Gå til innhold
LRforum

Erlend Våge

Medlemmer
  • Innlegg

    413
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • MSN
    erlend_vage@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.avimedia.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo
  • Interests
    Flyging, foto og Land Rover

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 290 profilvisninger

Erlend Våge sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Denne ble solgt etter noen dager. Takk for all interesse
  2. Ikke blårøyk. Trykk i bunnpanne vet jeg ikke hvordan jeg finner ut av. 266k (men til dels overhalt etter regreimhavari på 139k). Automat. Vet ikke om det er elektronisk styrt dieselpumpe. Den starter og går fint, men den har den klassiske wobblinga når man krysser skjøter på veien ujevnt (må sikkert fjerne noen shims). Litt dødgang (kan kanskje være paralellstaget). Spørs selvfølgelig hvor og hvor langt, men har kjørt den litt av og til uten problemer.
  3. Tid og plass strekker ikke til, så da lufter jeg interessen for en Discovery 300 tdi. Må kalles et restaureringsobjekt. Motoren går fint. Rust har tatt innerskjerm/hjulbue høyre foran og antagelig litt ellers også. Har ikke helt hjerte til å skrote den, så billig "langtidslagring" kan også være av interesse. Kontakt erlend@avimedia.no eller på telefon 90050012.
  4. Det blei en tur med NAF-bil til et lokalt verksted. De fikk lufta bremsesystemet med litt trykk, så da blei ABS og hovedsylinder friske og fine. Takk for all hjelp, spesielt til Gaute som styrte meg unna å bytte hovedsylinder.
  5. Ah. Mente ingen håndbrekksfunksjon på calipper!
  6. Brekket virker fint. Bremsepedalen går i bånn...
  7. Luftenippel høyt, ingen håndbrekksfunksjon. Og rart at det er null effekt på bremsene. Så skifter vel hovedsylinder da kanskje...
  8. Var det jeg frykta (etter litt lesing). Så da skifter man den/overhaler? Kan ikke se noen eksterne lekkasjer.
  9. Syns det er litt rart at det kommer fin, ren bremsevæske fra kalipperne - men at pedalen går i bånn likevel. Med lastventil burde vel pedalen fått et snev av motstand - og noe brems på forhjulene? Får kanskje kjøpe en diagnoseburk på Biltema...
  10. Siden jeg står foran en litt større jobb på min gamle Discovery (skifte innerskjerm høyre foran, nye bremserør, skifte registerreim, merkelig lekkasje i kjølesystem, fjerne shims osv. osv...) så har jeg kjøpt en billig Toyota Corolla Verso 2005. #toyotaskam? Men så hadde også den litt problemer, så jeg skifta noen bremserør og kalipper på HB samt bremseslange VB. Alt vel så langt. Under lufting av bremsene kom det fine bobler, og jeg lufta til det ikke kom fler. Brukte "tråkke pedal, åpne, lukke, slippe pedal"-metoden. Og det kom bremsevæske hele tiden. Men så skal det startes og evt. prøvekjøres: Bremsepedalen går HELT i bånn og null brems. Ny runde med lufting. Noen små bobler her og der, men etter en times tid var det garantert tomt. Bremsevæsketanken er full og jeg har holdt den full under lufting. Men tanken blei nok ganske så tom når jeg skifta rør siden jeg ikke fikk blokkert på no vis. Har kjørt en liter gjennom totalt sett. Klarer overhodet ikke å bygge opp noe trykk ved å pumpe pedal. Alt fungerte finfint før jeg bytta rør, slange og calipper. Kan det være noe muffens med master cylinder eller noe slikt? Har den gått tom og klarer ikke å fylles? Og så må jeg finne ut av hvordan man evt. gjør noe slikt uten for mye søl.
  11. Supert! Dietmar i Skien blei redningen! Dit går det buss og og tog! Tusen takk for hjelp og tilbud - nok en gang!
  12. På vei til høstferien i Helgeroa begynte det virkelig å lekke kjølevæske. Fikk redda meg siste biten ved å fylle på vann et par ganger. Ser ut til at vannpumpa har tatt kvelden (det renner i strie strømmer ut av det lille hullet på undersiden). Noen som har ei vannpumpe, helst med pakning? Og kanskje bolter... Har ikke fått tak i Erik i dag - og må reise hjem på torsdag... Jeg kan treffes på telefon 900 500 12 også!
  13. Jeg vet ikke om den passer i D2, men du kan få den uansett
×
×
  • Opprett ny...