Gå til innhold

solbakk

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av solbakk

  1. Selger 4 stk felger til Range Rover L322. 19» som er blitt sandblåst og pulverlakkert i svart. Felgene er meget pene. De passer også til Range Rover p38 og Land Rover Discovery 2 med medfølgende senter-ringer.
  2. Takk for svar. Skal gjøre et forsøk til, før jeg evt skjærer meg igjennom.
  3. Strever fortsatt med å få opp døra. Litt krise i forhold til EU-kontrollen. Eneste løsningen jeg ser nå er å skjære meg gjennom dørtrekket for å komme til låsemekanismen. Er det noen der ute som har et bedre forslag før jeg igangsetter dette?
  4. Plutselig en dag, så ville ikke passasjerdøra la seg åpne. Teknikken virker i forhold til bakluka. Har fått titta ned i sprekken ved vindusruta, og det kan se ut som om mekanismen beveger seg både når jeg forsøker med dørhåndtak inne, ute og låsepinnen. Noen forslag? hvordan får jeg av dekselet på innsiden av døra når jeg ikke får opp døra?
  5. Har to reservehjul til Range Rover P38 evt Discovery 2. Dekkene er ubrukt, men gamle. Selges 200kr stk eller 300kr for begge. Må hentes i Moss.
  6. Vindusviskerne på min P38 har nå inntatt hvilestilling i ca 45* (grader). slik at de står midt i synsvinkelen min. Har forsøkt å finne funksjoner til viskerne via diagnoseverktøyet, men finner ingenting. Noen som har opplevd dette? Evt tips på utbedring mottaes med takk.
  7. solbakk

    EAS

    Jeg forstår nok ikke systemet helt, men har nå kjørt trykkluft direkte inn til tanken. Merker da at det lekker fra «silenceren». Den slipper ut trykk til tanken er tom. Den skal vel kun slippe ut trykk som er til overs?
  8. solbakk

    EAS

    Oppdatering, men leter fortsatt etter løsning på problemet. Har kjøpt og montert "EAS-emergency kit". Dette har gjort at jeg kan utelukke lekkasje til fra belgene. Jeg har kjøpt ny kompressor, så denne er iorden. Har ikke klart å finne noen lekkasje i forbindelse med valve blocka, ei heller ved luft inn/ut av lufttanken eller ved "lufteskrua" på denne. På meg virker det som om problemet er lufttanken, og lekkasje ett eller annet sted i tilknytning denne. Fikk fylt tanken til ca 8bar, men denne klarer ikke å holde trykket. Trykket var i dag da jeg dro på jobb ca 7,5 og var nede i 2,5 ca 8 timer senere. Da har bilen vært i bruk og kompressoren har jobbet. Noen forlag?
  9. byttet foringene nå da jeg byttet støtdempere.
  10. Har en god stund hatt en skarp dunking/dump lyd som har kommet ved enkelte fatsdumper og ved bruoverganger mm på motorveien. Synes selv bilen burde oppføre seg roligere/jevnere i de situasjonene, og ikke så brå, som lyden tilsier. Tenkte at det kunne være demperne som burde byttes (gått i overkant av 40000). Da det ikke er byttet foringer/polybush på bilen i mitt eie, valgte jeg å gjøre dette samtidig. Rakk bare foran før bilen skulle bringe familien på ferie til Stavanger. Synes bilen fungerte greit ned, men oppdaget rumling/dunking i det jeg kjørte inn på en gressplen på en campingplass. Hørtes ut som om noe var løst og lå og slo under bilen. Sjekket dette, uten å finne noe. Da jeg ikke fant noe, valgte jeg å kjøre bilen hjem til moss etter endt ferie, og lyden tok seg opp, ikke i volum, men at den kom oftere. Det er ikke en lys som følger dekkets rotasjoner. Det er ingen vibrasjon i rattet, men virker for meg som om lyden kommer fra under fotbrønnen på førersiden. Jeg føler at jeg kan kjenne dunkingen i bena når jeg kjører. Klarer ikke finne roten til ulyden. Noen forslag? Forøvrig så er jeg ikke kvitt denne skarpe dunkingen/dumpe lyden som gjorde at jeg igangsatte disse operasjonene. Minner litt om lyd og oppførsel på bil om man skulle kjørt på bump stoppene.
  11. er ganske sikker på at det ikke er problemet. Vanskelig å forklare lyden annet enn knirking, men ikke en knirking som trenger smøring.
  12. Takk for svar. På jakt etter sorte originale, men eneste jeg har funnet i sorte er til Classic.
  13. Jeg har en knirkelyd som ved jevne mellomrom kommer når jeg trykker inn bremsepedalen. Merker ingenting forskjell på selve bremsingen. Under norgesferien, så lyste ABS og traction Controll lampene, og knirkelyden var borte ved en anledning (en etappe), men disse forsvant og knirkelyden kom tilbake neste kjøretur. Noen forslag?
  14. Takk for raskt svar. Hvilke dempere anbefales dersom jeg ikke velger denne løsningen? Noen gode forslag. Koni sine har fungert bra, men synes de er dyre.
  15. Må bytte dempere på bilen, har på noen regulerbare fra Koni, som snart har gjort sitt. Ser at mange anbefaler terrafirma tf176 og 177. Disse er 2» lengre enn normalen. Må man da bytte belgene til lengre utgave eller kan man bare justere dette via diagnoseverktøyet? Bilen har til nå hatt et «normalt utseende», men er i ferd med å endre det til et mer offroad-utrykk.
  16. Strålende svar. Siste spørsmål.... Skjønber at dette varierer litt fra person til person / bil til bil, men hva er de forskjellige høydene på klossene jeg skal kappe til? Standard er fint.
  17. Har forsøkt å søke meg frem, men finner ikke svar. Kan noen peke meg videre, evt komme med en forklaring på hvordan jeg kalibrerer etter bytte av høydesensorer?
  18. Så du kan det m nanocom? Argghh......som jeg angrer på kjøpet av hawkeye!
  19. Starter opp igjen dette temaet........ Har i en periode kjørt med nøkkel hvor batteriet har vært bortimot tomt, så låst bil manuelt. Rett over påske ble bilen stående og den tømte seg for strøm. Da jeg hadde ladet den opp igjen, så ville ikke bilen starte, sto "engine disabled". Så fikk endelig rota meg til å bytte batterier og casing til nøkkelen da det var på høy tid. Batteribyttet fungerte ikke, og remoten ville fortsatt ikke fungere. Samme med reservenøkkelen. Nå lyser dispaleyet "KEY LOCK", og bilen er død. Har bestilt ny nøkkel, så det ordner seg på sikt. Men er det noe jeg kan gjøre for å få de gamle nøklene til å fungere igjen. Har forsøkt med å vri nøkkel x antall ganger høyre og venstre, og fikk ved en anledning bort "KEY LOCK". men fortsatt "engine disabled". Koblet fra batteriet på bilen igjen, så den ikke skulle lade seg ut. Neste gang jeg koblet tilbake, så var "KEY LOCK" tilbake. Har bytta casings på begge nøklene. Kjøpt fra Ebay for en billig penge. Dette har jeg også gjort før, uten noe problem. Bilen har blitt renovert de siste årene, så den har blitt koblet til og fra strøm utallige ganger uten at dette har vært et problem. Skulle det vært en metalldel, som gikk fra + på batteriet, gjennom hullet på lokket og opp? Se vedlagte bilde. Hukommelsen min mener at det skulle vært det. Har derfor forsøkt å "bygge" det av alu folie uten at det har hjulpet. Fått time til å kode om ny nøkkel i starten av juni, så det nærmer seg jo. Hawkeye total som jeg har kan ikke låse opp "engine disabled" eller "Key Lock". Noen forslag der ute?
  20. Beklager sen tilbakemelding. Men plutselig så fikk Hawkeye'n kontakt og har fungert utmerket siden.
  21. Er det noen som vet om P38 kan bruke hjulmuttere fra en Classic?
  22. Et siste spørsmål. Når jeg søker på LRcat så kommer det opp at slangene med o-ringer og slangefester kommer som et sett, men finner ikke dette noe sted. Noen som vet delenr for dette settet? Med slangene, så mener jeg slangene fra pumpa og til filter.
  23. Noen forslag til enkleste metode å tømme bensintanken på?
×
×
  • Opprett ny...