Gå til innhold

FrodeHaars

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oppdal

FrodeHaars sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei alle sammen, og takk for gode råd og innspill! En ekstra stor takk til LafteRolf for engasjementet - det var veldig hyggelig å prate med deg i telefonen. Jeg var innom Fosen Dekk på Brekstad for å prøve lappetrikset fra RR-Classic, men der endte vi opp med å jekke bilen på aksling og ikke på ramme. Et dårlig valg i dette tilfellet.. Gaffa ble surret på, og selv om det ikke hjalp nevneverdig så kom jeg meg hjem, dog noen timer senere enn planlagt. Forsiktig kjøring sørget for at belgene ikke slo sammen og presset ut mer enn kompressoren klarte å fylle på. I dag har jeg sjekket at kompressoren fremdeles lever og har det greit, samt at jeg har jekket bilen på rammen og "montert" vulkaniserende tape på begge belger. Dør den ene av alderdom så er den andre ofte like gammel... Så langt så ser det ut for at vulkingen holder. Bilen har i hvert fall ikke senket seg slik den gjorde før operasjonen. Jeg burde kanskje fortelle at jeg har bestilt nye belger fra England... Jeg notérer meg også at nødanrop evt. gjøres i mer generelle fora. Veldig flott at så mange er ivrig på å hjelpe. Ha en fortsatt strålende dag, alle sammen!
  2. Hei, jeg står landfast et godt stykke hjemmefra og lurer på hva jeg kan gjøre. Vi fikk konstatert hull i den ene belgen bak, men grunnet tidsnød måtte jeg bare kjøre ca 6 mil til på humpete vei for å få gjort jobben min. Bilen var helt nedsenket da jeg kom fram, og jeg håper kompressoren ikke har gått fløyten av mishandlingen. Jeg ser at noen anbefaler gaffa og lim. Dette kan kanskje hjelpe meg hjem til kone og barn før kvelden kommer, men jeg er absolutt åpen for andre forslag om noen har. Strekningen som skal kjøres er Brekstad - Oppdal. Mvh Frode
  3. Jeg kjører ofte mot strømmen fra Oppdal til Trondheim på fredager og tilbake igjen på søndag. Jeg har ikke alltid klart å holde telling på hvor mange Land Rover og Range Rover jeg møter, men det er helt klart at jeg møter relativt mange flere slike biler på strekningen rundt helgetider enn på vanlige ukedager. Hilseplikten er også ganske tendensiøs. Stort sett ser jeg at D1 og D2 er høyt oppe med hånden (jeg kjører selv D2a), mens de som er mest ivrige er Defender. Freelanderne later til å ha nok med å holde hardt i rattet og ignorere barna i baksetet og RR svever jo i sin egen sfære der vi andre bare må innse at vi ikke alltid er velkommen. De som er minst interessert er D3, særlig de med grønne skilter. Her kan man nesten spekulere i om de i det hele tatt ser vegen foran seg. Unntakene er, som det antydes lenger oppe her, de som har modifisert bilene sine med snorkler, grove hjul eller skjold - de er joviale! Jeg er veldig fersk som Discodriver og hilser ivrig på alt jeg ser av LR langs vegen, også biltransporter som har verdifull last på planet. Problemet er bare at kona ikke helt deler entusiasmen i forsetet. Hun later til å gni seg i hendene hver gang hånden min blir hengende i luften uten respons fra de møtende, samtidig som hun stadig mumler om den totalt kjønnsløse folkevogna hun veldig snart kommer til å savne. Ett lyspunkt for sjåføren er at lille Nora på halvannet år hardnakket hevder at Pappa har den tøffeste bilen på parkeringsplassen i barnehagen!
×
×
  • Opprett ny...