Jump to content
LRforum

Dag Lislerud Midtfjeld

Members
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Dag Lislerud Midtfjeld

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Halden

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Halden

Recent Profile Visitors

1,441 profile views
 1. Hei Hørte en påstå at man kunne velge annen olje (enn anbefalt av LR) til girkasse / transferkasse for å begrense støyen fra girkassa. Noen som har noen innspill til dette ? Dag
 2. Trodde jeg hadde oljelekkasje fra toppdeksel på siden som vender mot styrhuset. Skifta toppdeksel-pakning uten at det hjalp. Viste seg å være liten diesellekkasje fra trykkregulatoren.
 3. Har tilbrakt de 8 siste sommerferiene i NordNorge i Helsport Valhall med Helsport vedovn. Anslagsvis 150 døgn oppsummert, 27 av dem i 2019, forhåpentligvis flere i 2020. Fullstendig uslåelig!! Ved er både kos og varme. Tynnplåta Helsport vedovn blir fort varm og akkurat like fort kald.... men for en varme. Uslåelig!!
 4. Holder til i Halden. Har ingen anelse om hva prisen skulle være. Dag
 5. Noen som kan være interessert i en renset forgasser?
 6. 10 laken var vel kanskje det jeg sa til kona for å skape litt rom for å kjøpe "nødvendig" verktøy. 6 timer var tidsestimatet fra verksted, timepris på 1100 (tror jeg).
 7. Da var jeg i mål med skifte av radiusarmer. Det ble mørkt i garasjen etter hvert men det holdt seg ihvertfall tørt. Det hele tok 6 timer takket være en god hjelper, det hjelper å være to. Skitjobb å få bolthulla til å stemme men litt jekking og banning hjelper alltid. En erfaring rikere
 8. EKA kode ? Byttet ECU for en liten tid tilbake da den gamle brant. Mener det eneste jeg måtte legge inn var injektorene.
 9. Takk for svar! Har børsta bort skitt og funnet boltstørrelser i dag, håper å ta alt i et jafs i morra. Går det i boks er neste 10 lapper spart (ift verksted) og selvfølelsen på topp.
 10. Gjorde en ny oppdagelse i dag; i motsetning til alle manualer og videoer om utskifting av radiusarmer har jeg et krengestaget (Sway bar) pent plassert foran en av boltene på radiusarmen. Regner med at jeg kan løsne de fire skruene som kobler krengestaget til ramma og at jeg da får vridd krengestaget ned (etter at track rod'n er fjernet) slik at jeg får tilgang på radiusarm-bolten ?
 11. OK, jeg har brede klaver på bukkene. Man skal kanskje langt bak på ramma før kjerra (130) risikerer å tippe fremover. Takk for tips om skruer, greit å slippe unna med minst mulig rugging når kjerra står på bukk.
 12. Hei Radiusarmene skal ut og jeg ser at dette gjøres på ymse måter på nettet. I Workshopmanualen står det at man skal jekke opp kjerra, støtte opp chassis med bukker og benytte jekk(er) til å støtte opp frontakslingen i tillegg. Jeg har derfor kjøpt to kraftige (5 Tonns bilrema) bukker men trenger råd på plassering av disse. Er det markerte området (rødt kryss) rett sted å plassere bukkene. (Har ikke tenkt ligge under bilen mens jula er av). Det synes vanskelig å få plassert bukkene lenger fremme.
 13. Takk for tilbud. Det endte med en kjøretur til Erik og to nye kalippere.
 14. Takk for alle svar. Vestfold hadde ikke og Strømmen kunne skaffe på kort varsel for 5.060 (par). Jeg får vente til Erik Winther åpner.
 15. Har kommet i akutt behov for to nye bakre kalippere til Defender 130 (samme som for 110). ( SMC500260 og SMC500270) Har forsøkt Erik Winther men ser at åpningstidene tilsier at man der svarer å telefon mellom kl 15 og 17 ? Er det andre aktører som kan ha slikt på lager i Norge ?
×
×
 • Create New...