Gå til innhold

Pyromaniac

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tønsberg

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tønsberg

Pyromaniac sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Det er noe av det kuleste jeg har sett på lenge! Visste ikke at noe sånt fantes en gang!
  2. Gjør det. Jeg vil ha. Skal bare handle meg bil først.
  3. Pyromaniac

    lastsikring

    Av en eller annen grunn blir jeg nesten flau av å være Tønsbergenser av denne tråden. Er i overkant mange saker fra tb.no her.
  4. Helt klart. Evoquen er skamtøff. Står en på jobben i hvitt. Definitivt øyesnacks!
  5. Vurderte det, men rakk aldri å legge inn bud.
  6. Vi får vel håpe det. Om ikke annet kan de jo selges.
  7. Pyromaniac

    NRK2

    Dette gikk jeg glipp av gitt. Hvilket program var det?
  8. Har selv 40-timers kurs i førstehjelp, og føler at jeg har rimelig kontroll om situasjonen skulle oppstå. Trener også gjevnlig på sanitetscaser i HV-I. Det er veldig beroligende å vite at man i stor grad kan gjøre nytte i slike situasjoner. Selv om man håper man aldri kommer opp i dem.
  9. Se der, du. Den ble iallefall ikke så dominerende som jeg forestilte meg.
  10. Kan noen som harde montert legge ut et bilde av hvordan de ser ut i bil?
  11. En liten oppklaring. Veldig mange har fått for seg at siden Epleproduktene er virusfri (fakta), så finnes det heller ikke annen skadevare. Det kan fort bli en dyr feil å ta. Det er et økende "marked" for å hacke iPad, men siden Apple-produkter har vært så sikre i så lang tid, så har ikke utviklingen av antiskadevare-produkter blitt prioritert. Derfor ligger det et stykke etter. Keyloggere ol finnes, og kan i værste fall opptre i Appstore. Tro ikke det har skjedd enda, men jeg vet iallefall at en falsk iTunes ble spredd for en stund tilbake. Ellers var delen om sikkerhet en generell advarsel om at nettbank på Wifi kan være risky greier. Overvåkning av Wifi er skremmende enkelt, og det er utrolig hva man kan fange opp av informasjon med enkle midler på en cafe. Ser at jeg kan ha vært uklar i skillet mitt. Men uansett hva trådstarter går for mener jeg han burde handle i Norge grunnet utrolig sterkt rettsvern ved onlinekjøp.
  12. Jeg er nok en av de som anser seg selv som over middels interessert i foto. Det var faktisk slik jeg fikk opp øya for Defender. Var på fototur med et par kompiser på Island i fjor, og da leide vi en heva Defender som vi kjørte rundt med. Ble helt forelska i den, så nå blirdet nok kjøp av en egen.
  13. Hva med denne? Seri allefall bra ut på bilder. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=32548219
  14. Serat jeg banner høyt i eplekjærka her. Hva er tull? Vis meg en ting jeg sier som er uriktig. Nettbrett kan sikkert være greit til sin bruk. Men iPad er fremdeles en veldig låst plattform. For å snu det hele på hodet. Hvilke fordeler har en iPad kontra en miniPC? Men skal du først ha iPad, så kjøp for all del i Norge, og få norsk kjøpslov på din side.
×
×
  • Opprett ny...