Jump to content
LRforum

xlnt

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About xlnt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Manger, Hordaland

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Manger, Radøy

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Da er del bestilt. Så da satser jeg på att hammeren gjør jobben frem til posten klarer å levere. Takker for god hjelp.
 2. Ja, så på den. Er det sannsynlig at den vil fikse biffen?
 3. Etter en svært vellykket skandinaviaferie med freelanderen endte jeg opp med startproblemer i Danmark. Det ble raskt konkludert med at det er startmotoren som er gåen. Etter litt banking kom jeg meg hel hjem. Av og til starter den utmerket, som at ingenting er galt. Mens andre ganger drar den svært treigt rundt, og andre ganger igjen er det ikke en lyd. Hører bare ett enkelt klikk og ikke noe mer. Etter en øm behandling med hammer så starter den igjen. Har noen ide om dette vil være mulig å fikse med å bytte solinoiden på starteren? Og om det skulle være så lett, er det noen plass man kan få tak i disse delene ila få dager? (Jeg holder til i Skien) Reiser videre på ferie på Onsdag kommende uke.
 4. Jeg kjører mest sannsynlig fra Skien til Bergen 10juni også med henger.
 5. Jeg kjører med Tom skaphenger 10m3 fra Skien søndag 13. Ca kl 14. Kjører E134
 6. Jeg kjører med Tom skaphenger 10m3 fra Skien søndag 13. Ca kl 14. Kjører E134
 7. Kjører med ca 10m3 skaphenger tirsdag formiddag. Hengeren er ca 3.5m lang innvendig. Har 700kg tilgjengelig.
 8. Jeg skal fra Skien til Bergen tirsdag 1.mai, har stor tom henger. Om det er interessant.
 9. Har funnet ut at Det må være handbrekket. Da ristingen kun kommer etter bruk av brekk. Og kan fremprovoserer med å dra lett i brekket i fart. Blir nok en bremsejobb..
 10. Bilen har rullet 222' så kan fint være noe sånt ja. Håndbrekket har ca 20cm frigange før det begynte å stramme. Må på øverste hakk for å få effekt. (Men da virker det ordentlig også). Er ingen ulyd i drivverk, verken til vanlig eller når det vibrerer..
 11. 3 ganger med ca 1500 km mellomrom har jeg fått en vibrasjon i bilen. Det vibrerer da noe sinnsykt, kjennes nesten likt ut som om ett hjul holder på å falle av. Vibrerer like mye i 30 som 80km/t. Etter noen få kilometer har vibrasjonen gitt seg og bilen går helt fint igjen. Det er vibrasjon så lenge bilen ruller, med clutch inne og med lett trykk på brems. Når jeg stopper helt opp er det ingen vibrasjon. Min tanke går til mellomaksel-oppheng.. Høres det usannsynlig ut?
 12. Fant en flott disko2 i Skien i dag.
 13. Skjønner.. Vil det være mulig å koble disse to sammen til en stk 13pols? Eller blir det fort tull?
 14. På fl2' en har jeg 2 uttak til strøm(?) Til henger, ett med vanlig sort lokk og ett med gult lokk. Den sorte ser normal ut, mens den gule har ho-pol i midten.. Er det noen som vet hva denne kontakten er til?
 15. xlnt

  Freelander 2

  Da jeg kjøpte bilen var "posen" ved gearstangen svært slitt og ødelagt. Ny ble bestilt hos eBay, og i dag kom den i posten. Etter litt fundering gikk det bra å bytte denne. Jeg tok meg samtidig tid til å rengjøre modulen. Litt bilder som viser før og etter samt prosessen.
×
×
 • Create New...