Jump to content
LRforum

JørgenS

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About JørgenS

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Skaun

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Skaun

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Solgt? Er den EU-godkjent og registrert?
 2. Jupp. På plass foran fjøset. Første dag på jobb som gårds/jakt/familiebil. Fargen matchet til og med fjøset
 3. Få litt liv i denne tråden igjen, nå som jeg har blitt p38-eier.
 4. JørgenS

  Ex-Mil 109

  1974 Ex-Mil. Lett prosjekt eller delebil selges til høyestbydende over 10.000,- Sivil girkasse. Defender-seter. Godkjent med 9.00x16 hjul (de på bildene). Har bpde hard-top og soft-top. Stanset brått og plutselig for 5 år siden med ingen strøm frem til coil. Var tenkt å fikse, men med 2 årsverk på gården, 2 gutter, bikkjer, katter og geiter inser jeg at tiden ikke strekker til. Har stått tørt og fint lagret inne i redskapsbua på gården. Befinner seg i Skaun, like utenfor Trondheim. Sitter stort sett i traktor for tiden så pm her eller e-post på jsoknes@gmail.com er å foretrekke.
 5. Hei. Hvis ikke solgt, kan du sende noen bilder til jsoknes@gmail.com?
 6. Da skal Lanny tilbake til østlandet og en disco bli pappabil
 7. På grunn av endrede behov (liten gutt i barnesete) ønsker jeg å bytte min -74 ex-mil i RRC eller Disco. Lanny er olivengrønn med soft-topp og hardtopp, sivil girkasse og står på 8.90x16 hjul (står i vognkortet). Har også med 7.50x16 vinterhjul. Bilen står i Skaun utenfor Trondheim. Innbyttepris 30000-35000 Kan evt selges kontakt på jsoknes@gmail.com Skal legge ut noen bilder over helga.
 8. På grunn av endrede behov (liten gutt i barnesete) ønsker jeg å bytte min -74 ex-mil i RRC eller Disco. Lanny er olivengrønn med soft-topp og hardtopp, sivil girkasse og står på 8.90x16 hjul (står i vognkortet). Har også med 7.50x16 vinterhjul. Blir EU-godkjent denne eller neste uke. Bilen står i Skaun utenfor Trondheim. Innbyttepris 30000-35000 Kan evt selges kontakt på jsoknes@gmail.com
 9. På en recurve trenger du ikke avtrekker. Kan være greit med lær eller tape på fingertuppene. Jeg har brukt en "hanske" med fingertuppbeskytter på to fingre. Recurve er unektelig mye mer sjarmerende enn compound
 10. Hei. Så ut som en bra bue for en nybegynner. 27-30 pund er ikke spesielt kraftig, men et godt sted å begynne. Ideelt sett bør man kunne stå med buen spent i 20 sek før man begynner å skjelve så armstyrke bør passe til bue. Har brukt compundbuer mest og der hjelper taljene deg å holde relativt kraftige buer spent lenge. Største recurben jeg har prøvd er 45 pund passa godt men jeg er ikke spesielt liten Utrolig artig og utfordrende med bue.
 11. Har en XT 350 med litt lett trim, endra bakdrev og crossdekk. Ikke akkurat behagelig langs vei, men utrolig artig leketøy på skogsveiene Gjorde en grei jobb i år med å få meg og motorsaga ut i skogen for å drive litt tynningshogst også.
×
×
 • Create New...