Jump to content
LRforum

solbakk

Members
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About solbakk

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Moss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Moss

Recent Profile Visitors

446 profile views
 1. 2 stk reservehjul på felg selges. Tror de er bortimot ubrukt, men begynner nok å dra på åra. Begge er 255/65/16. Kom med bud!
 2. I forbindelse med lekkasjesøking kom jeg over noen kontakter i fotbrønn førerside som har irret. Det er en kontakt med 13 ledninger inn og en med 9 mener jeg å huske. Noen som vet hvor man får kjøpt nye av disse? Har kjøpt noen kontakter på Biltema, men de var kun opptil 4 ledninger, klumpete og jækla knotete å få til.
 3. Vannet finner j»vei ned mellom vindu på passasjer og førerdør og lista som går i nedre kant mellom dør og vindu. Finner så veien igjennom et litt dårlig innertrekk til døra og inn i bilen i mellom dør og dørtrekket. Sjekket delebilen min, og vannet kom ikke igjennom på denne. Byttet så lista(ALR3146) fra delebil til godbilen og vannet fant lett veien igjennom. Ny list kommer fort på 2000kr pr stk. og er veldig usikker på om det faktisk vil hjelpe. All gode forslag settes pris på.
 4. Kjørte på med vannslangen for å se hvor vannet kommer inn. Bilen har stått en stund, så det var lite trolig kondensvann fra AC. Eneste stedet hvor det kom inn vann var i dørene. Renner igjennom døra og ut nede i kanalen. Noen som har vært borti dette? Skal ta av dørtrekk og se om jeg kan følge vannet der. Virker også som om pakningen rundt døra suger til seg vann, og at det drypper/renner fra denne. Er det noe man kan sette inn denne med for å få den mer vann avvisende?
 5. Har en lekkasje ett eller annet sted på høyre side foran. Tror ikke det er deksel til pollenfilter, da disse er tettet med "guffe". Lukter heller ikke kjølevæske, så er ganske sikker på at det er regnet som finner veien inn. Noen som har noen gode ideer på lekkasje-søking? Evt åpenbare steder jeg bør sjekke?
 6. Selger skinninteriør fra en RR 1998 modell. Dørtrekk inkludert. Grei stand, noen skjønnhetsmerker samt litt slitt førersete. Litt kjærlighet, god skinnrens og noe lotion, så blir resultatet bra. selges høystbydende.........
 7. Er det noen som har en nanocom åpen for P38 i mosseområdet, som kunne vært behjelpelig? Skulle gjerne sjekket ut om det kan være Hawkeye'n som er problemet.
 8. Var nok litt rask med å si at problemet var løst...... Fungerte den ene gangen, nå tilbake med de samme meldingene. Må vel nesten være dårlig kontakt/IRR på OBD1-kontakten. Er dette et utbredt problem? Er dere enige i dette?
 9. Problem solved tror jeg. Panseret sto åpent i forbindelse med lading, og er vel registrert som dør og da var jo ikke alle dører lukket som den ba om. Fungerer ihvertfall nå.
 10. Har ikke byttet. Hadde en nanocom tidligere, som fungerte som normalt. Men lånte denne bort for et par år siden og den har aldri funnet veien hjem igjen.
 11. Kjøpt meg hawkeye total og «donglen» til EAS. Da jeg skulle bruke det for første gang i dag fikk den ikke kontakt og følgende feilmeldinger dukket opp: Ensure ignition ON and serial link connected. Deretter: Serial Error Disconnect tester and retry. Noen som har vært borti dette eller vet hva som kan være feil?
 12. solbakk

  taklast

  vet du om det gjelder per stk? Lurer på om det vil holde et taktelt?
 13. Noen som vet maksimal taklast på originale takrails og bøyler til P38?
 14. Jeg har tilgang til stengene, men virker ikke som om de får «tak» i mekanismen for å låse opp. «Strekkfisk»-metode er forgjeves forsøkt. Når jeg «remonterte» dette, så føltes det ikke som om det var mange valgmuligheter for å få strengene på plass, men er tydeligvis montert feil allikevel.
 15. I forbindelse med restaurering av min RR, så ble ivrigheten litt for stor, og jeg slang igjen nedre bakluke etter å ha remontert låsmekanismen. Viste seg selvfølgelig at jeg ikke hadde fått dette til og nå er nedre bakluke låst(forhåpentligvis ikke for evigheten). Noen som har vært borti dette og har en fiks løsning? Stengene er festet inn i låsmekanismen, men tydeligvis feil, for verken håndkraft eller annet fungerer.
×
×
 • Create New...