Jump to content
LRforum

stianthr

LRF Society
  • Content Count

    3,217
  • Joined

  • Last visited

About stianthr

  • Rank
    ENTUSIAST

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    stithra@yahoo.no

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bodø - oppvandret Sør-Helgelending

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bodø

Recent Profile Visitors

2,308 profile views
  1. Tung og dyr er jo hele Land Rovern, så Hullabator glir rett inn, sånn sett.
  2. Investerte i kajakk i høst. Hentet den på terminalen og lastet den opp på taket alene. Det var et evig styr. Skal det være på den der måten, så selger jeg lørja.. Ser etter ei ikke-helsefarlig laste- av og på-løsning, men finner ikke så mye smart på nett til en så høy bil, som i tillegg er løftet 2"...og med takgrind Noen som har et godt tips på det der til Disco 2?
  3. Har hatt akkurat det samme. Kan være flere årsaker, men kunne veddet på turbo wastegate modulator. Knøttdings som koster 500 på Motorpool. Byttes med to skruer. Måtte diagnose for å finne det ut. Takk, Ahok!
  4. Helt supert! Tusen takk. Har en kompis som har mer peiling på dette enn meg. Skal se hva vi klarer å finne ut. Jornkj, jeg holder til i Bodø. Feilsøker i tenningssystemet først. Er det ingen feil der, så tar jeg kontakt. Takk!
  5. Tusen takk, jornkj! Utrolig bra. Sender deg PM.
  6. Med relee - mener du da innslaget eller et annet relee, Leif Ove? Mener du feil i tenningslåsen eller sliten nøkkel? Kom hjem nettopp og prøvde med reservenøkkelen. Akkurat det samme. Hadde S + M blinking kun like etter de første startforsøkene, ikke etter diagnose, og kassa har gått i nødmodus en gang, for noen år siden. Lite lysten på å bestille XYZ bryter uten å være sikker på at feilen ligger der. En bilelektriker i byen har Autologic, så neste steg blir der. Enig? Så får jeg enn så lenge bli lagt ut til hån og latter i gata hver gang jeg skal ut og trille!
  7. Hva kjennetegner feil på XYZ bryter, forutenom startproblemer?
  8. Starteren er i orden. Tjuvkoblet med ledning fra innslaget til batteri. Sannsynligvis XYZ feil, etter alt å dømme. Ev erodert ledning.. Nå kommer jeg meg hvertfall hjem. Tusen takk for hjelp og engasjement!
  9. Nei, satte den på pluss. Test av starter må gjøres igjen i morra, før den plukkes ned. Ingen tvil.
  10. Bra! Skal gjøre et nytt forsøk med strøm på starter i morra. Begynner å bli i tvil på om han satte spissen på prøvelampa riktig. Jeg sto ovenfra og satte ledninga på batteriet.
  11. Fra tenningslås? Mener han satte den blinde ledninga til jord. Det var hvertfall kun en ledning til batteriet. Må høre med han i morra.
  12. Prøvelampa hans hadde en ledning til pluss og en blind ledning som gnistret, og han fikk ikke lys i lampa når han satte "proben" mot ledninga. Hans eget verktøy som jeg regner med han kjenner godt, og han sa at dette betydde at innslaget ikke får strøm, men går til jord.
  13. Så det kan bety at det ikke er spenning i ledninga og at han derfor fikk det resultatet med prøvelampa, og at det kan være defekt XYZ bryter som sørger for det? Jeg må lære dette fra Lego-stadiet: Er det XYZ bryter som gir signal til ECU om startern skal få strøm eller ikke?
×
×
  • Create New...