Jump to content
LRforum

jebba

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

About jebba

  • Rank
    Entusiast

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kviteseid
  • Interests
    Land Rover og seilbåt med mer

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Telemark

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Han sa han kunne trolig hente i april, så sa han "si fra når grensene åpner". Trodde varetransport gikk som vanlig, polsk kamerat får regelmessig pakker med lastebil fra Polen..
  2. Sendte en mail til Tomek og han sa grensen var stengt, men dette gjelder vel kun for persontrafikk og ikke varetransport? Noen som vet mer?
  3. Gammel tråd, men bilen min står ute, heldigvis på grus og ikke gress. Opplevd mye fukt siste vinter ifm at jeg ikke kjører bilen ofte nok.. Blir mugg på setene etc, ikke hyggelig. Bedre å la den stå med litt gløtt på vinduene så det tørker bedre opp innimellom?
  4. Jeg kjøpte et sett med LED-lys til defenderen, men de små baklysene lyser kun når jeg trykker inn bremsen og foran lyser ikke de små lysene i det hele tatt. Noen som vet hvorfor? Har ikke byttet blinklysene enda, regner med at releet som fulgte med kun var for dem.. https://www.jgs4x4.co.uk/land-rover-defender-led-deluxe-smoked-lamp-upgrade-kit-73mm-lens-da1577/?fbclid=IwAR2EYq5P_xCNoZOaEaloCyW7EaVDFQ7WE6ZFw91cyxNRdmC-KHdf_egdnRo
  5. Jeg sikler litt på truck-lite med varmetråder i glasset. Kjører mye snøende dager her http://www.quadratec.com/products/97009_8003.htm
  6. Det er vel hjulene som kom med bilen i -07 så tipper de er originale. Kan som sagt gå ned i pris, ikke lenger plass i garasjen
  7. 4 stk Boost felger til salgs, 16 tommer. Gamle vinterdekk på. Ba om 4000,- men er kanskje litt stivt, så gi bud. https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=82327778
  8. Lyspære er feilen du liksom? Byttet forresten et slikt lys bak dagen før problemet kom.. Gikk ut og tok ut pæren, ser ut som det er feil type ja og vips så funket alt som det skulle! Land Rover slutter ikke å overaske. Takk skal du ha Kjartan!
  9. Takk for tips, funker greit enda. Må lette på bremsepedalen så slukner motoren. Gir det noe forklaring?
  10. Ok takk skal sjekke ut. Sikkert billigere å kjøpe der enn å handle originaldeler fra motorpool
  11. Dette har skjedd med min -07 puma siste dagene, må kvele den om den ikke stanser etter et hardt slag eller av seg selv. Ble det noen løsning sist? Lurer også på om det er tenningslås, men finner ikke slik til 2,4tdci på paddocks? Noen som kan hjelpe?
  12. Fet kufanger, vet du hvor den er fra? Og den gikk gjennom kontrollen skjønner jeg?..
  13. Jippii! Da er det lyd. Gjorde som Valvolainen foreslo og det var ikke spenning i forsterker mellom jording og positiv. Hadde jordet til svart i sikringsboks under passasjersete, se bilde. Flyttet denne til negativ på batteriet og da virket det. Trodde all jording var koblet sammen? Kanskje det ikke var jord der i sikringsboksen? Har ikke håndboka til bilen her og skal kjøre til trondheim i morgen. Hastejobbing med elektronikk er ikke det beste, men godt fornøyd Takk VBF!
  14. Positiv rett fra batteri, negativ rett til jording. Høytalerne koblet på med slags sukkerbiter, ledninger trukket under teppet. Lampen på forsterkern til suben er svart også når jeg pirker remote kabel ned på positiv fra batteriet. Mystisk for meg.
  15. Alt koblet, men ingen lyd. Power indikatoren lyser heller ikke om jeg stikker remote-kabelen ned i de andre positive koblingene. Målers penning på andre enden av kabel, men suben skrur seg ikke på.. Noen forslag? -Jebba
×
×
  • Create New...