Gå til innhold

Mr J

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hamar

Nylige profilbesøk

552 profilvisninger

Mr J sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Det var bremselysbryteren som du sa Gaute. De andre lysene kom tilbake etter at jeg tok sikringene ut og inn igjen.
  2. Prøvde å gå igjennom sikringene, så nå lyser ingenting bak. Og parklyset på venstre side forran tok også kvelden. Jeg prøvde å sette pæren fra høyre side over på venstre, men der lyste den ikke. ???
  3. Jeg oppdaget her om dagen at det høytstående bremselyset var gått. Pærer var gåenden, så jeg kjøpte en ny. Etter at den var byttet merket jeg at det fortsatt ikke lyste. Jeg ser nå at det ikke er noe bremselys på bilen. Jeg har sett litt på kontaktene på rutevarmeren og ledningene som kommer ut av bakdøra, men kan ikke finne noe brudd. Noen tips? Bilen er forøvrig en 99 td5.
  4. I dag har jeg skiftet olje, oljefilter og rotorfilter. Byttet også luftfilteret og diesel filteret. Det ble den store filterdagen? tenkte også at jeg skulle gå over akslingene med litt fett.
  5. Hei. Slenger meg på denne. Ser at dette har vært snakket om på andre tråder før og at man blir anbefalt å kjøpe TUV godkjent fanger, men jeg har ikke sett noe klart svar på en fanger som blir godkjent. Jeg ser også at det kommer noen biler fra butikken med winchfanger så det må da være mulig å finne en type som går greit å få inn i vognkortet. Noen som veit?
  6. Stilig farge Simen. Du har virkelig fått deg en flott bil!
  7. Jeg har samme problem etter pkk. Jeg har aldri gjort noe med bremserør før så jeg følger med på tråden for å plukke opp tips
  8. Hei igjen. Det har vært noe travle dager her, så jeg har ikke fått svart. Nå er ny del bestillt Tusen takk for alle gode tips og råd. Strålende å kunne få hjelp av dyktige folk her inne.
  9. Vidar S. Ok. bestillte du fra nett? har du et delenummer, og tok det lang tid?
  10. Ser at det er endel fett inne i lysbryteren. Håper at det skal være der. Kan ikke se noe svart/svidd
  11. Mr J

    Lysproblemer TD5 1999

  12. Selvfølgelig må man se inne bryteren Jeg har ikke gjort sånne ting før ThomasT ok. Ja kanskje det er løsningen. Det ser egentlig greit ut tror jeg. Nytt bilde følger
  13. For meg ser dette greit ut. Hva tror dere?
  14. Ok. Jeg har lest noe om de bryterene Skal gå ut og skru litt. I`ll be back
  15. Hei Lafterolf. Jeg ser at det gikk litt fort.Jeg mener nærlys som jeg selv aktiverer med lysbryteren
×
×
  • Opprett ny...