Jump to content
LRforum

Morton

Members
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Morton

 • Rank
  Pelsjeger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drøbak

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drøbak

Recent Profile Visitors

1,226 profile views
 1. Fikk endelig løs akslingen, satt noe vederstyggelig, tror det er originallager som sitter her, fabrikat Timken ?? Men etter snart 270000 km er det greit med nytt.
 2. Takk, var det jeg kikket på. Sliter med venstre stikkaksel, prøver å presse ut med avdrager nå. Litt rart for høyre aksel kunne jeg bare tappe ut med skaftet på hammeren
 3. Skal bytte begge bakhjullager på fruens D4, ser det finnes forskjellige presse verktøy på markedet, er det noen som kan anbefale hvilket kit jeg bør gå for. ? Ser flere ligger i markedet rundt 2500,- så jeg hadde liksom ikke tenkt å kjøpe så altfor mange.
 4. Morton

  Oljeskift D4

  Takk motom, da lærte jeg noe idag også, skal jaggu prøve dette neste gang.
 5. Morton

  Oljeskift D4

  Hei Hvor suger dere fra på D4 3,0 ltr. ? Min 2010 mod. har ikke peilepinne ?
 6. Infoskjerm viser for tiden kun Land Rover logo, får ikke slettet feilkoder med Nanocom, skjermen responderer ikke. Noen som har vært borti dette ?
 7. Får det til å blinke, når jeg setter i reverse, i tillegg lang audio. Det skal jo signalisere at noe er feil med systemet. Nanocom indikerer også feil, skal sjekke dette snarest. Men har fortsatt ikke klart å lokalisere hvilken sikring ? Kan jo være kjekt å vite.
 8. Park sensor funker ikke lenger, verken foran eller bak, tenkte det kunne være sikringen som var røket.
 9. Takker for svar, sjekket denne, men OK,
 10. Prøver her også, sikring til park sensor ?? Hvor lokalisert, finner ikke noe i manualen på nettet.
 11. Finner ikke ut hvor sikring til park sensor bak er lokalisert på D4 2010 mod. Noen som vet ?
 12. Hadde samme feil i min D4, men fikk ikke opp noen feilkoder, skiftet brennkammer komplett, men samme feil. Jeg endte opp med en brukt fra lokal bilopphogger, nå funker alt som det skal. Tyder vel på feil på kretskort ?? Lykke til med kjøp fra E-Bay.
 13. Hei, hadde også problemer med cruise controll, holdt ikke fart, men økte i nedoverbakke og sank i motbakke. Byttet oxygen sensor, og da funka det igjen.
 14. Ser poenget ditt, men har allikevel inntrykk av at hastighet varierer mer nå enn tidligere, var vel muligens derfor jeg reagerte på det. Uansett fint med innspill her på forum når slike ting oppstår.
 15. Tviler litt på den, tidligere fungerte den som "delvis" fartsholder, kunne kjøre gjennom Oslofjordtunnelen på cruise i 70 km uten at hastigheten steg nevneverdig (dog med comand shift på gearkasse låst i tredje gear). Ganske sikker på at dette skjedde i forbindelse med feilretting av ebm mekanisme.
×
×
 • Create New...