Jump to content
LRforum

Morton

Members
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Morton

 • Rank
  Pelsjeger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drøbak

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drøbak

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Hadde samme feil i min D4, men fikk ikke opp noen feilkoder, skiftet brennkammer komplett, men samme feil. Jeg endte opp med en brukt fra lokal bilopphogger, nå funker alt som det skal. Tyder vel på feil på kretskort ?? Lykke til med kjøp fra E-Bay.
 2. Hei, hadde også problemer med cruise controll, holdt ikke fart, men økte i nedoverbakke og sank i motbakke. Byttet oxygen sensor, og da funka det igjen.
 3. Ser poenget ditt, men har allikevel inntrykk av at hastighet varierer mer nå enn tidligere, var vel muligens derfor jeg reagerte på det. Uansett fint med innspill her på forum når slike ting oppstår.
 4. Tviler litt på den, tidligere fungerte den som "delvis" fartsholder, kunne kjøre gjennom Oslofjordtunnelen på cruise i 70 km uten at hastigheten steg nevneverdig (dog med comand shift på gearkasse låst i tredje gear). Ganske sikker på at dette skjedde i forbindelse med feilretting av ebm mekanisme.
 5. Tror nok feilen er mer kompleks, får slått på cruise controll, men klarer ikke å holde for nedoverbakker, kan øke med flere km. alle andre funksjoner på rattet fungerer, så da er vel slepering som den skal ??
 6. Fikk dem av, men klipsene sitter jo relativt kronglete til, klarte å avlaste de to på topp, og da fikk jeg dratt av. Røsk og riv !!
 7. Noen som har fjernet plastic ducts i forskjermene på D4 ? ser i manualen at de er klipset, men tør ikke helt å ta i.
 8. Har kikket på en del uorginale kamera løsninger, men finner ingen som erstatter det originale. Tror jeg vil få problemer med original ledningsnettet. D4 har kamera montert ved siden av skiltlys, men ikke integrert i skiltlys.
 9. Har originalmontert ryggekamera på D4 2010 mod. har blitt gradvis dårligere, startet med striper horisontalt, og har nå avsluttet med helt sort skjerm. Original kamera koster ca. 220 Pund, kan sikkert få til noe fra E-Bay, men vet ikke om jeg tar sjansen. Regner med det er kamera som har tatt kvelden, fordi dashboardskjerm fungerer perfekt i andre programmer. Noen som har erfaring, eventuellt kan reparere denne enheten ?
 10. Enkelte ganger må jo jeg ha flaks også
 11. Spot on, satt luftfjæring i "Normal" modus, og da forsvant "ikke kundemodus" Lykken er et Dashboard uten feilkoder !!!
 12. Ser at Nanocom har 3 forskjellige innstillinger som kan lagres, prøver å knote litt, som du skriver, hva kan gå galt annet enn overopphetet kompressor, og den slår seg jo bare av.
 13. Nei, har ikke vært til noe ettersyn av dette, hvis jeg bruker Nanocom å setter toleransen til Normal, kanskje vært et forsøk ?
 14. Får opp merkelig melding i Dashboard : Luftfjæring ikke i kundemodus" Bilen oppfører seg normalt, alle sensorer virker, samme med kompressor. Men altså denne irriterende meldingen hver gang bilen blir startet, hvis man OK meldingen, sitter man igjen med Orange varseltrekant . noen som har vært borti dette ??
 15. Hmmm, skal prøve å forske litt når jeg kommer hjem til helgen.
×
×
 • Create New...