Gå til innhold

skagen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sande i sunnfjord

skagen sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. skal skifte lager på diff .finner ikkje nr på toppen av venstre akselrør. er det noen som veit ut ifra mod om det er nye type lager som skal nyytast eller gamle type. har spurt fleire plasser men blir henvist videre eller her.?
  2. hovedsakelig akslingshus. komplett aksling intet hinder. 91309807
  3. Blei veldig nyskjerrig. står det 9*16 i vognkortet? ca kor vil du budet skal begynne uten at du føler deg forulempa
  4. ønsker å kjøpe gjerne defekt aksel så lenge aksel er bein og fin,det er ikkje min. Mvh Knut tlf 91309807
  5. skulle berre innon tilsynet å få godkjent karroseribytte dog med 265/75-16.ikkje fornøgde med 235/85-16 men eg måtte sette på 205R 16 før han vart nøgd.han anstrengte seg og fann strobok fra 91.desimaler over 5% regelen fy fy. så det blei av flere grunner defender på meg. men som det blir sagt her inne praksisen på de forskjellige tilsynene er like varierende som 10 politikers svar på samme sak i samme parti.Men for all del lykke til
  6. det er meg blitt fortalt at typegokjenning er fullført etter det 6 eksemplaret. hvis AT har bygd 7stk og de er typegodkjent av biltilsynet så skulle det ikkje vere grunnlag for tilsynet å pirke/bry seg så lenge hjula er innenfor skjermbredderene.Trur eg!
  7. Ka slags magisk trylleformular benytta du deg av for å få din godkjent med 37"?? Står det spesifikt i vognkortet?
  8. Ka e d Artic trucks gjør med 110 som er godkjennt med 35"? bremser? Hva står i vognkort? Nokon som veit evt har en slik?
  9. kor i landet holder dekka til?
  10. Har opplevd DHL sine priser bla.Men handler ute og inne .må berre komme med reklame for hurtig leveranse.Ringer EWS kl1030 fredag ,ting i posten lørdag og det er på vestkanten eg bur , ikkje i oslos vestkant men landets. kjapp levering.
  11. Hvis forsatt til salgs vil eg gjerne tinge fremre caliperoverhalingset gjerne med brukte caliptere.
×
×
  • Opprett ny...