Gå til innhold

JørgenS

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Skaun

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skaun

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JørgenS sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei. Er bilen solgt eller har du fått noen bud?
  2. Har 4stk 16" og 4 stk 18" Mondial til salgs. Begge hjulsett har piggdekk på. Men dekkene bør nok byttes. Holder til like utenfor Trondheim.
  3. Solgt? Er den EU-godkjent og registrert?
  4. Jupp. På plass foran fjøset. Første dag på jobb som gårds/jakt/familiebil. Fargen matchet til og med fjøset
  5. Få litt liv i denne tråden igjen, nå som jeg har blitt p38-eier.
  6. JørgenS

    Ex-Mil 109

    1974 Ex-Mil. Lett prosjekt eller delebil selges til høyestbydende over 10.000,- Sivil girkasse. Defender-seter. Godkjent med 9.00x16 hjul (de på bildene). Har bpde hard-top og soft-top. Stanset brått og plutselig for 5 år siden med ingen strøm frem til coil. Var tenkt å fikse, men med 2 årsverk på gården, 2 gutter, bikkjer, katter og geiter inser jeg at tiden ikke strekker til. Har stått tørt og fint lagret inne i redskapsbua på gården. Befinner seg i Skaun, like utenfor Trondheim. Sitter stort sett i traktor for tiden så pm her eller e-post på jsoknes@gmail.com er å foretrekke.
  7. Hei. Hvis ikke solgt, kan du sende noen bilder til jsoknes@gmail.com?
  8. Da skal Lanny tilbake til østlandet og en disco bli pappabil
  9. På grunn av endrede behov (liten gutt i barnesete) ønsker jeg å bytte min -74 ex-mil i RRC eller Disco. Lanny er olivengrønn med soft-topp og hardtopp, sivil girkasse og står på 8.90x16 hjul (står i vognkortet). Har også med 7.50x16 vinterhjul. Bilen står i Skaun utenfor Trondheim. Innbyttepris 30000-35000 Kan evt selges kontakt på jsoknes@gmail.com Skal legge ut noen bilder over helga.
  10. På grunn av endrede behov (liten gutt i barnesete) ønsker jeg å bytte min -74 ex-mil i RRC eller Disco. Lanny er olivengrønn med soft-topp og hardtopp, sivil girkasse og står på 8.90x16 hjul (står i vognkortet). Har også med 7.50x16 vinterhjul. Blir EU-godkjent denne eller neste uke. Bilen står i Skaun utenfor Trondheim. Innbyttepris 30000-35000 Kan evt selges kontakt på jsoknes@gmail.com
  11. På en recurve trenger du ikke avtrekker. Kan være greit med lær eller tape på fingertuppene. Jeg har brukt en "hanske" med fingertuppbeskytter på to fingre. Recurve er unektelig mye mer sjarmerende enn compound
×
×
  • Opprett ny...