Jump to content
LRforum

Merike

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Merike

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vindafjord (Rogaland)
 • Interests
  Totalt nybegynner på "Disco", men elsker dette flotte fartøyet :)

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bjoa
 1. Koplet ut luftemengdemåleren og den ble mye bedre! Jeg har nå bestilt ny (latterlig billig fra England). Takk for hjelpen!! (Skal ha Wastegatemodulatoren i minnet til senere.)
 2. Har samme problem, med vibrasjoner. I tillegg svak motor som merkes best i motbakker. Har byttet injector harness. Verkstedet (som ikke er Land Rover ekspert), tror det er luftstrømsmåleren. Isåfall er det både enkelt og billig. Men hva mener Forumet det kan være før jeg bestiller del, skal jeg få med andre god-saker i pakken fra England??
 3. Kjørelys høres sannsynlig ut ... Noen som har koplingsskjema for boxen i så fall?
 4. Merike

  Disco Stue

  Litt av hvert ...
 5. Har en sort boks på 5x5 cm, høyde/tykkelse 2cm som "henger" i rommet under rattet. Det kommer noen ledninger ut av det ene hjørnet. Boksen er helt sort i plast uten merke/ID av noe slag. Flere av ledningene som kommer ut av denne er ikke tilkoplet. Siden jeg holder på å "rydde" i bilen lurte jeg på hvilken oppgave denne boksen hadde. (greit å vite før en klipper de resterende ledningene) (Har lurt på om det er en slik som sitter i halen på flyene og som registrerer siste bevegelser før en krasjer )
 6. Takk tag! Jeg tar kontakt når røret er på plass takk for tipset CaspianBlue!
 7. Heisann! Har slitt med en lekkasje på det ene røret fra ACE-boksen og det blir bare verre når det blir varmt ute. Jeg skal bestille rør, men trenger hjelp til å bytte dette og "drenere" ut luft etterpå. (Kan ta bilen til Laastad i Haugesund, men frykter verkstedregningen. Et lokalt verksted har vel neppe utstyr til jobben.) Noen på Haugalandet, evt. Sunnhordland eller Stavangerområdet som kunne hjulpet meg? Gjelder min 2002mod Td5
 8. Takk skal dere ha! Bestiller rør og så får det bli bytte. Bestiller filter samtidig og muligens tranducer (?) har slitt med Amberlight på ACE en stund uten at det har vært feil, også før lekkasjen.
 9. Heisann! Har en stund vært plaget med stadig påfyll av olje på ACE-tanken, noen ganger ofte andre ganger sjeldnere. Den siste uken har det vært oftere og jeg klarte i går å finne hvor lekkasjen kommer fra: Det er ett av to rør fra "ACE-boksen" (den boksen som henger under bilen på høyre side), dvs ett av de to rørene som går videre bakover. Ser ut som det lekker ved en bøy eller der rørene er festet til chassis vha gummi/plastfeste. Noen som kan gi reparasjonstips på dette? Skal jeg bestille nye rør og i såfall hvilken leverandør er best/billigst? Kan rørene repareres og hvordan? (For en "legmann" som meg, ser dette ut som en jobb for noen hos TESS eller andre som leverer hydraulikkdeler) Nødvendig med lufting av systemet etterpå?
 10. Merike

  Svak motor?

  Takk for tips folkens! Skal starte med luftfilteret, det er det enkleste, så ser jeg etterpå hva som skjer .
 11. Syntes motoren er litt svakere enn tidligere, men merker det best på at den "gromme" diesellyden, når jeg drar på å motbakke, ikke er som før. Noen som har tips til hva som er galt? Er det bare mine ører som skal få en sjekk, eller bilen? (Er ny som discoeier, så mine "følinger" må kanskje tas med en klype salt ...)
 12. Ja, innboksen min er fantastisk!
 13. Fant en mellomaksel i Innboksen så snart er bilen på veien igjen
 14. For sent å overhale dessverre Kjørte for lenge med vibrasjoner og nå er et av "hullene" til et av kryssene ødelagt Takk for innspill! Skal sjekke med Paddocks og resten etterhvert, men håper på napp her på forumet først
×
×
 • Create New...