Jump to content
LRforum

aadalen91

LRF Society
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

About aadalen91

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Solbergelva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Solbergelva

Recent Profile Visitors

1,010 profile views
 1. Bytte putene var egentlig en grei jobb. Viktig å ha nye klips for å feste skinnsete til puta.
 2. Nei dessverre. Var mest forbannet på sikringsboksen som sto i veien:) Men kan prøve å forklare litt hvis du skal til med samme jobben.
 3. Veldig hyggelig tur! I går ble det bytte av drensslanger fra takluke på Discovery 3, dette var en møkka jobb og ble en litt alternativ løsning på høyre side. I tillegg fikk jeg bytte varmeseteelement på førerside og nytt skinntrekk, veldig deilig med varmesete igjen i denne tida vi går inn i. Pluss vinterhjula kom på:)
 4. Da har vi fått gjennomført et hyggelig høsttreff i Svarstad. Med fin tur hvor det ble nødvendig med både lavserie, og fjærene fikk strekt seg litt. Det var ble en fin kjøretur, med hyggelig lunsj underveis. Det ble 8 biler som deltok på kjøreturen på lørdag, det er plass til mange flere. Nedover litt bilder fra helgen.
 5. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og arrangerer på nytt treff på Lindsverkvannet. Samme plass som i fjor, etter gode tilbakemeldinger fra fjorårets deltakere. Praktisk info: Oppmøte Svarstad kirke 17:00 fredag 09.10 (for de som rekker), felles kjøring til camp. Adresse: Svarstadtunet 3 Det er bomvei til campen. Her betales 50 kr for helgen. For de av dere som ikke rekker oppmøte 17:00 så legger dere inn Linsverkvannet, Svarstad på Google maps, også settes det opp skilter for Land Rover klubben. Camp: Enkle forhold, utedo og stor grillhytte med meget god plass. Det er plass til noen campingvogner, taktelt og telt. Det er også mulig å overnatte i grillhytta for de som ønsker det. Vi stiller med ved til grillhytta og grillkull for felles grilling, men alle må ha med sin egen mat. Det planlegges med fine turer i nærmiljøet, og kanskje muligheter for elvekryssinger. Endelig opplegg for helgen kommer nærmere. Vi ber om at alle som ønsker å delta på treffet melder seg på i forkant, dette for å ivareta retningslinjer fra FHI med tanke på Covid19. Følg denne linken for påmelding: https://forms.gle/4vguJHY8eWuYaFdU6 Det blir stort fokus på det sosiale med egen grillhytte, fiskemuligheter, kano/kajakk på vannet, terrengsykkelløype og hyggelige kjøreturer. Sett av tid i kalender!
 6. Kom hjem med mer enn jeg dro med!
 7. Vi arrangerer igjen Swap Meet på Autogården. Ta med deg deler du ikke har behov for. Kanskje du kan gjøre et kupp i tillegg. Tøm boder og garasjehyller! Fyll bilen og kom! Avd. Numedal arrangerer swap meet/byttetorg med landrover-deler på Autogården lørdag 19. september. fra kl 10:00 og utover. Her får du sjansen til å gi andre muligheten til å benytte seg av deler du ikke trenger, eller du kan gjøre kupp mens du roter i andres pappesker. Det anbefales å ikke komme hjem med like mye som da du dro, for å bevare husfreden (for de som er opptatt av sånt..) Klubben stiller med bord for de som ønsker dette for å legge frem deler. Adresse: Kobberbergsveien 8, 3615 Kongsberg Mvh Nlrk avd. Numedal
 8. I helgen har vi vært så heldige å få vært vertskap for Nattsafarien. Ble arrangert med turer i lokalmiljøet i Modum, med landsmøte på Utsikten i Vikersund. Vil få takke alle som deltok og gjorde dette til en kjempehyggelig helg! Hele 17 biler deltok på Nattsafarien, noe vi i styret er godt fornøyde med, men det er alltid plass til flere! Vedlagt et lite knippe av bilder, kommer mer i neste 4WD.
 9. I dag har det blitt bytte av converter på Discovery 3. Det gikk overraskende greit, artig jobb. Brukte ca 6,5 time fra oppstart til ferdig satt sammen bil.
 10. Da nærmer det seg Nattsafari, bare en god uke igjen. VI ber om at alle som vet de skal delta på treffet om å melde seg på. Hva påmelding skal inneholde og hvor den skal sendes ligger på https://nlrk.no/?artID=1925&navB=1 Håper vi ses på treffet!
×
×
 • Create New...