Jump to content
LRforum

Myhre

LRF Society
 • Content Count

  880
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Myhre

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Hedemarken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hedemarken

Recent Profile Visitors

814 profile views
 1. Thulebøylene duger vel til å stroppe det fast i de. Kanskje det går an å mikke til noe ala et Hilift-feste? Pannemonteringa på panseret var helt genial
 2. Hva slags motor er det i den? Og er det oljepumpe, eller "plaskesmøring"?
 3. Og, forutsatt at den ikke gikk for mer enn prisforlangende sist, så har den jammen økt i verdi også
 4. Jeg har en tidlig utgave av Pinell Supersound. Grei radio med ok lyd. Har også en Tivoli Audio DAB-radio. Pal, et eller annet? Også kurant og brukbar lyd, men forferdelig brukergrensesnitt. Radiolytting i hjemmet foregår for det meste over enten radiodelen i boksen fra Rikstv, og da via høyttalerne på tv'en, eller fra nett via telefon/brett/pc, og sendt gjennom det gamle stereoanlegget via en Chromecast Audio. Dette er dem klart beste løsningen lydmessig og når et gjelder brukervennlighet, men det ser ut som Chromcast Audio er ute av produksjon. BT-høyttaler og telefon, eller lignende til nettradio er også en grei løsning.
 5. Linolje kan jo brukes både som rustbeskyttelse og til impregnering av treverk. Kanskje det duger?
 6. Det er ganske stor forskjell i høyde på disse hjula. 6-7cm forskjell på diameter, i favør 185-dekka. Jeg vet ikke hvordan dette virker inn på en henger, men greit å være obs på. Men det er du kanskje? YMK kom meg i forkjøpet, men jeg poster likevel...
 7. Stil er viktig vet du Og Defender har kombinert funksjonalitet og stil på en usedvanlig vellykket måte.
 8. Selv om fronten er stygg, så er den likevel ganske tøff forfra. DCPU'en som er avbildet fra sida, ser mest ut som er overlastet kamel. Men det er jo uansett et problem, når en sammenligner med Defender. Defender er, til tross for veldig "enkle" linjer, en utrolig pen bil. Det må være noe med proposjonene som gjør det. Uansett, tøff var den, og det kan godt hende den får egenskaper, som tross alt er det viktigste, som gjør at det uansett står seg godt.
 9. Med den originaldimensjonen jeg har i vognkortet(255/65r16, mener jeg å huske), så er 245/75 også, så vidt, innafor. Lurer på om de ikke er 4,98 Men uansett, så våger jeg å påstå, at 70-profil harmoniserer bedre med giringa. Vel og merke på automat.
 10. Automat? Da er dette en veldig harmonisk dimensjon. Lydsvake i forhold til mønsteret. Om det er litt tøft, skal ikke jeg vurdere;-) https://www.nokiantyres.no/sommerdekk/nokian-rotiiva-at/ NB! Jeg vet ikke om linken fikk med dimensjon, men jeg tenker altså på 245/70r16. (...og nei, det er ikke skrivefeil. 245/70 passer bedre med giringa enn 245/75...)
 11. Myhre

  Hovedlykter D2

  Jeg piper når jeg er ferdig på jobb, så ser vi. 4tretten6...., som i signaturen din? Hernes en plass?
 12. Myhre

  Hovedlykter D2

  Skumle greier, hvis en klæddsmed som meg skal utøve mild vold Hvis det ser ut til å passe, litt tidlig, i morra efta, så hadde det passet meg ganske godt, da jeg trolig befinner på Ånestad når jeg avslutter arbeidsdagen.
 13. Myhre

  Hovedlykter D2

  De så jo bra ut. Pyntelistene er i feil farge, men det går det sikkert an å løse på en, eller annen måte. Vet du(noen) om de er mulig å bytte? Det ser kanskje litt tart ut med grønne lister på sølv bil. Spørs om jeg ikke bør kjøre meg en tur i østerled en efta/kveld et passer for alle parter.
×
×
 • Create New...