Gå til innhold

Amatør Mekker'n

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hordaland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Masfjorden, Nordhordland

Nylige profilbesøk

962 profilvisninger

Amatør Mekker'n sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Avslutter herved budrunden, gratulerer til høystbydende!
  2. Hei, har komt meg heimatt no, og tenker å starte ein budrunde på bilen. Bud mottas her, på PM eller på tlf 481 89 778. Legger ut mottatte bud fortløpande på siden her. Budrunden avsluttes 15.00 i morgon, altså søndag den 16.07.23. Minstepris som tidlegare nevnt 180 000,- 180 000,- er no bydd.
  3. Alt man finner når man rydder... Deler som følger med bilen. Godt mulig det er meir eg ikkje har husket/funnet endå. Legger i so fall ut info/bilder når eg evt. finner det.
  4. Skulle skifte bryter for ryggelys, og demonterte tunellen for å komme til den. Sikringsboks var i vegen, så løsnet den for å få av siste rest. Var då eg oppdaga rusten i fotbrønnen.
  5. Oppdatering: Det er fleire som har meldt interesse i bilen. Tenker at ein budrunde er det mest rettferdige. Eg reiser til fjells i morgon, og blir sannsynlegvis vekke til fredag, så kan sjå på akkurat det til neste helg. Feil på styring kan sjå ut som det er snakk om styresnekka, ikkje servopumpe. Det har lekket olje frå den ila. natta. Ny britpart servopumpe følger med bilen. Ellers har eg tatt fleire bilder av rust. Begge bakdørane er etter min meining klar for utskiftning, framdørene kan kanskje reddes. Prøvd å ta bilder av rust i fotbrønn, her trengs det nok litt sveising av plate ved torpedovegg. Begynnende rust i bunn av vinkel mellom vegg/gulv ved bakdører begge sider. Dekk er gamle, men har godt med mønster igjen. Sommerdekk på kvite stålfelger, vinterdekk (pigg) på org. alu. felg. Ser ut som vinterdekk er frå 2013 og sommerdekk frå 2015. Liten lekkasje frå pokal venstre framhjul. Påfyllingsrøret har laga sprekk i plasthuset den står i. Var ellers ein liten luftetur med den i dag for å pusse bremseskivene litt. Starter og går som den skal i det minste.
  6. 2 hjulsett følger med, her bilde av sommerhjul på kvite stålfelger.
  7. Hei, har ein 130 under oppussing som eg lufter for salg i noverande tilstand. 2004 modell TD5, 5 seter med ca. 225 000km tilbakelagt. Vart avskilta i mars 2019 pga. treghet i styring (rekner med det er PAS-pumpa som må skiftast). Har stått under tak siden den gang. Kjente feil: - hakkete styring - rust rundt kantane i fotbrønn førerside - rust i dører, bakdører bør sveises/skiftast ut - slitte framseter (har nye puter og trekk frå exmoor) - defekt setevarme framseter (har nye frå exmoor) - mulig defekt webasto, on/off og timer knapp i kabin må skiftes - liten oljelekkasje frå bakside av motor (mistenker pakning på topplokk) - defekt ryggelys - mangler brakett for å holde batteriet på plass Kan la den gå for 180 000,- i noverande tilstand. Prisen vil endre seg etterkvart som ting blir reparert.
  8. 1975 ex-mil, mangler eu-godkjenning. Ruller på alle hjul, starter nesten (gammel bensin på den). Selges som den er. Bør hentes på henger. Står i 5984 Matredal. Lufter den her før den legges ut på finn. 30 000,-
  9. Spennende, var nettopp i tanker på oppgradering av stereoen i min og dette virket veldig interessant Blar gjerne opp nokre høvdinger for ein såpass kul løsning...
  10. Skulle gjerne hatt det, men har ikkje mulighet før ut i juni til å hente... Det er vel ikkje Epsom green?
  11. Får slenge inn mine erfaringer no som alle er so godt i gang... Har ein -97 p38 DSE som eg kjøpte for snart 2 år sida, med 210 000 på teljaren. Køyrer 20 000+ i året. Einaste feilen eg har hatt (so langt) som medførte stopp var at EAS kompressoren som takka for seg. Bestilte ny, kopla til, installerte eit FAS kit for å hindre stopp igjen, tut og køyr. Fekk bytta BeCM (hoved-hjernen) samtidig for sikkerhets skyld. Ellers er det jo litt småting, men ingenting alvorleg. Min vetle erfaring tilseier at dette er ein god bil, for den som tar seg tid til å lesa seg opp på den og kan skru sjølv. Kan ikkje sei at eg angrar endå.
  12. Må bytte motorer på min snart, denne beskrivelsen var midt i blinken! Takker
  13. Tordenskjold brøler igjen! (massse hull i eksosen...) Denne gangen var det berre plug-og-play, STOR takk til Håvard for all hjelp her! Og alle andre innspel soklart! Har lært mykje om bilen med all feilsøkinga og tips frå andre dei siste vekane Neste planlagte prosjekt vert å bytte blend motorer på hevac, samt lyspærer i speedo og hevac. Vert prøvetur i morgon for å sjå at alt virker som det skal. Deilig å ha bil igjen!
  14. Heldt til heilt nord i Hordaland på e39 om du skal forbi. Har hawkeye diagnose som kan lese og slette ein del feilkoder til p38. Brukt det ein del på min ?
×
×
  • Opprett ny...