Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Dan-Ove

LRF Society
 • Innholdsteller

  798
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Dan-Ove

 • Rang
  Defender

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.moberget.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mysen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Mysen

Nylige profilbesøk

1 398 profilvisninger
 1. Den innsugsmanifolden er ganske raskt og enkelt å fjerne. Og da kommer man lett til glødepluggene også for en sjekk....
 2. Skal bestille meg en Girkasse til Defenderen fra Ashcroft og lurer på om jeg skal kjøpe med litt høyere 5 gir. Noen som har erfaring med hvor mye det betyr i praksis? i dag har jeg en Roverdrive montert, men føler at den blir litt høy for norske forhold med 300tdi i en 110. Må nesten opp i 100 før den er nyttig. Og motoren er ikke sterk nok i motbakkene selv om motoren er noe tunet. Men nedover i Europa fungerer det bedre.... Beholde overdrive eller gå for høyere 5 gir .....?
 3. Bestilte du for alle som har lagt inn interesse eller bare for deg selv?
 4. Virket som det mer interesse for disse nedover i Europa...... antakelig havner de i Polen og brukes til oppussing av bil der nede. Betaling blir en ny girkasse antakelig.
 5. Her er litt mer info. Jeg betalte 1200 pln. Koster 1100 nå ser jeg ... Levert av disse vi 4land.pl: http://mp4x4.pl/871-reperaturki-ram De har for øvrig flere greie produkter. Har også kjøpt HD frontfanger og More vinsj som er en god kina variant.
 6. Jeg kjøpte en baktravers fra Polen. Den er helt annerledes og har ingen lommer som samler dritt. I alle fall lett å komme til. Husker ikke helt prisen, men ble ganske rimelig levert i Moss. Frakten var 300,- den er kanskje litt voldsom laget i 4 mm stål..... Bra arbeid ferdig med hull og bolter. Kjøpte den gjennom 4land. Hvis du vil så kan du overta min for kostpris, men den har korte vanger/extension.
 7. Hvordan er det med eksosen? Mye eller normalt? mest vanlig er gløding som ikke fungerer av en eller annen årsak, men da ryker det mye og ujevn gange noen minutter. Ellers er det egr og map som kan synde. Injektorene er vel ikke så vanlig selv om det skjer.... Best å få sett over med diagnose verktøy.
 8. Joda de er mine, trenger de ikke likevel.....
 9. Jeg hadde skaffet meg et par framdører til Defenderen. Det er den gamle typen med sveiset ramme. Bilen var fra 98, men dørene kan være nyere siden de er så fine. De var dyre …….. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=138609727
 10. Men i fra når skal det gjelde? Testet importkalkulatoren og får fortsatt med engangsavgifter....
 11. Min erfaring er at original setene passer best. Hvis man tar av nakkestøtter får man ryggen litt mer bakover. Kanskje heve setet litt i bakkant......
 12. Fant et bilde med den på bilen
 13. Den gir kanskje ikke så godt inntrykk når den ikke er montert på bilen.....
×
×
 • Opprett ny...