Jump to content
LRforum

Morton

Members
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Morton

 • Rank
  Pelsjeger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drøbak

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drøbak

Recent Profile Visitors

1,111 profile views
 1. Infoskjerm viser for tiden kun Land Rover logo, får ikke slettet feilkoder med Nanocom, skjermen responderer ikke. Noen som har vært borti dette ?
 2. Får det til å blinke, når jeg setter i reverse, i tillegg lang audio. Det skal jo signalisere at noe er feil med systemet. Nanocom indikerer også feil, skal sjekke dette snarest. Men har fortsatt ikke klart å lokalisere hvilken sikring ? Kan jo være kjekt å vite.
 3. Park sensor funker ikke lenger, verken foran eller bak, tenkte det kunne være sikringen som var røket.
 4. Takker for svar, sjekket denne, men OK,
 5. Prøver her også, sikring til park sensor ?? Hvor lokalisert, finner ikke noe i manualen på nettet.
 6. Finner ikke ut hvor sikring til park sensor bak er lokalisert på D4 2010 mod. Noen som vet ?
 7. Hadde samme feil i min D4, men fikk ikke opp noen feilkoder, skiftet brennkammer komplett, men samme feil. Jeg endte opp med en brukt fra lokal bilopphogger, nå funker alt som det skal. Tyder vel på feil på kretskort ?? Lykke til med kjøp fra E-Bay.
 8. Hei, hadde også problemer med cruise controll, holdt ikke fart, men økte i nedoverbakke og sank i motbakke. Byttet oxygen sensor, og da funka det igjen.
 9. Ser poenget ditt, men har allikevel inntrykk av at hastighet varierer mer nå enn tidligere, var vel muligens derfor jeg reagerte på det. Uansett fint med innspill her på forum når slike ting oppstår.
 10. Tviler litt på den, tidligere fungerte den som "delvis" fartsholder, kunne kjøre gjennom Oslofjordtunnelen på cruise i 70 km uten at hastigheten steg nevneverdig (dog med comand shift på gearkasse låst i tredje gear). Ganske sikker på at dette skjedde i forbindelse med feilretting av ebm mekanisme.
 11. Tror nok feilen er mer kompleks, får slått på cruise controll, men klarer ikke å holde for nedoverbakker, kan øke med flere km. alle andre funksjoner på rattet fungerer, så da er vel slepering som den skal ??
 12. Fikk dem av, men klipsene sitter jo relativt kronglete til, klarte å avlaste de to på topp, og da fikk jeg dratt av. Røsk og riv !!
 13. Noen som har fjernet plastic ducts i forskjermene på D4 ? ser i manualen at de er klipset, men tør ikke helt å ta i.
 14. Har kikket på en del uorginale kamera løsninger, men finner ingen som erstatter det originale. Tror jeg vil få problemer med original ledningsnettet. D4 har kamera montert ved siden av skiltlys, men ikke integrert i skiltlys.
 15. Har originalmontert ryggekamera på D4 2010 mod. har blitt gradvis dårligere, startet med striper horisontalt, og har nå avsluttet med helt sort skjerm. Original kamera koster ca. 220 Pund, kan sikkert få til noe fra E-Bay, men vet ikke om jeg tar sjansen. Regner med det er kamera som har tatt kvelden, fordi dashboardskjerm fungerer perfekt i andre programmer. Noen som har erfaring, eventuellt kan reparere denne enheten ?
×
×
 • Create New...