Jump to content
LRforum

Dan-Ove

LRF Society
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Dan-Ove

 • Rank
  Defender

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.moberget.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mysen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Mysen

Recent Profile Visitors

1,455 profile views
 1. Har ryddet litt mer på kontoret og fant en 92 modell ekte 110 Camel Defender. Dvs alle papirene …. Dette var en jeg kjøpte i UK for 3300 GPB i helt grei stand og exporterte derfra. Men den gang var det ikke så greit å registrere den i Norge så den ble aldri innført, men tatt inn i deler og brukt på andre biler. Det skal vel være mulig å bygge opp denne igjen vil jeg tro ….. Og nå er det lettere å importere/registrere også.
 2. 4Land gjør mye bra jobb. Men vær oppmerksom på at dette med avtalt tid ikke alltid er deres sterkeste side. Heller ikke lurt med for mange detaljer i henvendelsene, det er ikke alt som kommer med .... Jeg er her nå for å hente bil og diverse MC greier hos noen andre. Hadde avtalt å ta med et instrument til Puma ned for programmering. Klokka 11 avtalte vi for et par dager siden. Tror du han som skulle gjøre dette dukket opp? Forsåvidt ikke 4Land sin skyld, men de påtok seg oppdrag. Men de løser det ved å gjøre det seinere og sende den med en sjåfør for levering i Norge.... Har inntrykk av at alt ordner seg til sist. Jeg tror det ofte er lurt å la dem se over, gi en pris og la dem bruke den tiden de trenger for å bli ferdig og testet. Fly frem og tilbake koster ikke all verden. De henter og bringer også. Fortsatt mange norske og andre biler her......
 3. God start på påsken med besøk hos Tomek og Trasek off Road i Gdynia. Her er det travelt nå med mange biler inklusive 5 stk fra Norge. Prøve å ta flere bilder etter hvert....
 4. Har ryddet litt i skap og skuffer og fant diverse fra da jeg var med på dette i 1995. vurderer å selge, men burde kanskje ikke..... Zippo lighteren er kanskje mest verdt. Helt ubrukt.
 5. Den innsugsmanifolden er ganske raskt og enkelt å fjerne. Og da kommer man lett til glødepluggene også for en sjekk....
 6. Skal bestille meg en Girkasse til Defenderen fra Ashcroft og lurer på om jeg skal kjøpe med litt høyere 5 gir. Noen som har erfaring med hvor mye det betyr i praksis? i dag har jeg en Roverdrive montert, men føler at den blir litt høy for norske forhold med 300tdi i en 110. Må nesten opp i 100 før den er nyttig. Og motoren er ikke sterk nok i motbakkene selv om motoren er noe tunet. Men nedover i Europa fungerer det bedre.... Beholde overdrive eller gå for høyere 5 gir .....?
 7. Bestilte du for alle som har lagt inn interesse eller bare for deg selv?
 8. Virket som det mer interesse for disse nedover i Europa...... antakelig havner de i Polen og brukes til oppussing av bil der nede. Betaling blir en ny girkasse antakelig.
 9. Her er litt mer info. Jeg betalte 1200 pln. Koster 1100 nå ser jeg ... Levert av disse vi 4land.pl: http://mp4x4.pl/871-reperaturki-ram De har for øvrig flere greie produkter. Har også kjøpt HD frontfanger og More vinsj som er en god kina variant.
 10. Jeg kjøpte en baktravers fra Polen. Den er helt annerledes og har ingen lommer som samler dritt. I alle fall lett å komme til. Husker ikke helt prisen, men ble ganske rimelig levert i Moss. Frakten var 300,- den er kanskje litt voldsom laget i 4 mm stål..... Bra arbeid ferdig med hull og bolter. Kjøpte den gjennom 4land. Hvis du vil så kan du overta min for kostpris, men den har korte vanger/extension.
 11. Hvordan er det med eksosen? Mye eller normalt? mest vanlig er gløding som ikke fungerer av en eller annen årsak, men da ryker det mye og ujevn gange noen minutter. Ellers er det egr og map som kan synde. Injektorene er vel ikke så vanlig selv om det skjer.... Best å få sett over med diagnose verktøy.
 12. Joda de er mine, trenger de ikke likevel.....
 13. Jeg hadde skaffet meg et par framdører til Defenderen. Det er den gamle typen med sveiset ramme. Bilen var fra 98, men dørene kan være nyere siden de er så fine. De var dyre …….. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=138609727
×
×
 • Create New...