Jump to content
LRforum

Joakimp

LRF Society
 • Content Count

  921
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Joakimp

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Råholt, Eidsvoll
 • Interests
  Kajakk, sykkel og LR

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Råholdt, Eidsvoll

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hvordan kalibrers dette? Må jeg innom verksted?
 2. Takker. Sikringen er ute. På 4x4 info står den som regel på tilgang. (Lav) uten å være det. Andre ganger på standard. Lurer på om dette er sensor. Ser ut som høyre bak ligger feil i forhold til de andre hjula. Kjøpe ny sensor da. Må noe resettes? Stor jobb å bytte?
 3. Noen link til hvordan dette gjøres? Den synker ikke når sikringen trekt. Men hvis alt står i og den er parkert, kan den finne på å slippe seg helt ned. Kompressor er ikke byttet i mitt eie. Skal sjekke alt av kvitteringer etc
 4. Da får jeg opp feilmelding igjen. Bilen senker seg og Max 30mph. Har bytta bremselyspære som var defekt og bremsepedal bryteren. Belgene lekker ikke da den ikke mister luft når sikring 26 er tatt ut. når den hever seg tar det lang tid. Snakker vi kompressor? Evnt sensorer? noen tips? Har desverre ikke kode leser. Har planer om ombygging til spiralfjærer men tenkte å vente litt.
 5. Heisan. Noen som har konvertert en D3 fra luft til spiralfjærer?
 6. Fikk kun feil på fjæring som forventet når sikring et ute. En gang kom resten av feilene
 7. Trenger en trygg og fornuftig holder til nettbrett iPad i min D3. Trenger til vesla i baksete. De jeg finner er som regel med feste for vanlige nakkeputer ikke de flotte D3 setene. Noen gode tips?
 8. Har nettopp hatt denne feilen. Fikk mye tips. Jeg startet med å trekke sikring 26 i motorrom for ånholde bilen i normal høyde. Da forsvant også teten av feilene. Etter å ha byttet bremselys bryteren er alle feil borte. Tok også en skikkelig vask under bilen for å fjerne evnt skit som kunne forstyrre evnt sensorer el
 9. Da er bremselys bryter byttet og bilen oppfører seg skikkelig igjen. Tusen takk for tips og hjelp
 10. Den sittet bak bremsepedalen? Hva skal du ha for bryteren og hva bet har du liggende?
 11. No joy med lader i dag. Men etter mange timer fikk jeg heller ikke ladet batteri fullt. Ser utvisning batteri er dårlig. Kan det forårsake denne feilen. Har ikke kode leser, så må på verksted for å få lest av. Noen i Gardermoen omr som kunne lest av?
×
×
 • Create New...