Jump to content
LRforum

Myhre

LRF Society
 • Content Count

  841
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Myhre

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Hedemarken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hedemarken

Recent Profile Visitors

530 profile views
 1. Den så langt bedre ut som seg selv, enn som "ombygd til Defender". Jeg synes faktisk den ser mer ut som en Defender da også. For øvrig, er bilen fin den.
 2. Synes den ser ut som en opp-pumpet Kia Soul...
 3. D4 med 2,7 er det vel solgt forsvinnende få nye av i Norge, eller tar jeg styggelig feil?
 4. Jøss, skulle nesten tro du tilbringer påsken på Finnskogen
 5. Da hadde jeg nok klemt på men det er jo lov å lukte før du setter tenna i den. Det bør holde lenge som kvalitetskontroll.
 6. Hvor gammel er denne gamle skinka da? Hermetikk, så lenge den er tett, holder jo fryktelig lenge da.
 7. P38 og D2 går vel om hverandre? Det @qcnr skriver er vel at P38-felger ikke går på D3.
 8. 10,5 er dekkbredden i tommer.
 9. Er det ikke primært det garasjer er ment for da? Dagligbilen står i en trang jævel av en garasje, som henger på huset. Discoen står i et trekkfullt uthus med tett tak og betongdekke i oppløsning.
 10. Myhre

  hodelykt

  Neida. Trenger ikke trykke gjennom hele menyen for å slå av. Holde knapp inne litt =på. Korte trykk=veksling mellom forskjellige modus/styrker. Holde inne litt igjen=av. I hvertfall på HC30, som er forløperen til HC33. (Har bare 1000 lumenmen holder jammen til det meste) Nitecore er knalllykter, rett og slett!
 11. Nokian Rotiva AT har lavt støynivå, og er komfortable på vei. Min erfaring er fra D2a på 16' felg, så der er ikke sikkert det er direkte overførbart.
 12. Får vel fisket den ned med en slik. Letter å dra på enn gardintrapp https://www.biltema.no/batutstyr/battilbehor/arer-og-gafler/batshake/batshake-2000017736
 13. Jeg har lite tro på at "offroaddekk" med m/s-merking går bedre i snø enn dedikerte vinterdekk. Det er helst andre faktorer som er begrensende i dette tilfellet.
 14. Det er vel dette som kalles "hard-linking"? Det vil i hvert fall redusere problemet med forstyrrelser fra andre biler. Om det klarer å fjerne det helt vet jeg ikke, men jeg tviler vel på at det er helt "vanntett". Jeg har brukt et fm-adapter, fra Tiny Audio, i tre forskjellige biler, og har opplevd en del forstyrrelser fra nabobiler, men jeg gadd heller aldri å finne noen "bortgjemt" frekvens å sende på.
×
×
 • Create New...