Gå til innhold

Kjart

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo
  • Interests
    Discovery 2a MY2003

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjart sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei forummedlemmer En era er snart forbi. Jeg skal selge familiens trofaste reisevenn til fordel for en mer miljøvennlig og kjedelig alternativ. Prisen er satt til 70 000Bilen har store 5 stykk 18 tommers helseipede offroaddekk fra bfg på originalfelger, samt at fjærer foran og dempere foran og bak er oppgradert til old man emu (heavy duty), fra australske ARB. Bilen har bluetooth handsfree og musicoverførsel, aux og usb inngang på original stereoanlegget. Ubrukt kassettspliller, og CD veksler som er koblet ut :-) Ganske bra lyd egentlig.Følger med 4 stykk 16 tommer originale felger med piggfrie vinterdekk, samt 5 ekstra 18 tommer originale felger makne de som sitter på bilen.I mitt eie så har bilen fått service ca. en gang i året samt alle anbefalte utbedringer fra verkstedet i Drammen (Sandmo). Rust i rammen ble utbedret i november 2016, og full service og EU i februar 2017, med bytte av alle skiver og klosser, samt kalipere bak.. Bilen er i grei forfatning, ser pen ut når den er nyvasket, men har selvfølgelig noen skjønnhetsfeil her og der.Det følger med en del servicedeler, og også noe ekstrautstyr. (Stige, bars, lyktebeskyttelse osv.)Jeg har en stor og fin Frontrunner takstativ med utsyr, som jeg kan la følge med bilen ved riktig pris, Nanocom med lisens for Discovery 2 kan også vurderes å følge med.Jeg har nylig skiftet begge pakninger og også fått satt inn ny drenering i taklukene. Se annonsen. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=91797140 Bilen befinner seg i Oslo, og ganske ofte i kragerø, eller noen ganger på fagernes. send en PM hvis bilen er av interesse :-)
  2. Enig, jeg har vel også en følelse at profilen hjelper en del. Dekkets sidehøyde er øket med litt over 3 cm. fra 14 cm til 17 cm (er over det tillatte) De originale dekkene på 18 tommere 255/55/18 Goodyear ett eller annet.
  3. rettelse på dekkdimensjon 265/65/18 er selvfølgelig rikitg! beklager.
  4. Har 40mm løft med OME fjærer og dempere foran, og kun OME dempere bak, men med litt ekstra luft i belgene. Kjøpte settet hos BGNor, kostet vel ca. 7 lapper med Jeep Club Norway og Amcar rabatt :-) Kjører på BFG AT 265/70/18 og synes at bilen er en drøm å kjøre langt og "fort" med. Det er mulig noe av selvopprettingen er borte, men jeg sleit så veldig med sporing på det gamle oppsettet. Jeg var overalt på motorveien. Forskjellen er som natt og dag. Å forlenge bremserørene er nok smart, samt at det er nok lurt å montere heveklossene samt sensoradaptere bak når du først skal bytte demperne. Det blir nok neste prosjekt, sammen med regulering av speedometere.
  5. Kjart

    18" felger til D2

    Hei er det noen som har de originale 18" felgene til discovery 2, jeg skulle gjerne hatt 4-5 stykker og disse kan gjerne ha dekk, men ikke nødvendig. Typen jeg er på jakt etter heter Comet og er som på bilde! Hvis det er av interesse så har jeg noen originale LR 16" med vinterdekk som kan byttes. Jeg holder til i Oslo og kan kontaktes på 92 66 50 17, SMS eller på PM
  6. Noe i 255.60x18 Selv kjøre jeg på 265.65x18, men er stooor :-) Det er mulig jeg kupper tråden, men jeg spør likevel. Er det mulig å få godkjent 265/65/18 på en D2? Jeg har BFG AT Seipet i 265/65/18 på min bil uten noen form for heving eller spacere. Til og med på originale 18 tommer felger. Jeg synes bilen ble både bedre å kjøre, og mye finere å se på en den originale dimensjonen. Jeg fikk mine seipet, og har brukt dem ett par vintere og er egentlig ganske fornøyd. Jeg hadde Wrangler HP originalt eller noe og jeg var overalt med dem dvs de sporet noe fryktelig. Ulempen med denne nye dimensjonen er at når jeg ligger i 80 så kjører jeg egentlig i 73 km/t. Men det kan fikses med en liten dings til 3000,- jeg legger ved et bilde.
  7. Man kan enkelt teste om du har rett trykk i dekkene ved å tegne en krittstrek på tvers av dekket, og kjøre litt frem og tilbake på tørr asfalt (hvor i allverden finne man det nå?). Slites krittstreken bort på midten har du for mye luft, og omvendt om krittet blir borte på sidene. Jeg lærte dette på jeep treff for noen år siden, men det bør vel kunne funke på en land rover også?
  8. Jeg har Nanocom Evo med D2 lisens og er hjemme i oslo. Bare å ta kontakt 92665017 mvh Kjartan
  9. jeg kjøpte av denne karen, og det ble ikke noe moms bare noen få pund i frakt. Pakken kom iløpet av en uke! http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-DISCOVERY-2-ACTIVE-CORNERING-ENHANCEMENT-RESERVOIR-CAP-/280774701575?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Det er mulig du kan få min gamle hvor låsen er brukket i mellomtiden, hvis jeg ikke har kastet den! mvh Kjartan
  10. Takk for info! Jeg har ikke NAS, så jeg har nok en gang bevist at jeg har mye å lære! Men det ble levert kjapt? Da vet jeg hvorfor jeg ikke fikk det til? Nå er bilen på veien igjen og begge mine vanlige fjernkontroller er iorden, og da kommer det vel muligens en NAS remote til salgs! Nanocom er gull verdt!
  11. Ahhhhhaa! Det er nok riktig! Men det står i manualen " .....until the alarm sounder sounds once" Jeg prøver meg litt frem! Min EKA kode inneholdt bokstaver, og det jeg har funnet er følgende: A-10 B-11 C-12 D-13 E-14 osv. Er det riktig oppfattet
  12. kjøpte den på Ebay, for 70$ pluss litt frakt og det kommer vel en mva regning i posten. Men den er så liten at den gikk i vanlig konvolutt, så da ble ikke portoen så dyr Dette var Ebay overskriften på den jeg kjøpte! Land Rover Discovery 2 suspension remote key fob PT# STC50143 OEM NEW
  13. Tenker høyt! Hvis jeg tar sikringen til hornet ut, så vil jeg ikke høre kvitteringstonene når jeg forsøker meg på EKA koden! Eller er det en annen "horn" som lager disse lydene?
  14. Meget god ide! Og sikringen til hornet er under panseret ved siden av kjøleveskebeholderen, sikring nummer 16, 10 Ampere (den ytterste) Nå har jeg vært i kontakt med deleduden hos motorpool, og han sendt meg det jeg trengte av koder, da gjenstår det å forsøke "right upen" CaspianBlue sendte igår! alle fingrer krysset!
×
×
  • Opprett ny...