Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Erlend Våge

Medlemmer
 • Innholdsteller

  393
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

2 følgere

Om Erlend Våge

 • Rang
  LR-boms

Contact Methods

 • MSN
  erlend_vage@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.avimedia.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Flyging, foto og Land Rover

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

339 profilvisninger
 1. Erlend Våge

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Ny pakning til termostathus mottatt fra EWS og den passa jo fint. Knakk den ene lange bolten (i veivhuset) som går igjennom festet til vannpumpa og videre igjennom P-pakningen. Får håpe det holder seg tett likevel. Men en liten advarsel: "Stop end" fra Biltema fungerer virkelig ikke til dette formålet. Er noen små riller i gjengene som slipper vannet forbi.
 2. Erlend Våge

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Takk for alle tilbudene. Løsningen blei en fra Biltema (midlertidig siden toppen var litt liten). Legger ved et bilde. Men lekkasjen er påviselig på baksiden av termostathuset (eller kanskje litt lengre nede). Får skru av greiene og skifte pakninger til å begynne med. Etter at forkjølelsen har gitt seg.
 3. Erlend Våge

  300tdi: Lufteskrue til termostathus (Osloområdet)

  Jeg har lett og lett, men kan ikke finne på biltema.no eller jula.no.
 4. Klarte selvfølgelig å ødelegge denne ved demontering. Den på radiatoren er ok, men det beste hadde vært å skifte begge to til messing. Noen som har dette liggende i Osloområdet slik at jeg får gjort det i helga? Uten bil er det litt tricky å komme seg til EWS (på mandag) også. Tror jeg har klart å få ut det meste av "plastrestene". Bilen har kokt litt, men tror det har kommet av luft i systemet. Skifter termostat i samme slengen så får vi se.
 5. Erlend Våge

  sveisekurs/treff?

  Jeg blir også svært gjerne med!
 6. Erlend Våge

  One Ten V8-84mod vurderes byttet

  Er denne solgt?
 7. Erlend Våge

  sveisekurs/treff?

  Jeg er selvlært (men ikke vellært), så et kurs hadde vært på sin plass for min del. Har skifta tre av fire hjulbuer (og de henger nå på plass ennå), men PENT er det virkelig ikke.
 8. Erlend Våge

  Registerreimverktøy 200tdi/300tdi/2.5D/2.5TD

  Finnes dette ennå?
 9. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Har endelig fått skrudd greiene sammen igjen. Ny helicoil var litt plundrete, men tror den er bra nå. Men selvfølgelig blei det noen deler til overs. Kan virkelig ikke huske hvor disse to skal. Altfor lenge siden jeg demonterte og så blei det litt rot i garasjen. Noen som vet?
 10. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Må skifte regreim siden... Noen som veit om det er ok å bruke flytende pakning til vannpumpa? EWS har sommerstengt og det begynner å haste litt med å få bilen på veien.
 11. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Ja, det kan nok funke. Da må det monteres litt igjen hehe Men hva når jeg skal ha den på igjen? Da skal den til 450 nm. Min momentnøkkel går til 225 nm.
 12. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Blei nestene en prosjekttråd dette. Lykkes ikke å få av Jesusbolten, så registerreima får være for denne gang. "Pickup" hjalp med "deksel" der vannpumpe og reimstrammer og alt det der skal sitte (med ferdig helicoil). Så får jeg se om det dukker opp riktig verktøy i fremtiden!
 13. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Da har Pickup blitt redningen! Går på igjen med godt mot når delene kommer i posten. Overmodig som jeg er tar jeg registerreima med det samme.
 14. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Dette gikk ikke så bra. Prosjekt "Helicoil" er lagt ned. Må skifte "dekselet" som denne sitter i (sammen med dynamo osv.). Noen som har noe slikt til salgs? Det var forferdelig dyrt med "nytt", så et brukt ett (med gjenger) hadde vært flotte saker.
 15. Erlend Våge

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Takk, det stemmer med det jeg har funnet ut. Bare jeg får av vifta (mangler så stor fastnøkkel) så skal det borres. Med forsiktighet.
×