Gå til innhold

Alfanatiker

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    kanon_96@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hønefoss

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hønefoss

Nylige profilbesøk

1 227 profilvisninger

Alfanatiker sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg klarte å bestille feil til bilen min da jeg har diesel. Delenr er QEP000291 Koster ca 2200 kr hos LRdirect. Førstemann med 1000 kr får det. Helt nytt i plast og det er en originaldel og ikke noe ettermarkeds. Befinner seg i Hønefoss kontakt på pm eller nitreåttenullnulltrefireni. P.S Jeg har trolig og litt servicedeler og kuler etc til P38 for et par hundre ekstra som jeg ikke trenger selv.
  2. Jeg bor i Hønefoss og har Nanocom til blant annet P38. Men er offshore nå og kommer hjem onsdag kveld.
  3. De er ikke på for at det skal se pent og ekslusivt ut uansett. Da hadde bilen hatt andre felger og dekk. Så det går nok fra slik Dekk1 monterte dem.
  4. Førsteinntrykket på denne bilen med slike dekk: Komfortmessig er de egentlig bra. Syntes de harmonerer bra mellom styreresons og at bilen ikke føles for stiv (men samtidig merker jeg selvsagt at de beveger seg veldig mye på felgene dersom man svinger hardt frem og tilbake). Dekkstøy hørte jeg var litt høyere akkurat i det jeg kjørte fra Dekk1 siden jeg kom på andre dekk, men merker det ikke nå lenger. Sånn ellers så kjenner jeg at dekkene er tyngre. Den er litt mindre "rapp" på gassen, bremsene biter ikke like brått i det man trår raskt på pedalen, og bilen har klart mer moment når den triller. Ellers er Speedo nå så og si helt riktig i henhold til GPS i 70kmh iallfall (der jeg sjekket). Så så langt er jeg veldig fornøyd! De påvirket komforten forbausende lite i negativ grad!
  5. De passer. Og jeg kan bekrefte at ingen ting subber ved full sving el.l. Og ved fjæring i bunn er det ca 3 fingerbredde klaring fra dekk til hjulbue i alle 4 hjørner.
  6. Men nanocom er ikke låst til 1 bil for den prisen. Ei heller trenger man PC i tillegg.
  7. 285/60 18 BF AT TA KO2 bestilt Blir spennende å se hvor mye av komforten som forsvinner
  8. Er det ikke veldig dyrt til å være låst? Skulle gjerne hatt noe tilsvarende Nanocom egentlig.
  9. Er på tur på jobb offshore nå, så denne utgår litt for en stund. Mulig jeg prøver å lete opp utstyret så jeg kan justere selv når jeg kommer hjem. Leste noe om at Foxwell NT520 skulle klare å justere?
  10. Nettopp! Og det er og viktig å opplyse mest mulig om de ordninger som fortsatt finnes ettersom svært mange faktisk ikke er klar over dette. Våre "ærede" politikere sløser nok med det de får/tar inn.
  11. Lovlig fornuftig skattefri inntekt kan vippses for hjelpen. For enkelthets skyld er mitt nr nitreåtte 00 trefireni
  12. Har du noen problemer med subbing med den størrelsen og bredden? Ser de bare er i underkant av en halv cm mindre i diameter enn den ene av de størrelsene jeg selv vurderer. Har selv akkurat vært på ferie så ikke bestilt noe enda, og selvsagt har det dukket opp et nytt problem. En høydesensor kranglet. Så jeg byttet den i en ny og nå er det fortsatt problemer fordi bilen tror den er ca 25cm høyere på venstre enn høyre side... Dermed er nesa i bakken og jeg får feilkode på "artikulering" med det resultatet av at HDC og suspension er "inactive". Noen i nærheten av Ringerike som har utstyr for å kalibrere sensorer?
  13. Hvilke Hankook er det du har?
  14. Cooper Discovery har jeg lite erfaring med. Men har nok litt fordommer mot dem fordi de så ofte har blitt brukt som helårsdekk på "skrotbiler". Som diverse Mitsubishi og Toyota. Ikke at AT KO2 nødvendigvis kler L322 godt heller, men de er iallfall noe mer spennende om man kan si det. Dine 255/55-19 har forresten identisk rullediameter til originale 255/60 18 på min bil. Så hjulene er ikke større totalt. Kun felgene.
×
×
  • Opprett ny...