Gå til innhold

Spoon

LRF Society
  • Innlegg

    2 169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trysil

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trysil

Nylige profilbesøk

1 632 profilvisninger

Spoon sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Spoon

    Hjulsett Defender

    Jeg har 4 stk BF AT og 4 felger som kan selges/byttes. Dekkene er noen år gamle, men gummien er fortsatt god. Dimensjon 285/75-16 Du kan jo sende meg en melding, eller ringe 9I I9 I9 6I hvis det høres interessant ut.
  2. Er dette du er på jakt etter? Står mer om dette her: https://www.defender2.net/forum/post770016.html
  3. Du finner et enkelt diagram litt ned på siden her: https://forums.lr4x4.com/topic/4766-heated-front-screen/page/4/
  4. BT lysforsterkersett gjør at strømmen går utenom nær/fjernlysbryter. Bryteren styrer bare releene som sitter på lysforsterkersettet. Har byttet en bryter, monterte samtidig lysforserkersett, aldri hatt problem siden. Det er dette settet du skal ha: https://www.biltema.no/bil---mc/bilbelysning/tilbehor-til-bilbelysning/kabelsett-for-lyskaster-2000040790 VBF = Verdens Beste Forum :-)
  5. Vet ikke om det er samme funksjon på Ford motor som på td5. Min td5 sperrer turtall når den er kald, mener dette er forhåndsbestemt fra fabrikk.
  6. Har kjørt uten egr i siden bilen var nesten ny. ECU har ikke "brydd" seg noe om dette. Har heller ikke fått noen kommentar om dette på EU kontroll. Tror ikke de måler nox på avgass test, en annen ting er vel om en observant mekaniker ser at egr systemet er fjernet.
  7. Fikk tips av låssmed ang treg lås på inngangsdøra til huset. Dypp nøkkelen i White Spirit og sett den inn i låsen, det funket ihvertfall på den låsen. Han sa at olje, 5-56 o.l. er fyfy i låssylindre, oljen trekker til seg støv og smuss som gjør at nøkkelen går tregere og tregere.
  8. Jeg har også koblet egen bryter på den svarte ledningen, om jeg ikke husker feil, for å overstyre autostarten på min Webasto. Min får alltid kjøre hele syklusen (30 minutter), unngår mye Webastokrøll da.
  9. Viktig å ha nok strøm når det er kaldt. Effekten på batteriet går drastisk ned når det begynner å bli myggfritt ute (-10 og kaldere). Batterier blir mer samarbeidsvillige av å bli toppet opp med batterilader innimellom vinterstid, er min erfaring.
  10. Kjører 2006 Defender med TD5. Fikk sprekk i toppen på den, så ingen garanti at toppen på siste utgaver av TD5 har bedre topper. Bilen hadde forøvrig kun gått knappe 85 000 km da det skjedde. Kjøpte "Spansketopp" fra Turner, og har kjørt bekymringsløst siden.
  11. Jeg bruker "Land Rover Defender Td5 1999-2005 MY Onwards Workshop Manual". Fås kjøpt på Adlibris: Workshop manual
  12. Kastet boksen og monterte releer direkte på innerskjermen på førersiden, der sitter de tørt og godt. Klipte til en aluplate istedet for det svarte plastlokket oppe på skjermen og monterte kontakten der.
  13. Et blink i hengersymbol ved bruk av blinklys er helt normalt (tror jeg). Har alltid vært slik på min bil, både ved blink til høyre og venstre.
  14. Tuning fra Sedox. Økningen til 152 hk og 365 Nm gjør at mengden girskift minker betraktelig. Bildet er tatt i Femundsmarka i sommer.
  15. Bilen min ble sigen i fronten med vinsj og tyngre fanger. Satte på et par orginale LR HD fjærer (fra 130 tror jeg kanskje??). Bilen ble ihvertfall mer i vater etterpå.
×
×
  • Opprett ny...