Gå til innhold

gkjernaas

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Norefjell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gkjernaas sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Det er vel kanskje det som er kjernen i problematikken? Mitt inntrykk er at folk ikke ønsker en DC100, men en Defender tilpasset 2014. Mulig jeg tar feil... Hvorfor kan de ikke gjøre som Mercedes, med G-klassen - Utbedre og modernisere uten å skrinlegge hele Defender'en!?
  2. Her skal nok X3 og Q5 få og slite med - Flott bil!
  3. https://www.flickr.com/photos/robotography/6100754101/ Her er de inne på noe... Men nok en gang, dette er resultat av en photoshop'er, ikke en LR designer.
  4. For å svare på dine spørsmål: Ja, det er en subjektiv vurdering, men det er ikke det du "basunerer"! Du presiserer at du synes det er et amerikansk stuk over designet, og antyder at det derfor ikke er "akseptabelt". Det er i allefall slik jeg tolker ditt svar. Som du selv sier: "Siden alle virker så samstemte..." Da er det vel et faktum at vedkomne har truffet!? Dette gjenspeiles også i andre fora, som omtaler designet, tross at det ene bildet kan minne om Bronco-konseptet. Er enig i at det har en tendens til å vokse på oss, men hobbydesignet glir rett inn i "må ha-lista". DC100 er fortsatt der at jeg tenker: Det er en LR, så det må jo nesten bare bli bra... Når det er sagt, eksisterer det bilder av en fem-dørs DC100, en slags 110, og den er langt mer tiltalende enn dagens LR Jimny.
  5. Det forandrer vel fortsatt ikke det faktum at hobbydesigneren har truffet godt med designet, mens LR på sin side, med DC100, er laaangt utpå jordet! Jeg synes rett og slett DC100 ser ut som en blanding av Freelander og Mini Cooper - Nesten litt hån av Defender:P Også satte du det veldig på spissen med den "90'en" på store hjul. De andre minner i langt mindre grad om Bronco-konseptet...
  6. Nesten litt irritabelt ironisk at en "hobbydesigner" klarer å ivareta Defender'ens gener, i et nytt design, i så langt større grad enn LR selv... Den "110'en" der er jo bare helt hinsides!!
  7. Dette må jeg si jeg synes kunne vært en verdig arvtager av dagens Defender - Bare synd at vedkomne ikke jobber for Land Rover... Den var i allafall hundre ganger grommere enn DC100'en! http://www.coroflot.com/DezynSmith/defender-concept
  8. Ser poenget ditt, men er ikke det noe som har gått igjen på LR i alle år!? Synes gamle RR'er er skikkelig si'rumpa. Uten at det nødvendigvis er "optisk feil"... Jeg synes den er skammelig rå!! Liker at den ser mer høyreist ut enn RR Sport!
  9. Prismessig er vel D4 over RR Sport(Eller veldig nær?)... Med seter vel og merke. Ser ut til å sette allsidighet høyt så det kan være rom for en commercial-versjon av denne Discovery'en - Altså varebil i Norge!
  10. Etter supersuksess med nye Range Rover og RR Sport, følger LR opp med en skamrå Discovery! Håper inderlig på at vektreduksjonen er tilsvarende sine brødre... -400kg hadde gjort susen! Dette blir morro! http://www.klikk.no/motor/bil/article903709.ece
  11. Har aldri hørt etter selv, men det sies at forskjellen på de to merkes best da bakseter er montert. Da skal effekten av flere høytalere være mer markant. Som sagt, ikke selvopplevd, men høres jo fornuftig ut! Jeg var svært tilfreds med lyden i min D3(HK Logic 7)... Og enda bedre er det i D4'en - 17 høytalere!
  12. Hjulene er da solgt og tråden/annonsen kan fjernes! Lar jeg bare annonsen ligge, så slettes den etterhvert, eller må jeg kontakte noen?
  13. Ja, egentlig... Men blei plutselig usikker igjen Mener helt klart det er 8.5x20". Får ikke lest av inni felgen før seinere i uka.
  14. Orginale 20" felger m/ sommerdekk(helårs), til Discovery 4 selges, da jeg har dobbelt opp med s.hjul. Felgene er hele, pene og runde, har ingen riper/skrammer, og dekkene er kjørt en sesong(rikelig med gummi igjen). Prisant: 9900,- Felgene er av typen "Ten-Spoke Titan Silver" og har 255/50R20 Pirelli Scorpion Zero(Leveres orginalt på 20" til disse bilene). Hjulene skal også passe Discovery 3, Range Rover og Range Rover Sport. Finn-annonse: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=47433490&searchclickthrough=true Ring/Mail/SMS for info. Kan leveres i Norefjell/Drammen/Kongsberg-regionen.
×
×
  • Opprett ny...