Jump to content
LRforum

aadalen91

LRF Society
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

About aadalen91

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Solbergelva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Solbergelva

Recent Profile Visitors

1,516 profile views
 1. Det ble gjort uten karosseriløft ja, gikk veldig fint. Kan sende deg en fremgangsmåte senere.
 2. Da var det byttet høyre turbo på Discovery 4, men fortsatt ikke helt frisk. Blir spennende å finne ut hva det er. Men turbo bytte gikk veldig greit, mye bedre enn fryktet når man hører om karroseriløft osv.
 3. Offroadtreff på Lampeland 19. november, se link for informasjon. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Offroadtreff Lampeland 19.november&ID=32718&af=1&source=li
 4. Løfter denne, ta turen til Lampeland førstkommende lørdag.
 5. Litt bilder fra årets nattsafari som fant sted på Grøset seter. Familien stilte med 3 biler, Discovery 3 som er brodern sin, Discovery 3 til fattern og min Defender 110.
 6. Da er det klart for motorbytte. Pusser opp ramme, tankholderen og diverse andre områder samtidig. SÅ ting tar tid. Håper den er på veien igjen om 2-3 uker.
 7. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Offroadtreff Lampeland 22.oktober&ID=31837&af=1
 8. Se link for mer info om arrangementet. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Verkstedtreff BilXtra Autogården 8.oktober&ID=31669&af=1
 9. Programmet oppdatert med de siste endringene. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Nattsafari 26-28.august NY CAMP&ID=28940&af=1
 10. VI kikket på dette, men det tar så mye av dagen. Men virker til å være et fint arrangement.
 11. Det er solcelleanlegg og 12v, også delvis tilgang på aggregat. Men det kan ikke kjøres på natt. Det er evt. en overnattingsmulighet nede i bygda, men da blir det et godt stykke unna.
 12. Det er mer trøbbel enn bare turbo ja, stempel nr. 6 virker ikke som den skal. Og den høyre turboen slipper olje, så da blir det ut med motor.
 13. To dager igjen, så er det treff på Lampeland. Håper noen tar turen!
×
×
 • Create New...