Jump to content
LRforum

toniali

LRF Society
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About toniali

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Fredrikstad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fredrikstad

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Litt dårlig kvalitet, men legger nå ved noen av de jeg tok i løypa likevel.
 2. Oscar ruller og går nesten daglig nå. Simen har brukt han til jobb flere dager og ellers blir han brukt til små, viktige oppdrag. Venter fortsatt på å få fikset clutchen, men kan fint kjøres med litt lirking ;-)
 3. Følger visst ikke godt nok med for tiden, jeg! Gratulerer med flott bil! Drømmer om en sånn en som familiebil, vi og, men det ligger et godt stykke utenfor rekkevidde for øyeblikket. Fantastisk romslig bil med herlige kjøreegenskaper. Også så kul å sjå te! ?
 4. Nå begynner det virkelig å ligne på noe her! Ser veldig strøkent ut. Godt jobba ?
 5. Wow, gratulerer med hus og greier! Det får'n si? Da blir det vel garasje etterhvert da?
 6. Ja, det gamle vinduet var skikkelig ripete. I kombinasjon med originale vindusviskere var det null sikt i regn/dugg. Nå er det så god sikt at det ser ut som det ikke er rute der ? Han starter på første, rusler og går, mye bedre styring, gode lys, fikset opp malingen rundt om kring. Eneste som mangler nå er bryteren til bremselyset og fikse clutchen. Slett ikke verst :-) Tror det er den beste formen han har vært i i vårt eie.
 7. Har faktisk fått ny frontrute også! Simen hadde en liggende i kjelleren etter Max. Den ble aldri montert, dermed ble Oscar den heldige :-D Får vel legge ut noen arbeidsbilder etterhvert. Simen har dokumentert det meste :-)
 8. Det er gutten til mor, det? Simen ordner opp så det blir skikkelig sving på sakene! Siste rapport sier at blinklys er ok og ny dynamo lader så det griner. Jippi! :-D Fine bilen!
 9. Tror egentlig det er dårlig kontakt i hendelen, men jeg klarer ikke å få åpnet den. Skruene sitter på baksiden og jeg kommer ikke til. Ikke ser jeg bak der heller ? Det har blitt endel sykling på butikken denne uka. Takket være søsters Yota kom jeg meg i hvertfall på hundetreff i helga.... I kveld kommer mekanikerene hjem igjen, så hvis jeg er heldig får jeg kanskje litt hjelp der.
 10. Fikk en sikring av en god nabo som har det meste på lur, ja :-) Han sjekket den gamle sikringen også og mente den ikke var gått likevel. Da har jeg i alle fall en ekstra. Satte batteriet på lading i natt og nå virker blinklysene på ene siden. Er det sånn at hvis det er lite strøm på batteriet, så kobler sånne lys ut? Hovedlysene virket. Nå mangler jeg bremselys og blinklys høyre side. Sjekket pærer og de er ok. Lyst på nye ledninger over hele fjøla... Kjedelig å være mekanikerløs når Lucas slår til :-/
 11. Tja, det hadde jeg faktisk ikke tenkt på. Det må jeg sjekke :-)
 12. Hmmm...okay. Da får jeg sjekke det ut i morgen. Litt kronglete å komme seg herfra til Biltema uten bil, men det skal gå. Er det mulig at Bilxtra kan ha sånt? De er litt nærmere...
 13. Har hatt en lengre pep talk med min kjære far i dag. Han får seg sveiseapparat nå, så det er mulig han overtar den lille svarte. Prøver nok i det lengste å unngå og selge Oscar. Har altfor mange planer med han. Trenger litt hjelp: Nå er jeg alene hjemme en uke med bare Oscar som fungerende bil (gutta er på jobb i Bergen), men hverken blinklys eller vindusviskere virker. Mistenker at en sikring er gåen. Tok ut 25A sikringen og den har en slags bulk i midten. Tror den er gått. HVOR får jeg tak i ny? Prøvde på den lokale Statoilen her, men de hadde bare opp til 15A.
 14. Hadde håpet at vi kunne byttet ut Classicen med en Disco 2 eller en RR dieselvariant, men tror ikke vi har råd, gitt. Er vel ikke stor rift om en 4-dørs Classic med betydelig rust i kanaler og gåen servo, vi jeg tro. Huff, vi får se. Har ikke lyst til å kvitte meg med Oscar, jeg, men må jeg, så må jeg :-( Frister meg midt i en viss plass å kjøre noe japansk ;-/
×
×
 • Create New...