Gå til innhold
LRforum

Dag Lislerud Midtfjeld

Medlemmer
  • Innlegg

    485
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Halden

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Halden

Nylige profilbesøk

2 534 profilvisninger

Dag Lislerud Midtfjeld sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hei. Er det noen som har noen meninger om eller erfaring på galvaniserte dører? https://www.sp-4x4.com/body_panels_new_front_doors_for_Defender_s/108.htm Alternativt andre steder hvor man kan kjøpe dører ? Vil gjerne ha komplette dører slik at den gamle skiten ikke må flyttes over på nytt.
  2. Noen som vet navnet på releet man ettermonterte på defender td5 for å få tunget kjørelys ? Må skifte ut mitt da det ikke tålte vann.
  3. Hei Vi har 80 mm brede skjermbreddere på bilen med 265 dekk. Jeg kjører en del på sandvei og får veldig mye sand opp over sidevinduer. Det å finne bredere skjermbuer er ikke vanskelig men jeg er usikker på hvor brede jeg skal velge. Flere annonserer med skjermbreddere som er 2" (50m) bredere enn standard skjermbreddere. Hva er standard bredde ? Jeg synes 150mm skjermbreddere høres mye ut. Noen som kjenner til en mellomting mellom 80 og 150 ?
  4. Er det noen som har en "norsk" versjon av koblingsdiagrammet for hovedlys på Defender 2004. Dvs. diagram som viser hvordan automatiske kjørelys er koblet inn i det originale diagrammet for hovedlys ?
  5. Hei Hva er lovlig når det gjelder uoriginalt ratt. Det ser ut for meg som at det kan være vanskelig å finne noe som vil bli godkjent? Trenger tips til å skaffe et ratt for 36 Splines/spor. Kjøretøyforskriften: 4. Ettermontering av uoriginalt ratt. 4.1 Det er ikke tillatt å ettermontere ratt med rattnav (adapter) av annen utførelse enn det bilen var utstyrt med fra fabrikken, med mindre det kan dokumenteres at bilfabrikanten godtar rattet eller at et uavhengig laboratorium har prøvd rattet med rattnavet for vedkommende bilmodell og at kravene i ECE-reg.nr. 12 Annex 4 er oppfylt. Allgemeine Betriebserlaubnis (ABE-godkjenning) for uoriginalt ratt utstedt av Kraftfahrt Bundesamt (KBA) i Vest-Tyskland anses som tilstrekkelig dokumentasjon for at rattet med rattnavet kan godkjennes.
  6. Takk for svar. Tenker jeg setter bort jobben. Har fått et tilbud på ca. 21 000 inkl deler for kløtsjskifte .
  7. Takker. Reparasjon av alle disse punktene kan gjøres i forbindelse med et kløtsj-skifte ? Dag
  8. Hei Jeg har tre problemstillinger jeg ønsker svar på / tips til å løse: 1. Hvorfor høres det ut som at noen slakter en gris under bilen når jeg kløtsjer (spesielt igangkjøring om morran). 2. Det er som om kløtsjen "lugger" ved igangkjøring når bilen er kald, skjer nødvendigs ikke når bilen er varm. På forhånd takk Dag
  9. Takk for alle innspill. Jeg fikk skiftet dynamoen i går kveld. Spenningen viser nå 14.1 på nanokommen. Grisete jobb men glad for å kunne reise avgårde på ferie som planlagt.
  10. Takk for tips. Da har jeg ringt halve verden rundt bare for å ende opp hos Veng i Halden som kunne skaffe dynamoen i dag. Bestillinger før kl 13 leveres kl 16. Prisen ble riktignok langt over hva en er vant til fra England.
  11. Er mobil men får ikke tak i EWS før evt etter kl 1400. Noen formening om hvorvidt han har slikt liggende ? Hvilke alternativer har man ?
×
×
  • Opprett ny...