Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Erlend Våge

Medlemmer
 • Innholdsteller

  397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Erlend Våge

 • Rang
  LR-boms

Contact Methods

 • MSN
  erlend_vage@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.avimedia.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Flyging, foto og Land Rover

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

379 profilvisninger
 1. Erlend Våge

  sveisekurs/treff?

  Jeg må dessverre melde avbud i dag. Håper det dukker opp flere anledninger om ikke så altfor lenge! Takk for initiativet til Kjetil og Gaute og alle andre!
 2. Erlend Våge

  K: Termostathus/radiator lufteskrue (300 tdi)

  Fikk fint og nytt hos EWS i dag! Det er noen riller i gjengene på de fra Biltema som gjør at det ikke blir skikkelig tett. Nå virker det som om det er tipp topp. Kes:
 3. Erlend Våge

  K: Termostathus/radiator lufteskrue (300 tdi)

  Det var jeg som tok bildene til denne posten, men jeg har av en eller annen grunn ikke tilgang til å svare på den. Det anbefales virkelig ikke. Blir ikke tett pga gjengene og det er vanskelig å få en pakning til å sitte siden "hodet" er for lite. Tar en tur til EWS med kollektivt nå etterpå.
 4. Ønsker å kjøpe nevnte. Siden bilen nå ikke går, så er det fint om det er innenfor kollektivavstand fra Oslo. Ambisjonen er å kunne få kjørt til hytta torsdag ettermiddag...
 5. Erlend Våge

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Ny pakning til termostathus mottatt fra EWS og den passa jo fint. Knakk den ene lange bolten (i veivhuset) som går igjennom festet til vannpumpa og videre igjennom P-pakningen. Får håpe det holder seg tett likevel. Men en liten advarsel: "Stop end" fra Biltema fungerer virkelig ikke til dette formålet. Er noen små riller i gjengene som slipper vannet forbi.
 6. Erlend Våge

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Takk for alle tilbudene. Løsningen blei en fra Biltema (midlertidig siden toppen var litt liten). Legger ved et bilde. Men lekkasjen er påviselig på baksiden av termostathuset (eller kanskje litt lengre nede). Får skru av greiene og skifte pakninger til å begynne med. Etter at forkjølelsen har gitt seg.
 7. Erlend Våge

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Jeg har lett og lett, men kan ikke finne på biltema.no eller jula.no.
 8. Klarte selvfølgelig å ødelegge denne ved demontering. Den på radiatoren er ok, men det beste hadde vært å skifte begge to til messing. Noen som har dette liggende i Osloområdet slik at jeg får gjort det i helga? Uten bil er det litt tricky å komme seg til EWS (på mandag) også. Tror jeg har klart å få ut det meste av "plastrestene". Bilen har kokt litt, men tror det har kommet av luft i systemet. Skifter termostat i samme slengen så får vi se.
 9. Erlend Våge

  sveisekurs/treff?

  Jeg blir også svært gjerne med!
 10. Erlend Våge

  One Ten V8-84mod vurderes byttet

  Er denne solgt?
 11. Erlend Våge

  sveisekurs/treff?

  Jeg er selvlært (men ikke vellært), så et kurs hadde vært på sin plass for min del. Har skifta tre av fire hjulbuer (og de henger nå på plass ennå), men PENT er det virkelig ikke.
 12. Erlend Våge

  Registerreimverktøy 200tdi/300tdi/2.5D/2.5TD

  Finnes dette ennå?
 13. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Har endelig fått skrudd greiene sammen igjen. Ny helicoil var litt plundrete, men tror den er bra nå. Men selvfølgelig blei det noen deler til overs. Kan virkelig ikke huske hvor disse to skal. Altfor lenge siden jeg demonterte og så blei det litt rot i garasjen. Noen som vet?
 14. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Må skifte regreim siden... Noen som veit om det er ok å bruke flytende pakning til vannpumpa? EWS har sommerstengt og det begynner å haste litt med å få bilen på veien.
 15. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Ja, det kan nok funke. Da må det monteres litt igjen hehe Men hva når jeg skal ha den på igjen? Da skal den til 450 nm. Min momentnøkkel går til 225 nm.
×