Jump to content
LRforum

Alfanatiker

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

About Alfanatiker

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  kanon_96@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss

Recent Profile Visitors

867 profile views
 1. Men nanocom er ikke låst til 1 bil for den prisen. Ei heller trenger man PC i tillegg.
 2. 285/60 18 BF AT TA KO2 bestilt Blir spennende å se hvor mye av komforten som forsvinner
 3. Er det ikke veldig dyrt til å være låst? Skulle gjerne hatt noe tilsvarende Nanocom egentlig.
 4. Er på tur på jobb offshore nå, så denne utgår litt for en stund. Mulig jeg prøver å lete opp utstyret så jeg kan justere selv når jeg kommer hjem. Leste noe om at Foxwell NT520 skulle klare å justere?
 5. Nettopp! Og det er og viktig å opplyse mest mulig om de ordninger som fortsatt finnes ettersom svært mange faktisk ikke er klar over dette. Våre "ærede" politikere sløser nok med det de får/tar inn.
 6. Lovlig fornuftig skattefri inntekt kan vippses for hjelpen. For enkelthets skyld er mitt nr nitreåtte 00 trefireni
 7. Har du noen problemer med subbing med den størrelsen og bredden? Ser de bare er i underkant av en halv cm mindre i diameter enn den ene av de størrelsene jeg selv vurderer. Har selv akkurat vært på ferie så ikke bestilt noe enda, og selvsagt har det dukket opp et nytt problem. En høydesensor kranglet. Så jeg byttet den i en ny og nå er det fortsatt problemer fordi bilen tror den er ca 25cm høyere på venstre enn høyre side... Dermed er nesa i bakken og jeg får feilkode på "artikulering" med det resultatet av at HDC og suspension er "inactive". Noen i nærheten av Ringerike som har ut
 8. Hvilke Hankook er det du har?
 9. Cooper Discovery har jeg lite erfaring med. Men har nok litt fordommer mot dem fordi de så ofte har blitt brukt som helårsdekk på "skrotbiler". Som diverse Mitsubishi og Toyota. Ikke at AT KO2 nødvendigvis kler L322 godt heller, men de er iallfall noe mer spennende om man kan si det. Dine 255/55-19 har forresten identisk rullediameter til originale 255/60 18 på min bil. Så hjulene er ikke større totalt. Kun felgene.
 10. Er det noen her som har testet litt forskjellige dekk til nevnte modell? Kan man kombinere litt av veien egenskaper med akseptabel komfort? Og hva med størrelse? Jeg er nære på å bestille BF AT TA KO2 i 265/65 -18 eller 285/60-18 nå, og må få noen til å snakke meg ut av det. Si det er en veldig dårlig idé og at de er for store osv.
 11. I dag ble bilen endelig godkjent. Og det første oppdraget den får, blir å frakte meg fra øst til vest. Via fantastiske RV41 (Kviteseidvegen).
 12. Vi skal sveise det i kveld, og så ta verkstedet du bruker, mandag morgen. De jeg hadde den hos på fredag har og beholdt feilen med rustne bremserør, fordi slitasjevarsleren lyser nå da jeg ikke har fått rett sensor i bestillingen min. Så jeg har en "ny feil" og pga det later de som om jeg fortsatt er rustne bremserør på bilen. Meg bekjent er ikke det ikke lov med slik praksis? Bremserøra på bilen er jo faktisk nye! De mente og at jeg ikke hadde lov til å sveise rammen. Men foreslo jeg skulle ta turen til motorpool...
 13. Endelig ute fra verkstedet!! Jon Even: Det tar litt tid og man burde nok ha løftebukk. Men er relativt rett fram. Vi lot bare motoren henge igjen i en 2x6 som vi la på tvers over motorrommet. Og hukket tak i det fremre løfteøret.
×
×
 • Create New...