Jump to content
LRforum

Hans Chr.

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

About Hans Chr.

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nesodden/Moskva

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nesodden

Recent Profile Visitors

489 profile views
 1. Takker for gode svar. Får sjekke wastegate. Turbo er en sånn variabel sak, og det er vel en Td5 tuning boks her også. Som sagt har dette funket veldig godt i 10 år. Tok nettopp full service og problemet ble mindre. Men det blir sånn limp mode av og til.
 2. Jeg har en Td5 2005 modell, hvor motor, turbo, luftfilter, eksosanlegg og ECU er oppgradert av Td5 Alive. Dette har vært en God løsning og fungert i 10 år. Men nå er det slik at vet «bånn gass» så skjer det av og til at turbo svikter litt og detter ned fra 1,2 bar (i tillegg til det faste turbotrykket) ned til 0,7 bar, før den henter seg inn igjen litt etterpå. kan leve med dette, men da jeg også har installert cruise-controll, så oppheves cruise-controll når dette skjer. ECU tror da at jeg har trykket inn clutch, sannsynligvis. Så, da vil jeg gjerne prøve å finne ut av hvorfor turbo svikter. noen ideer?
 3. Det er noe feil med det russiske skiltet. Det skal være en bokstav og så 3 tall, og deretter 2 bokstaver igjen. Her er det bare rot med bokstaver som russerne ikke bruker i skilt, og 4 tall i skiltet. Bond-produsentene må skjerpe seg!
 4. Huff, ja! Da er det vel flere feil å ta tak i.
 5. Ikke dødratt i det hele tatt, men en del vibrasjon, særlig ved bremsing.
 6. Til min fortvilelse er det brudd i kuleleddet som sitter på enden av styrestaget og er festet i hjulet på høyre side. Nå kan jeg ikke svinge hjulet og har ingen styring. Heldigvis skjedde dette i oppkjørselen ved et brått rattutslag, og ikke i 100km/t på motorvei. Er dette en enkel oppgave å bytte selv? Er det noe å være oppmerksom på når jeg bytter?
 7. Jeg har cruise control montert. Satte knappene i cubby box, sammen med knapp for Overdrive (GKN). Fungerer greitt, men når overdrive er slått på i 5. gir, da er det så lite motstand i drivverket, at ECU tror bilen er i nøytral, og cruise control slår seg av.
 8. Jeg kjøpte en slik nøkkel fra Nakatenga. Fungerte greit, veldig flott med slik klappnøkkel. Men, man skal være klar over at når klappnøkkelen er ibruk, og i driftstilling, så er det bare så vidt at hendelen for hovedlys går helt frem fra parklys til kjørelys. Klaringen der er 0,00mm.
 9. Har vært alfor lenge off-line! Jeg hadde samme problem på min 2002 Defender 90. Byttet ut de standard halogen-frontlysene med Xenon-lys. Når jeg slo på lyset, gikk nødblinken, og tenningen måtte slås av for å oppheve dette. På verkstedet sa de at det magnetiske strålingen når Xenon-lysene ble slått på fikk en sensor til å tro at bilen var utsatt for en kollisjon, og at nødblinken kom automatisk da. Sentrallåsen gikk også opp, dersom dørene var låst. Dette for at redningsmannskap lett skulle kunne evakuere passasjerer og fører. Løsningen var å pakke inn diverse ledninger i aluminiumsfolio, som skulle dempe strålingen fra lampene ved oppstart. Om dette er riktig, eller fri gjetning, vet jeg ikke. Bilen ble solgt i 2005, og kjøper reklamerte aldri.
 10. Hans Chr.

  ledbar

  Kan være interessert, men mer info er på sin plass her.
 11. Takker for omfattende og flott svar!!!
 12. Er det noen som kan enkelt tegne et koblingsskjema for hvordan jeg kobler en ekstralykt riktig? I oppsettet er det: Batteri - Carling bryter med lys som viser på/av modus - Sikring - Ekstralykt Dette skulle vel være enkelt? Men jeg er usikker hvordan Carlingbryteren monteres riktig. Behøves et rele?
 13. Etter gjentatte emailer uten å få svar, ble jeg lovet å få pengene tilbake etter at jeg ringte dem. Hadde betalt via paypal, men da 45 dagers frist for klage var overskredet, var det ikke hjelp å få der. Etter ennå en telefonsamtale til LRS kom pengene i retur. De skyldte på rot, og at den italienske leverandøren av "winch tray" ikke klarte å levere i tide. Jaja, pengene har jeg fått tilbake, men hvor kjøper jeg winch tray nå? Ihvertfall ikke fra LRS!
 14. Ingenting mottatt ennå. De sa andre halvdel av mars (mao 1,5 måneder etter bestilling), men har ikke fått svar på email om de kan bekrefte leveringstid.
 15. min cruise control fungerer ennå, etter 3,5 år.
×
×
 • Create New...