Gå til innhold

vibr

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Fredrikstad
  • Interests
    Natur, bil, sport, trening

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

vibr sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Selger Terskellister til Discovery 3, til alle 4 dører, nye i eske- 1000 kr Har også 2 stk ubrukte slitasjevarslere til bremser foran, brukte originale sideblink og en brukt tåkelykt ve side.
  2. Sikkert snasent med xenon- look, hvitt lys i tåkelysa, men i tåke er det best med gult lys. Det gjelder spesielt for øynene til aldersgruppen 35+. Jeg har av den grunn gått for yellowlook
  3. vibr

    Annonse finn

    Den første der har jeg faktisk eid tidligere. Har en annen nå, som skal selges. Se den andre tråden du har startet :-)
  4. Min D3, 07 kommer for salg om ikke lenge ega. Kan sende deg en PM om du er interressert. Det er jo kjøp og salg forum her og, men siden tråden nå går mye i kjøp og salg slenger jeg det ut her.
  5. En forskjell er vel at du ikke kan blende EGR-ventilene på eu 4 motorene som sitter i 2007 modellene. Disse motorene skal ha noe lavere forbruk og utslipp, men nedgangen er relativt mikroskopisk.
  6. Kanskje denne koblingen kan hjelpe, dersom den fungerer da? http://home.online.no/~ksskaret/discovery/dokumentasjon/Prisliste%202006_050915_Disco3.pdf Du må kanskje kopiere og lime.
  7. Tipper at den informasjonen ikke ville ha satt mer fart på ting?. Er vel mye og gjøre på Otta.
  8. Dynamo er diagnostisert som ferdig. Kan skaffes raskt den, men tid til og bytte den var det ikke før mandag. Fortsetter ferie med tog vi.
  9. Batteriet er forøvrig nesten helt nytt. Det er imidlertid av ett italiensk fabrikat jeg aldri har hørt om før. Nytt produkt hos Bilxtra. Blir litt oppstyr om det har takka for seg. Det blir det forøvrig også om dynamoen er ferdig, for den skulle ha vært bytta i 2013 iflg selger. Jeg har eid vogna i ett år. Venter nå på tilbakemelding fra verksted. Ekstra dag på Lillehammer, eller tog til Fredrikstad.
  10. Det skjer nok titt og ofte. Denne engelskmannen jeg har her har imidlertid hoppa fra den ene diagnosen til den andre i ett år nå. Kronisk syk ser det ut som. Sliter litt her på hotellrommet og forklare hvorfor vi ikke bruker sparepengene på nyere bil ?
  11. På vei ned Gudbrandsdalen i dag mister feriebilen (D3 07 mod) strøm. Ved førerbytte får ikke kona justert setet, deretter slokner stereoen og naviskjermen, før alle tenkelige lys og feilmeldinger dukker opp og bilen senkes ned. Vi stopper på Otta, og får ikke starta igjen. Bilen står nå på Mekonomen Otta. Lukter dette ny dynamo tru? Skulle avslutte ferien i Sverige, men er redd for at det blir en dag på lilleputthammer, og så tog hjem. Trist at en så grom bil ikke orker mer enn 140 mil på ferie. Mye opp og ned med disse bilene. Nåværende er min D3 nr 2, men tilgivelsen ligger langt inne i kveld kjenner jeg.
  12. Jeg og. Kanskje bilen finner veien jeg bor i med denne ;^)
  13. Jeg saga ett solid spor i skruen med vinkelsliper og løsna den så med slagtrekker + varme. Går sikkert fint å droppe skruen, men jeg blir alltid litt smågal av og vite at det mangler en skrue ett sted.
×
×
  • Opprett ny...