Jump to content
LRforum

aadalen91

LRF Society
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

About aadalen91

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Solbergelva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Solbergelva

Recent Profile Visitors

1,432 profile views
 1. Det er mer trøbbel enn bare turbo ja, stempel nr. 6 virker ikke som den skal. Og den høyre turboen slipper olje, så da blir det ut med motor.
 2. To dager igjen, så er det treff på Lampeland. Håper noen tar turen!
 3. Det planlegges med grøt til lunsj lørdag, og medbrakte sveler på kjøretur. Så vi håper det faller i smak.
 4. Supert, da har du funnet mer enn meg. Skal legge ut adressen på NLRK.
 5. Det finnes ikke fullstendig adresse til stedet, men hvis dere søker på Grøset seter, prestfoss på Google så finner dere stedet. Har lagt inn dette på NLRK også.
 6. Sikkert gått litt fort i svingene her, kommer i løpet av dagen når jeg kommer meg på pc igjen.
 7. Hei! Høstens første offroadtreff på Lampeland. Se link til NLRK for mer informasjon: https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Offroadtreff Lampeland 13.august&ID=30969&af=1
 8. Ikke helt bestemt enda, driver å jobber med to alternativer. Men rundt 10:30 avreise vil jeg anta.
 9. Da er vi snart klare for årets nattsafari. Informasjon ligger på NLRK, følg vedlagt link. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Nattsafari 26-28.august NY CAMP&ID=28940&af=1 Det er laget en påmelding, dette for å kunne lage riktig mengde mat og tilpasse kjøreturene etter antall biler.
 10. Turbohavari i Oslofjordtunnelen var en fin ferie i år, på den nyinnkjøpte Discovery 4. Men men, turbo er ute og ny klar for å settes inn.
 11. Har hatt et havari på venstre turbo, og lurer på om noen har denne tilgjengelig og villig å selge? I utgangspunktet ønskes nytt produkt.
 12. Sommertreff på Presteseter i Vestfold. Ta med deg barn eller barnebarn og tyvstart årets sommerferie. For mer info om helgen, og program, se link. http://nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Sommertreff i Vestfolds skoger 1-3. juli&ID=29544&af=1
 13. To kaputte park sensorer på Disco 4, så da var det av med fanger. Lakket samtidig opp bakfangeren som delvis hadde fått en annen farge.
 14. Da har man fått kjøpt seg en defekt SDV6 motor også, prosjektene tar ikke slutt med det første. Det blir overhaling, også får vi se om den blir solgt eller stående som reservemotor for den hvite.
 15. Da var den nye bilen på plass, og Discovery 3 er solgt. En Discovery 4 SDV 6 HSE, meget fornøyd så langt. Gleder meg til litt mindre modifikasjoner på denne.
×
×
 • Create New...