Gå til innhold

SimenMS

LRF Society
  • Innlegg

    2 292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Fredrikstad, Østlandet

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fredrikstad

Nylige profilbesøk

3 087 profilvisninger

SimenMS sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Etter mange år med savn etter Ex-millen Max så endte jeg opp med en litt sliten kriger med utrolig mange sår og arr, som den har fått opp igjennom tidene. En av skadene er en ryggmargs transplantasjon blant annet, hjertet har vært bytta ut flere ganger, hoftene har også blitt byttet flere ganger, og det har vært transplantert utrolig mange andre kropps deler også. Går det noe i stykker, så bære en preg av at, en tar det en har for handen. Dette er bare litt av reisen til denne krigeren. Nytt kapittel er i gang og det starta med at hjertet ble byttet nok en gang og denne gangen ny lunge også, litt større en den var der, og ikke like defekt. Nytt hofte bytte står for tur da det er for mye slark i den som er der nå. Bilen er en One Ten 1983/1984 modell med 300tdi og flere deler fra 90 tallet, er vel det jeg har kommet frem til, etter mye studering av hva bilen inneholder, med en slik bakgrunn, og en partner in crime som heter Cirilla Fiona, blir vel valget åpenbart, at denne skal hete Geralt of Rivia, The Butcher of Blaviken. Dette er basert på bøker, spill og en serie. 2 be continued.
  2. Har du en bak aksling som kan passe en defender ?
  3. Du er dyktig, det ser litt komplisert ut, men ser du løser dette uten problemer. Spennende prosjekt! Dette gir jo et håp for de som vil ha D3/D4 som hobby bil i fremtiden når disse blir klassiske biler.
  4. Dette har stått helt stille Får se om det blir noe som skjer fremover da Nyheter siden sist, fått tak i identisk dele bil så nå står de og prater med hverandre.
  5. Passer bra 18-20 juni ja. Satser på hytte igjen
  6. SimenMS

    Obelix

    Det var veldig tung avgjørelse der og da, men i demontering prosessen så ble jeg mer og mer glad for avgjørelsen, ribba den akkurat passe til å kunne bygge meg en ny bil med enklere teknologiske utfordringer. Det var et lite stress prosjekt som bare hang der og venta på meg, og bare stod der å venta på å bli gjort noe med.
  7. Jeg tenker en veteran defender, og prisen tja under 60k hadde vært fint. Også helst om noen måneder så jeg har plass til den. Bør ha RRC på veien så jeg har den plassen til nytt prosjekt. Motor trenger ikke å funke da jeg har 300tdi komplett sett fra P38. Girkassa er kjekt om sitter i da
  8. Da har jeg avskilta denne for første gang også, denne blir ikke hugd. Det er min eneste Land Rover nå, venter på at en one ten skal dukke opp for salg. Har alt jeg trenger for et perfekt 110 prosjekt. Trenger bare ramme, akslinger, karrosseri. Motor har jeg og mye understellet deler har jeg også. Bygger ferdig RRC nå i vinter om ting går litt fremover. Ingen hast her fra min front, gode ting er verdt å vente på Jeg setter inn en R380 fra dele discoen som ble hugd i 2015. også har denne fått mye nye deler siden jeg kjørte den i filler i 2017 hehe.
  9. SimenMS

    Obelix

    Denne havna til hugging for noen uker siden, spennende reise med bare skruing de siste åra. Synd jeg aldri fikk testa hvordan motoren dro eller testa sperra som satt i. Beklager denne dårlige nyheten. Men da slipper dere å vente i spenning på når denne skal bli ferdig.
  10. Det skal ikke være noe problem å få godkjent da bremsene er gode Ha en dialog så skal det være gjennomførbart
  11. Takk for fantastisk treff, vi hadde det helt utrolig moro med veldig mye variert kjøring og vinsjing.
  12. Kommer ca 10:17 Finnes det GPS lokasjon til området?
  13. Jeg har ikke sånn der seriebil jeg savner'n hver dag. Ellers hadde Thorvaldur og Max sikkert vært gode venner fra krigens dager Ta godt vare på den da, seriebiler er de man savner mest når man selger noe
  14. SimenMS

    Obelix

    Prosjektet går videre, nå er girkassa ute og hull til crankshaft sensor skal bores
×
×
  • Opprett ny...