Jump to content
LRforum

aadalen91

LRF Society
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

About aadalen91

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Solbergelva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Solbergelva

Recent Profile Visitors

1,060 profile views
 1. Jepp, kort bellhouse ja. Med forsterka lager.
 2. Discovery 3 er nylig EU-godkjent, det var bra i og med at det har skjedd litt med Defenderen. 110 opplevde nylig er girkassehavari, så nå er den pent og pyntlig parkert, frem til ny girkasse ankommer. Det ble ny fra Ashcroft, setter inn en R380, i stedenfor LT77 som originalt, så får vi se åssen det blir. Ca. 4 ukers produksjonstid på girkassen, så den blir stående en stund. Blir noe rustsveising og litt diverse, slik at den er klar for EU-kontroll når girkassen er montert igjen.
 3. aadalen91

  LT77 Defender

  For å ordlegge meg litt annerledes, jeg har girkasse havari:) det er short bellhouse på min, så mener at RRC kasse ikke passer inn i Defender. Girspaken kommer vel inn i cubby boks mener jeg at jeg har hørt.
 4. aadalen91

  LT77 Defender

  Hei! Er på jakt etter en LT77 girkasse til Defender. Noen som har liggende? Jeg har mest sannsynlig havari på min kasse.
 5. Jeg har kjøpt feil bremeskiver foran til min Discovery. Så har dermed et sett med bremseskiver til fremaksel. Så vidt jeg klarer å forstå passer disse Discovery 3 4.4 V8. Klarer ikke se om disse passer noen andre biler. De er nye i esken, kun pakket ut for å oppdage at de var for store. Selges 500 kroner hvis noen har bruk for de. Se link til Advanced factors for de skivene som selges: https://www.advancedfactors.co.uk/kit295e-einbach-disc--pad-kit-discovery-3-1345761-p.asp Må hentes hos meg, i Solbergelva.
 6. Montert led-bar på Discovery 3 i dag! Ble knall bra lys, ikke noe bilder av det. Får se om jeg får rota meg til noen bilder av forskjellen.
 7. På torsdag fikk jeg byttet bærearm bak på Discovery 3. Samt luftinntak. 4 I går var vi på nytt en tur på Lampeland. Koselig dag, og vi fikk kjørt noen nye løyper som ikke har vært kjørt på mange år. Ligger noen bilder under. Håper mange vil ta turen til oss, og teste løypene i 2021.
 8. Et par bilder fra helgens treff på Lampeland!
 9. Noen bilder fra dagens kjøring på Lampeland.
 10. Vi planlegger med treff. Det skal følges retningslinjer fra FHI. Vi skilter fra Lampeland sentrum.
 11. Vi har nå fått på plass alle godkjenninger som må til for å arrangere treff på Lampeland. Vi ønsker derfor å invitere til kjøretreff på vårt område i Lampeland to helger. Dette gjør vi for at flest mulig skal kunne få muligheten til å bli med. Området passer godt for alle type biler. Man kan kjøre store deler av området ripefritt, men kan i tillegg grave i myra hele dagen. Har du en Land Rover, ta turen! Det vil bli kjøring lørdag 07. november og lørdag 14. november. Begge dager fra 10:00 til 16:00. Det kjøres etter teknisk reglement for terrengtouring. Denne kan finnes både på nlrk.no eller bilsport.no. I tillegg må hver bil ha brannslukker og oljeoppsamler. Priser: Bil inkl. fører: 150 kr (inkl engangslisens) Bil inkl fører med årslisens: 75 kr Passasjerer: 75 kr Betalinger gjøres via vipps på stedet. Treffansvarlige: Anders Haug Aadalen, Kjetil Bjertnes, Even Aadalen og Roar Aadalen Vi gleder oss veldig til å få tatt området i bruk igjen, og håper flest mulig møter opp og viser at vi ønsker å få aktivitet på området.
 12. Bytte putene var egentlig en grei jobb. Viktig å ha nye klips for å feste skinnsete til puta.
 13. Nei dessverre. Var mest forbannet på sikringsboksen som sto i veien:) Men kan prøve å forklare litt hvis du skal til med samme jobben.
 14. Veldig hyggelig tur! I går ble det bytte av drensslanger fra takluke på Discovery 3, dette var en møkka jobb og ble en litt alternativ løsning på høyre side. I tillegg fikk jeg bytte varmeseteelement på førerside og nytt skinntrekk, veldig deilig med varmesete igjen i denne tida vi går inn i. Pluss vinterhjula kom på:)
×
×
 • Create New...