Jump to content
LRforum

Myhre

LRF Society
 • Content Count

  847
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Myhre

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Hedemarken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hedemarken

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Satser nok på å ta markedsandeler fra Toyota som "Taliban-esel". Hadde jo burka på noen bilder
 2. Takk for gode og fyldige tilbakemeldinger. De er formidlet videre til potensiell kjøper, som ikke lenger er potensiell kjøper Norsk regdato er spikeren i kista.
 3. Takk for fyldig tilbakemelding. Her var det sannelig litt å tenke på. Noen av punktene kan muligens relateres til at det virker som selger har gått ukritisk bananas i krysseliste over utstyr/ekstrautstyr. Den har jo åpenbart ikke takrails, men den har både helårsdekk og lettmetallfelger til både sommer- og vinterdekk Jeg formidler videre. Dersom det er mer å tenke på, eller andre betraktninger, så er det bare å pøse på.
 4. Han lurer på denne. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=149988100&fbclid=IwAR21uqArFYSfFaSMu8-wZTMglhEEWT_q0PTnVLga8zVx2Q8E8OyQywcLYI0 Er det noen som har noen synspunkter, eller innspill? Er det noe spesielt en bør se etter, eller være obs på? Jeg har filla peiling på D4 Vel, egentlig har jeg vel bare filla peiling... Kandidaten kjører gammel Durango i dag.
 5. Eller så har jeg en i Ottestad, samtidig som jeg stadig er i Løten, men den vet jeg ikke om funker. Således hadde det jo vært artig om du prøvde med den, så finner jeg ut om det er Nanocomen, eller bilen som er problemet Den påstår at bilen min ikke finnes Nå er sikkert Jan-Eilert sikkert i området jevnlig, tipper jeg, men logistisk så kan det jo likevel hende at min er enklere. Dog med mer usikkert resultat og garantert mindre kompetanse hos eieren. Så bare gi lyd, hvis du vil låne/teste.
 6. Myhre

  santana iveco

  Foran og, om jeg ikke husker feil.
 7. Den så langt bedre ut som seg selv, enn som "ombygd til Defender". Jeg synes faktisk den ser mer ut som en Defender da også. For øvrig, er bilen fin den.
 8. ...men er visuelt utfodrende
 9. Synes den ser ut som en opp-pumpet Kia Soul...
 10. D4 med 2,7 er det vel solgt forsvinnende få nye av i Norge, eller tar jeg styggelig feil?
 11. Jøss, skulle nesten tro du tilbringer påsken på Finnskogen
 12. Da hadde jeg nok klemt på men det er jo lov å lukte før du setter tenna i den. Det bør holde lenge som kvalitetskontroll.
 13. Hvor gammel er denne gamle skinka da? Hermetikk, så lenge den er tett, holder jo fryktelig lenge da.
 14. P38 og D2 går vel om hverandre? Det @qcnr skriver er vel at P38-felger ikke går på D3.
 15. 10,5 er dekkbredden i tommer.
×
×
 • Create New...