen i morra. Harrymann :D
  6. Bra treff. Kom seint , fant gjørme fort , for winchtest . Pungterte , bytta hjul . Kjørte mye og knipsa lite . Kun 3 bilder av en, linselus? Harrymann :D
  7. Juleakevitten er ikke så aller værst nei. Uten og ha studert virkeligheta, bare bladd litt i store godeboka. Hele greia sitter vel i et slags eget hus fremst på kassa. Må vel kanskje av med hele huset osv . Hvis det ikke finnes et eller anna luringtriks . Hvis jeg må av med huset så er jeg litt spent på hvor mange fjærer, dingser, skiver ol. som detter på gulvet uten af jeg veit hvor det kommer fra . Har egentlig litt girkasseangst . Uansett, detta skel ikke jeg gjøra nå. Nå må jeg fyre opp i garagen skal reke romhjultreffet . Harrymann :D . Ps. egntlig ikke ment å kuppe tråden .
  8. Da, er det gjort. Rusta har fått linolje og utrigger´n 4 lag olje og lakk . En biefekt av utriggerbytte, er nymala gulv på begge sider og flekk på torpedo ute og inne. Så da er rusta stoppa der også . Også bora jeg hull på treslidrene, rista ut en liter gammal Renagjørme og spanderte ei runde med linolje der også. Det meste er skrudd sammen. Mangler bare gulvet på førersiden der har ikke bengalakken tørka enda. Men imorra efta, da skal det være klart til Romhjulstreff . Harrymann :D .
  9. Kulelageret, er det bare og ta ut fremmover eller må en av med både det ene og det andre for å bytte ? Har hatt lager og planer lenge, men ikke kunskap og ork til å sette i gang med bytte. Harrymann :D .
  10. Antar også at settskruen passer sånn omtrent akurat inni det store hullet. Mange år sida jeg skrudde den delen der. Harrymann
  11. Fant et gammalt bilde. Fra dieselmotor, men tror det er likt. Ikke helt greit å se, men tuppen på settskruen ser ikke til å gå inn i det lille hullet. Harrymann.
  12. Uten at jeg veit, men det lille hullet på nederste bilde er vel til olje. Dette tror jeg pga det langsgående sporet, som vil gi en oljeflyt langs hele foringa. Men, jeg bare tror. Harrymann :D .
  13. Sjølopplevd etter litt gjørme uten vadeplugg i . Ut med starter. Demonter bendix,(ikke vanskelig), rens og smør opp. Skru sammen og test.Hvis motor er grei, går det vel kanskje å kjøpe som egen del hos en forhandler. Sjøl endte jeg opp med ny starter etter andre renseforsøk. Men den virka greit et års tid. Det skal sies at bendixen min var full med inntørka sandete kvabb og det er vel litt mer en denne delen er lagd for å tåle. Harrymann :D .
×
×
  • Opprett ny...