Jump to content
LRforum

Spoon

LRF Society
 • Content Count

  2,155
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Spoon

 • Rank
  Fornøyd

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trysil

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trysil

Recent Profile Visitors

931 profile views
 1. Bilen min ble sigen i fronten med vinsj og tyngre fanger. Satte på et par orginale LR HD fjærer (fra 130 tror jeg kanskje??). Bilen ble ihvertfall mer i vater etterpå.
 2. Min P15 topp sprakk etter skarve 80 000 km. Nå har jeg topp fra Turner Engineering. Bra firma som kan anbefales.
 3. Har du sentrallås? Hvis så, sjekk ledninger for brudd mellom karosseri og dør. Det er samme sikringen til sentrallås og startsperre.
 4. Har kjørt med samme oppsett i flere år, og er veldig fornøyd. Clear lens lykter med glass istedet for plast høres bra ut, må nok prøves.
 5. Jeg omregistrerte min DCPU fra 3 til 6 seter. Hadde COC og kopi av papirer på tilsvarende bil godkjent som 6 seter, men det ble litt diskusjon om jeg skulle få godkjent med 3 sitteplasser foran. Men de ga seg og gjorde et "vedtak" om det var ok. COC fikk jeg fra Land Rover/Jaguar Norge etter litt om og men fordi bilen min fantes ikke i SVV sitt system. Endte med at vi måtte få bekreftelse fra Land Rover i UK på bilen var den den var. Litt merkelig i og med at bilen er solgt ny i Norge. Har du vinsjfanger som bygger mer enn orginalfanger så bør/skal denne stå innført i vognkort fra før.
 6. Glatte stigtrin? Kjøp "griptape" i en butikk som selger skateboard :-)
 7. Lita håndslegge for å justere åpningene? Defendere er jo "rammeskakke" fra fabrikk så min erfaring er at ettermarkedsdeler ofte må tilpasses i større eller mindre grad. Da jeg monterte mine rockslidere så måtte jeg slipe ganske my i det ene hullet for å få bolten til å entre.
 8. https://www.ebay.com.au/itm/Yellow-SMD-LED-Dash-Instrument-Gauge-Speedo-Kit-Land-Rover-Defender-90-110-TD5-/272086389703
 9. Kjøpte en pose med slike som LED fra en eller annen Kinabutikk, husker ikke hvilken. Haakon kjøpte også, kanskje han husker hvor vi kjøpte fra. Men det er vel ikke samme pærer på speedometer og målere, eller?
 10. Spoon

  Strømproblemer

  Bytt lysbryteren også, koster ikke mye og er greit å skifte når man allikevel må av med ratt mm. Jeg måtte bytte begge deler da dette skjedde på min bil.
 11. Spoon

  Gåen turbo?

  Vet ikke hvilket fjell du er på Tore, men kommer du forbi Trysil så har jeg vifterem til td5 uten ac hvis du trenger det.
 12. Jeg har orginalt montert rute med varmetråder, de styres av tidsrele. Vet ikke hvor lenge de står på.
 13. Du kan f eks kjøpe et slikt fra T-Maxhttps://www.paddockspares.com/ba2685-t-max-split-charge-system.html
 14. Så bra, da er det en ting mindre å bekymre seg over.
×
×
 • Create New...