Gå til innhold

Biffen

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

702 profilvisninger

Biffen sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Biffen

    ACE Disco 2

    Jeg har en 2003 Disco 2 med rustne ACE-rør over hele fjøla, egentlig. Jeg har lappet de i front bak høyre forhjul med 10mm kobberrør. De holder enn så lenge. Jeg prøvde å gjøre det samme med bakre rør like før jul. Jeg nappa ut releet så det ikke skulle være fullt trykk i systemet. Nå ser jeg at det renner olje derfra igjen. Mulig det svetter fra like over der jeg skjøta det eller om det er koblinga som ikke har blitt helt tett. Jeg tør egentlig ikke å skru til så mye mer. Har noen de bakre røra liggende på hylla, tro? Vurderer å kjøpe komplette rør bakover og sende på verksted for å bytte. Vet at man kan kappe og få presset slanger på tess eller hydroscand også, men da er det disse koblingene igjen da, som jeg er litt redd for å få tett... Vet at bilen egentlig er ulovlig å kjøre uten dette systemet. Hadde vært trist om det skulle bli tunga på vektskåla for min gamle Disco...
  2. Det er det røde som går til «front ram». Takk! Håper bare det holder tett hjem til Oslo. Så skal alt byttes til en mer permanent løsning. Har dextron 3 i systemet nå også. Det er vel ikke anbefalt.
  3. Kobberrør på plass. Hjælpes. Holder tett på tomgang. Det som bekymrer meg litt er de koblingene. Rørleggeren som jeg lurte til å komme innom hadde i skrukoblinger. Dette er sånne som har mothaker inni og klemmer rundt røret som man lager et spor i. Jeg håper virkelig de holder tett til jeg kommer meg hjem. Leverer systemet høytrykk selv om man tar sikringen i motorrommet?
  4. Takk for gode tips. Jeg har fått tak i ny reim og skal prøve å koble fra pumpa. Er det noen knep når man skal gjøre det?
  5. Som vanlig når jeg tar med bilen til Valdres så skjer det noe nytt. Like etter en litt krapp sving så lyste den røde ACE-lampa og det plinga. Jeg stoppa bilen og så at olja hadde rent ut av den lille tanken. Jeg så at det lekker ved høyre framhjul. Mye. Hadde ikke noe annet enn Dextron 3 olje og hadde på det og tok sikringen i motorrommet. Dette funka sist jeg hadde lekkasje på røra bak. Det renner ut såpass at tanken blir tom på 20-30 min. Det er påske. Det er pandemi. Har noen noen tips til en stakkar? Ryker hele systemet hvis man kjører det helt tomt?
  6. Jeg har ikke gjort det i løpet av de 4 årene jeg har hatt bilen. Du tror det er synderen?
  7. Bilen min, en Discovery 2 2003-modell, plundrer litt med start. I flere mnd har det innimellom vært sånn at jeg skal starte bilen og når jeg vrir om nøkkelen så får jeg spenningsfall, men ingenting. Startsperre er det ikke, og alarm er koblet ut. Det som tidligere har hjulpet har da vært å låse bilen og opp igjen. Da har den starta. I dag funket ikke det. Jeg satt girspaken i N i håp om at det skulle funke. Forsatt spenningsfall. På andre forsøk fikk jeg spenningsfall i 1-2 sekunder før den plutselig fyrte som ingenting! Jeg skal snart på langtur og har lyst til å forsikre meg om at jeg ikke strander. Hva bør jeg gjøre?
  8. Jeg dro på Tess på Fagernes og fikk slange som var 8mm innvendig mål. På med slangeklemmer og det ser ut til at det holder tett. Takk for all hjelp!
  9. Jeg målte dieselrøret nå med skyvelær. Jeg kom til 8 mm utvendig. Kjøper jeg da en slange på tess med 8 mm innvendig mål eller mindre og tvinge den på med varme?
  10. Hver gang jeg tar med bilen til Valdres skjer det noe rart. Discovery 2. Min gamle mor som kjørte bak meg ringte og sa at det sprutet diesel fra bilen. Fant ut at den grønne drivstoffslangen fra pumpa var lappa på tre steder. Den ene hadde hoppet av der den var festa med slangeklemme. Det er den med grønn clip inn til pumpa. Dette må ha vært en returslange da jeg ser at jeg har lagt igjen 5 km med dieselspor. Jeg fikk på slangen igjen og fikk det tett. Har lagt meg under og ser at det også lekker ørlitegrann på en annen lapping. Drypper én dråpe i minuttet. Tør ikke demontere denne før jeg kommer hjem. Men da bør den vel byttes. Noen som vet delenummeret til denne éne slangen? Eller må man kjøpe alle?
  11. Jeg endte med å plukke av skivene. Pussa dem. De var ikke gærne. Nå er dem blanke og fine. Gjennom EU i dag!
  12. Hei! Det haster litt med å få gjennom bilen på EU (torsdag denne uka) Har bestilt deler fra famousfour, men det kan se ut som om de sitter fast i noe coronakrise på en flyplass i England. Har noen skiver og klosser liggende i nærheten av Oslo som jeg kunne ha byttet med når delene ankommer?
  13. Aksel er snart på vei med Valdresekspressen. Juhuu!
  14. Får man sendt noe sånt til Vestre Slidre da? Har ingen erfaringer med sånt...
  15. Hei! Jeg har ødelagt fremre mellomaksel på en D2 2003. Men jeg har ikke den tappen på transferkassa så jeg får satt på sperre! Er på vinterferie i Vestre Slidre og er dermed stuck. Er det noen som har en aksel liggende? Mats
×
×
  • Opprett ny...