Jump to content
LRforum

aadalen91

LRF Society
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

About aadalen91

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Solbergelva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Solbergelva

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. Foreløpig planlagt program: Fredag 28.08 Ankomst fra 18:00 Sosialt (Her er det mulighet for å gå trappene i skiflyvningsbakken, flott tur for de som ønsker det) Lørdag 29.08 Kjøretur på grusvei i Finnemarka 11:00 Landsmøte 16:30 (Samles på Utsikten i bakken) Nattsafari 19:00 (Eventuelt når landsmøte er ferdig) Ankomst camp sent Søndag 30.08 Frokost og avreise
 2. Stiller meg i kø på denne hvis ikke den blir hentet. Ønsker gjerne denne.
 3. Treffet skal arrangeres på Karl Johans vern, og vi hadde dessverre ikke så mange valg på datoer. Da det er Forsvaret som hadde siste ord på dato. Og det er vel ofte sånn at det ikke klaffer for alle, håper flest mulig prioriterer Sollihull Finest, som arrangeres kun en gang i året:)
 4. Lite som skjer med bilene mine om dagen. Ble bytte av en hengerkontakt i dag, på Discovery 3. Samt nye hovedlykter på Defenderen, det var virkelig på tide. Ble bra lys! Jeg har også blitt valgt inn som leder for avd. Numedal, satser og håper vi skal få til mange fine treff fremover, håper virkelig folk blir med på det vi arrangerer. Det blir 4 hovedtreff i høst. Først Nattsafari med base i verdens største skiflyvningsbakke, så blir det sollihull finest, deretter swap meet i Kongsberg og sist, men ikke minst Helgetreff i Svarstad med muligheter for å få strekt på fjærene.
 5. Mine hovedlykter på 110 har tatt kvelden. Så er på leting etter nye hovedlykter. er det noen som har, som selger, i området Kristiansand - Oslo?
 6. Jeg kan sikkert ta med disse oppover førstkommende torsdag.
 7. Det er litt jukset til, men faktisk ikke så mye:) det var ganske ubehagelig å sitte inni:)
 8. Ja, det er litt spesielt. Store inngrep i naturen. Fine områder for Defender.
 9. Hatt med god bilen på jobb denne uka, noen bilder fra befaringer i ny veilinje.
 10. Er det noen på Østlandet som har en viftemotstand til kupevifta på Discovery 3 som kan selge? Bilde hentet fra Advanced Factors.
 11. Ja, vi får se om vi får til noe i løpet av året.
×
×
 • Create New...