Jump to content
LRforum

aadalen91

Members
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

About aadalen91

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Solbergelva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Solbergelva

Recent Profile Visitors

796 profile views
 1. Sandmo i Drammen eller Autogården i Kongsberg er gode Land Rover verksted.
 2. Litt bilder fra helgens høsttreff i Svarstad. En flott gjeng som hadde camp ved Lindsverkvannet, vi fikk oss en god og variert kjøretur på lørdagen som endte på toppen av slalåmbakken. Takk for et sosialt og koselig treff.
 3. Veibeskrivelse fra Svarstad kirke, for de av dere som ikke har anledning til å møte opp 18:00 ved kirka. https://goo.gl/maps/4ePVWWdD1mH57JqA8
 4. I går ble det tid til en dag i garasjen. Da var det tid for reg.reim bytte på Discovery 3. Den var nå 7 år gammel. Tenkte med meg selv at det så litt håpløst ut der en periode, jeg har aldri gjort denne jobben selv. Spesielt den bakre. Men fikk kommet i gang med demontering og fikk gjort ferdig den fremre først. Den bakre gikk faktisk lettere enn fryktet. Det tok vel en times tid på den bakre. Tok i tillegg service, med bytte av filter og olje. Hele jobben tok 4-5 timer. I tillegg var jeg og fattern på befaring på ei hytte inne på skauen, som vi ble enige om å vedlikeholde mot at vi kan bruke den. Spennende Land Rover vei inn til hytta, må bygges et par broer. Kanskje det dukker opp noen bilder en gang, men dette er et langtidsprosjekt. Her er litt av overskuddet.
 5. Var en liten tur på området i går og kikket, alt er klart for treff. Håper det er noen som tar turen. Vi har også noen kortere turer for kveldskjøring eller lignende hvis det skulle bli aktuelt.
 6. Den 26.09 kjører jeg strekningen Mandal - Drammen med tom skaphenger. Si ifra hvis noen ønsker transport. Utstyr som eventuelt skal fraktes bør leveres i Mandal.
 7. Gratulerer Terje, spennende å følge fremover:)
 8. Et par bilder fra helgas tur. Den gikk til Bjelldokken i Øygardsgrend.
 9. Og her var de montert. Samt nye bump stops.
 10. Da har det ankommet nye galvaniserte rocksliders fra Terrafirma. Synd at det er så dårlig vær her i dag, eller så skulle jeg startet i dag, men det får bli en annen dag:)
 11. Da har man kommet seg hjem fra Nattsafarien 2019. Vil få takke arrangørene, Avd Numedal, for en fin tur i fjellheimen. Første natten ble ved Pikerfoss rasteplass nord for Kongsberg. Turen videre på lørdagen gikk oppover Numedalen på bakveier forbi Flesberg, Rollag og opp til Veggli. Der dro vi over fjellet mot Austbygd og Atrå, hvor det var camp for natten. Nattsafarien gikk opp til Kalhovd og inn til Synken før retur ned til Atrå. Vet ikke antall ekvipasjer, men tror jeg hørte 28 biler på fjellet der. Nedenfor følger noen bilder fra helga.
 12. Dette blir en artig helg! Vi gleder oss til å ta dere med ut i bakgården våres!
 13. Har fått gjort litt med garasjen i sommer, veggene er ferdig kledd. Og hyller og innredning er på vei inn. Har kjørt Discovery 3 på jobb i Mo i Rana denne uka. Kommer litt bilder fra turen opp og område her oppe. I går var jeg på helikopter tur ute på Helgelandskysten i fantastisk vær. Et lite pitstop på Dovrefjell på vei nordover. Middag på Snåsavannet. En flott kveld på Majavatn. En liten greenlaining i Dunderlandsdalen. Krokstrand stasjon og Nordlandsbanen oppe i lia der. Jordbekkfossen i Virvassdalen. Middagen ene dagen. De fire siste bildene er fra Helikopter tur i Rødøy kommune på Helgelandskysten.
×
×
 • Create New...