Gå til innhold

finnien

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stavanger
  • Interests
    Defender 110 model 2005. Td5

Previous Fields

  • Location / Bosted
    stavanger

finnien sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Jeg vil takke NLR Sørlandet for et meget vellykket treff i Nissedal . Glimrende gjennomført , med bespisning i Gammen på Campen og en spennende quiz til dessert . Dette må vi i Rogaland prøve å få til . Takk for laget ! Mvh Finn Harald Husberg Stavanger .
  2. Har skiftet front rute . Den gamle hadde 2 El koplinger , men den nye har 3 koplinga punkter . Noen tips hvor jeg finner et koplingsskjema mottas med takk ! Mvh Finn Harald Husberg
  3. For en tid tilbake fremkom brent lukt fra nevnte område (relebox) . Da sluttet varmetråder i frontruta å virke . Ruta har gitt opp . Kan det tenkes at dette har forbindelse med AC systemet. Jeg skal sjekke condenservifta ! Takk Gaute.
  4. Hei Dere . Er det noe som vet hvilke relé box ved gearstanga som tilhører condenservifta ? Er usikker på tegningen på innsiden av lokket . Er det en som kan gi meg et hint ? Def 110 td5 2004 m.
  5. Da var GG 235 85 16 R TR. I hus kr 6900. Fra Stavanger dekk senter . Ferdig balansert nye ventiler . Tror det var en grei pris !
  6. Venter på nye G G 235 85 16 R C . De som skal bytter runder nå 91000 KM ! Det er vel bra !
  7. Takk for tips ! Skal se meg litt rundt her i Rogaland . Men interdekk høres OK ! Mvh Finn Harald Husberg .
  8. Hva med interdekk ? Erfaring ? Hvor har de tilholdssted ? Bra pris det ?
  9. Er det noe som handlet med Tyres direct i uk ? Hvordan funket det ? Vil ha General Grabber AT !
  10. Webostoen i Defenderen er meget nyttig. Innstilt på 30 min og jeg lar den alltid gå ut tiden. Har aldri skuffet meg i 11 år !bruker den alltid ved start under 5 grader .
  11. Er fornøyd med mine cooper discover 235. 85. 16 . .
  12. Kan jeg bruke samme settet på min Defender 110 td5 modell 2004 ? Hvor handlet du ? På forhånd Takk
  13. Det kan være forskjeller på modell årganger. AC anlegget virker OK hos meg etter en lengre kjøretur. Jeg må si ar jeg ble overrasket når Webosto merkelappen dukket opp på ledningen. Ser ikke heller ikke bort fra at temperatur sensoren kan betjene begge systemer.
  14. Se tegning Wire tegning. Lengre opp i tråden ser du bilde av den temperatur sensoren. Den er en MB del. Smergle av irret på siden så kommer MB STjerna Frem med dele nummer ! Defender 110 2005 modellen. Antar det kommer fra den tiden Landrover var under BMV. Problemet startet med at sikring nr 22 røk 20 amp. Denne styrer kompressor og kylflekt ifølge instruksjons boka.skiftet sikring kjørte en tur AC ble bare dårligere og ikke noe kjøl. Skiftet sensor og alt OK ! Jeg mangler et styrestrøms skjema som fortellerhvor boxene er plassert i bilen. Nå en kjører AC vil den komprimerte gassen gå til kondenseren med stigende temp. Antar ved ca 50 -90 grader aktivers tempsensoren og slår inn kjølevifte. Gassen går nå over til væskeform og prosessen fortsetter. Dette fra min gamle maskinist teori.
×
×
  • Opprett ny...