Jump to content
LRforum

Myhre

LRF Society
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Myhre

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Hedemarken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hedemarken

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Skal jeg være ærlig, og det skal man jo, så må jeg si at den var usedvanlig lite pen
 2. Aha! Når jeg ser litt nærmere på det, så ser det vel ikke kanskje ikke ut som hele "armen" bygger nedover nei. Eller, den bygger vel nedover, men den festes inn høyt oppe på baksida av kanalen. Om jeg har forstått det riktig? Jeg så opprinnelig for meg et stigtrinn som stakk 10-15cm ned under bilen Det hadde nemlig ikke vært så veldig lurt...
 3. De stigtrinna var fine, men de ser da ut til å bygge så langt ned at det blir igjen bakkeklaring omtrent som på en Octavia Og da kan en jo kanskje like godt kjøpe seg en Octavia Og da trenger en ikke stigtrinn i det hele tatt
 4. Når det ikke er noe å høre, er det heller ikke noe å lese, dessverre.
 5. Myhre

  Blueberry

  Bra navnevalg Lykke til med prosjektet. D1 er fine biler!
 6. Hvis det stemmer at den er produsert i '88, så er det ikke en Defender. Defendernavnet kom med innføring av 200 Tdi i '90. (I Disco i '89)
 7. Myhre

  lastsikring

  Flink til å stable da
 8. Satser nok på å ta markedsandeler fra Toyota som "Taliban-esel". Hadde jo burka på noen bilder
 9. Takk for gode og fyldige tilbakemeldinger. De er formidlet videre til potensiell kjøper, som ikke lenger er potensiell kjøper Norsk regdato er spikeren i kista.
 10. Takk for fyldig tilbakemelding. Her var det sannelig litt å tenke på. Noen av punktene kan muligens relateres til at det virker som selger har gått ukritisk bananas i krysseliste over utstyr/ekstrautstyr. Den har jo åpenbart ikke takrails, men den har både helårsdekk og lettmetallfelger til både sommer- og vinterdekk Jeg formidler videre. Dersom det er mer å tenke på, eller andre betraktninger, så er det bare å pøse på.
 11. Han lurer på denne. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=149988100&fbclid=IwAR21uqArFYSfFaSMu8-wZTMglhEEWT_q0PTnVLga8zVx2Q8E8OyQywcLYI0 Er det noen som har noen synspunkter, eller innspill? Er det noe spesielt en bør se etter, eller være obs på? Jeg har filla peiling på D4 Vel, egentlig har jeg vel bare filla peiling... Kandidaten kjører gammel Durango i dag.
 12. Eller så har jeg en i Ottestad, samtidig som jeg stadig er i Løten, men den vet jeg ikke om funker. Således hadde det jo vært artig om du prøvde med den, så finner jeg ut om det er Nanocomen, eller bilen som er problemet Den påstår at bilen min ikke finnes Nå er sikkert Jan-Eilert sikkert i området jevnlig, tipper jeg, men logistisk så kan det jo likevel hende at min er enklere. Dog med mer usikkert resultat og garantert mindre kompetanse hos eieren. Så bare gi lyd, hvis du vil låne/teste.
 13. Myhre

  santana iveco

  Foran og, om jeg ikke husker feil.
 14. Den så langt bedre ut som seg selv, enn som "ombygd til Defender". Jeg synes faktisk den ser mer ut som en Defender da også. For øvrig, er bilen fin den.
 15. ...men er visuelt utfodrende
×
×
 • Create New...