Gå til innhold

xlnt

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av xlnt

  1. Da er del bestilt. Så da satser jeg på att hammeren gjør jobben frem til posten klarer å levere. Takker for god hjelp.
  2. Ja, så på den. Er det sannsynlig at den vil fikse biffen?
  3. Etter en svært vellykket skandinaviaferie med freelanderen endte jeg opp med startproblemer i Danmark. Det ble raskt konkludert med at det er startmotoren som er gåen. Etter litt banking kom jeg meg hel hjem. Av og til starter den utmerket, som at ingenting er galt. Mens andre ganger drar den svært treigt rundt, og andre ganger igjen er det ikke en lyd. Hører bare ett enkelt klikk og ikke noe mer. Etter en øm behandling med hammer så starter den igjen. Har noen ide om dette vil være mulig å fikse med å bytte solinoiden på starteren? Og om det skulle være så lett, er det noen plass man kan få tak i disse delene ila få dager? (Jeg holder til i Skien) Reiser videre på ferie på Onsdag kommende uke.
  4. Jeg kjører mest sannsynlig fra Skien til Bergen 10juni også med henger.
  5. Jeg kjører med Tom skaphenger 10m3 fra Skien søndag 13. Ca kl 14. Kjører E134
  6. Jeg kjører med Tom skaphenger 10m3 fra Skien søndag 13. Ca kl 14. Kjører E134
  7. Kjører med ca 10m3 skaphenger tirsdag formiddag. Hengeren er ca 3.5m lang innvendig. Har 700kg tilgjengelig.
  8. Jeg skal fra Skien til Bergen tirsdag 1.mai, har stor tom henger. Om det er interessant.
  9. Har funnet ut at Det må være handbrekket. Da ristingen kun kommer etter bruk av brekk. Og kan fremprovoserer med å dra lett i brekket i fart. Blir nok en bremsejobb..
  10. Bilen har rullet 222' så kan fint være noe sånt ja. Håndbrekket har ca 20cm frigange før det begynte å stramme. Må på øverste hakk for å få effekt. (Men da virker det ordentlig også). Er ingen ulyd i drivverk, verken til vanlig eller når det vibrerer..
  11. 3 ganger med ca 1500 km mellomrom har jeg fått en vibrasjon i bilen. Det vibrerer da noe sinnsykt, kjennes nesten likt ut som om ett hjul holder på å falle av. Vibrerer like mye i 30 som 80km/t. Etter noen få kilometer har vibrasjonen gitt seg og bilen går helt fint igjen. Det er vibrasjon så lenge bilen ruller, med clutch inne og med lett trykk på brems. Når jeg stopper helt opp er det ingen vibrasjon. Min tanke går til mellomaksel-oppheng.. Høres det usannsynlig ut?
  12. Fant en flott disko2 i Skien i dag.
  13. Skjønner.. Vil det være mulig å koble disse to sammen til en stk 13pols? Eller blir det fort tull?
  14. På fl2' en har jeg 2 uttak til strøm(?) Til henger, ett med vanlig sort lokk og ett med gult lokk. Den sorte ser normal ut, mens den gule har ho-pol i midten.. Er det noen som vet hva denne kontakten er til?
  15. xlnt

    Freelander 2

    Da jeg kjøpte bilen var "posen" ved gearstangen svært slitt og ødelagt. Ny ble bestilt hos eBay, og i dag kom den i posten. Etter litt fundering gikk det bra å bytte denne. Jeg tok meg samtidig tid til å rengjøre modulen. Litt bilder som viser før og etter samt prosessen.
  16. xlnt

    Freelander 2

    Bilen har rullet 215' så den er bare lett innkjørt.. Har tenkt tanken på å blende egr, og dersom det gir lavere forbruk og mer futt er det jo ikke tvil.
  17. xlnt

    Freelander 2

    Da var verkstedsmanual på PDF anskaffet og Haynes manual bestilt.. Takker. Er svært fornøyd!
  18. Dette er rett og slett imponerende! Ser frem til å se videre resultater.
  19. Støtter dette forslaget fult ut. Jeg synest virkelig at vi som nyter godt av dette forumet skulle hatt mulighet til å bidra økonomisk også. Ett vipps-nummer kommer man også langt med.
  20. xlnt

    Freelander 2

    Takker for gode oljetips trondshj, diff, haldex, gear Og transfer står for tur på ny olje. Er det noen spesiell olje som anbefales her? Yarnslayer takker for tips med bilder på demonteringen. Hvilken bok er dette hentet fra? Denne kunne jeg tenkt meg.
  21. xlnt

    Freelander 2

    Etter å ha overtalt konen, har jeg endelig fått kjøpt meg en Freelander 2. Jeg var heldig og rakk akkurat å få godbilen hjem før snøen ankom vestlandet, og har fått virkelig nyte vinteregenskapene til Freelanderen. Historikken på bilen er litt usikker. (så om noen kjenner bilen blir jeg svært glad for litt info) Men ut fra en liten sjekk ser den ikke halvt gale ut. Den ene parkeringssensoren forran ser ut til å være trykt inn, er det noen som vet hvordan denne kan hektes på igjen? Er jeg nødt til å demontere hele støtfangeren for å komme til bak? Litt blider
  22. Jeg støtter totveit i kjøp av Ubiquiti. Det som kan fungere i ditt tilfelle er å gå på Mesh systemet til Ubiquiti, du får da en router og 2 mesh antenner. I routeren har du mulighet til å koble inn en usb disk. Og du kan sette en antenne i garasjen og router + en antenne i huset. Dette systemet er noe dyrere, men fungerer som bare det. https://www.komplett.no/product/912803/datautstyr/nettverk/routere/ubiquiti-amplifi-hd-mesh-wifi-system?fromSearchOverlay=1&q=amplifi# En annen mulighet er å skaffe deg 1x ubiquiti UniFi AC Lite (til huset) og 1x ubiquiti UniFi AC Mesh (til garasje, krever ikke kabel) og benytte telenor-boksen som router (hvor du har slått av wlan). Dette løser ikke usb disk'en, men du får ett svært bra nett.
  23. Nanocom Freelander 2 ønskes kjøpt
  24. Hei. Jeg kjører fra Sandvika mulig via Grenland (Porsgrunn/Skien) og videre E134. Torsdag ettermiddag. Ca kl 16 fra Sandvika. Har mulighet til å ta med ting som passer i bagasjerommet på en FL2, har også ledig hengerfeste om det er av interesse. PM meg om interesse.
×
×
  • Opprett ny...