Jump to content
LRforum

thomjam

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About thomjam

  • Rank
    Medlem

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hurum

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hurum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tusen takk! Da håper jeg det er problemet!
  2. Så det kan bety sprekk i topp eller det kan være toppakning? For det kan vel ikke være lokket i trykktanken, det er vel ikke noe som skulle tilsi at det skulle kunne lekke...
  3. Hei, takk for tips! Det var veldig merkelig, fordi det virket som om det var da jeg dro litt på i oppoverbakker at varmen kom tilbake. Bilen fusket også litt. Motoren gått i nødmodus (at den ikke ville gi noe særlig gass) et par mil før. De slo jeg av tenningen og startet opp igjen og motoren fungerte bra igjen... Jeg gav opp og satte den hos Sandmo i Drammen.
  4. Hei På Puman min, 2007 mod 207 000 km, ble plutselig varmen borte sist lørdag. Vifta fungerer, men varmen kommer og går. Det er (rød) kjøleveske på riktig nivå og bilen ble ikke varm (ifg måler). Noen som har ide om hva dette kan være?
  5. Utfordringen var ledninger og kontakter ved lyktene. Byttet ut og satte samtidig inn nye lyktebrønner på begge sider. Nå fungerer alt strålende:-)
  6. Ja, det har jeg også kommet fram til. Får bytte den og se... takk for tips.
  7. Pærene og sikringene er sjekket, det er ikke dem. Det er veldig rart.
  8. Både kjørelys og nærlys fungerer ikke. Har fjernlys når hendelen skyves fremover. Takk for tips og link til forsterkere, det har vært en del vas med lysbryteren, så det er nok lurt å montere...
  9. Heisann Begge nærlys/ kjørelys har sluttet å fungere på min 2007 Puma. Det er ikke sikringer (?) eller lyspærer. Fjernlysene fungerer som vanlig. Noen som har ideer til feilsøk? Kan det være andre sikringer? Opplevde for eksempel at sikringen til det høye bremselyset bak også styrer en føler på kløtsjen.
  10. Berget meg selv i fjor sommer - alarmutfordringer. Bra igjen nå.
  11. Batteriet har plutselig begynt å tappe seg. I tillegg er det kommet et belegg i batteribrønnen, se bilde. Det er ikke belegg på polene. Jeg har byttet til nytt batteri etter at problemet oppstod tidligere i år. Vasket også batteibrønnen. Det er ikke lekkasje fra batteriet. Det er montert motorvarmer på bilen. Har noen sett lignende før?
  12. Takk for hjelp! Det var en grei sak å fikse når diagnosen var satt.
  13. Ha, ha - selvsagt. Er ikke helt med i lingoen. Tusen takk for hjelp!
  14. Takk skal dere ha. Hvilke deler trengs å bestille, tror du, Gaute? LRB/VBF? Hva er det?
  15. Jepp, bilen kan kjøres med diffsperra. Er dette en veldig dyr reparasjon, eller?
×
×
  • Create New...