Gå til innhold

fred

Medlemmer
  • Innlegg

    304
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fred

  1. Er det aktuelt med bytte i en 1952 80"?
  2. Har en 1952 80" hardtop jeg vurderer å bytte i en 130 eller 110 i god stand. Bilen har stått lagret en stund, starter og går men trenger en gjennomgang av bremser og elektrisk og sikkert noe annet. Ramme og torpedovegg er i god stand. Fungerende capstan winch. Ta kontakt for mer info.
  3. Ønsker å kjøpe dørtopper til s1 80" om noen har. Er også interresert i en komplett seterad i god stand.
  4. Ja, har en helt ny liggende som skal selges.
  5. Takler så mye for tilbakemeldinger. Det var det jeg fryktet.
  6. Noen som vet om dørtopper til 80 og 86 passer om hverandre?
  7. Har et sett med rr rostyle felger, noen som vet om disse passer rett på series 1?
  8. Ok, da prøver jeg med noen 235/85/16 istedet. Takk for svar!
  9. Ok, jeg tror jeg har noen gamle 235/85/16 liggende jeg kan prøve. Er det pga kjøreegenskaper og sving dere ikke anbefaler større eller er det plassen som gjør det?
  10. Ja, det er det og det er derfor jeg ikke vil ha større enn 255/85/16.
  11. Noen bilder som lovet.
  12. Jeg trenger ikke dette likevel, det dukket opp når jeg letet i delekassene.
  13. Er det mulig å se ut fra bildene om detter en 1.6 eller 2.0?
  14. Trenger nye dekk til en serie 1. Tidligere hadde jeg 255/85/16 på en defender og synes det er en dimensjon som passer bra og ser bra ut. Er det noen som har prøvd 255/85/16 på en serie 1?
  15. Noen som har en fungerende startknapp og en pluggkabel med skrukobling til fordelerlokket liggende?
  16. Hei! Lager en liten prosjekttråd, jeg har en 1952 serie 1 igjen etter min far. Etter litt frem og tilbake har jeg bestemt meg for å beholde den. Det er en kort utgave med tak og kapstanvinsj Min far kjøpte den på auksjon for 10-15 år siden. Den er stort sett hel og i god stand og ser ut til å ha vært restaurert en gang. Men den trenger en god oppstrekking etter å ha stått lagret lenge, ute i starten men inne de siste årene. Den gikk ikke når han kjøpte bilen, men etter å ha montert en provisorisk coil og satt på en provisorisk bensinpumpe fra Biltema fikk vi den i gang, dog noe ruskete. Før den stoppet igjen, ble trillet inn på låven og ble stående. Planen er i første omgang og få den i teknisk god stand, og etterhvert få den litt penere å se til. Jeg prøvde å starte den opp i dag, men det var ikke gnist. Jeg er usikker på om jeg koblet coilen rett når jeg monterte den for mange år siden. Alt blir jo litt baklengs med positiv jord så nå ble jeg plutselig litt usikker. Den er koblet fra minuspolen på batteriet, til bryter, til + på coilen. Minus på coilen er koblet til fordeler. Kan coilen ha fått spenning "feil vei" og brent ut? Bilder kommer!
  17. Beklager, det er en bil. Der var to men så kom det en uærlig forumist og hentet den ene og aldri betalte. Det var en serie 2a som hadde en egen annonse. Nå er der en stk 1954 modell serie 1 kort som er igjen.
  18. Ble svindlet av kjøper av denne bilen, men den ble heldigvis ikke overlevert så bilen er nå for salg igjen.
  19. Ble svindlet av kjøper av denne bilen, bare en liten advarsel om han prøver og selge den igjen.
  20. fred

    Serie 1 80"

    Hvilket tak er det på den?
  21. Til info så har jeg fått et bud på 50 000 for begge bilene, men jeg lar de ligge litt til før jeg bestemmer meg.
  22. Til info så har jeg fått et bud på 50 000 for begge bilene, men jeg lar de ligge litt til før jeg bestemmer meg.
  23. Ja, den ser ikke så verst ut. Bærer litt preg av lagring, men virker som et greit prosjekt,
  24. 1966 modell serie 2 88 selges. Bilen er hel og ble satt i stand for en del år siden. Den har siden stått lagret lenge på en låve før min far kjøpte den og lagret den i utett drivhus i noe år. Rammen ser bra ut og bilen ser relativ grei ut i karosseriet. Drivverk vet jeg ingenting om. Jeg vet ikke regnr på bilen eller hvem den er registrert på men jeg har kjøpekontrakt fra forrige eier som kjøpte bilen i 1973 hos Mathisen auto. Min far kjøpte den av dødsboet, og jeg kjenner familien til forrige eier så det bør være mulig å få den registrert. Jeg har kontakt vegvesenet men ikke fått svar ennå. Bilen står i Bergen.
×
×
  • Opprett ny...