Jump to content
LRforum

Spoon

LRF Society
 • Content Count

  2,151
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Spoon

 • Rank
  Fornøyd

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trysil

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trysil

Recent Profile Visitors

799 profile views
 1. Jeg omregistrerte min DCPU fra 3 til 6 seter. Hadde COC og kopi av papirer på tilsvarende bil godkjent som 6 seter, men det ble litt diskusjon om jeg skulle få godkjent med 3 sitteplasser foran. Men de ga seg og gjorde et "vedtak" om det var ok. COC fikk jeg fra Land Rover/Jaguar Norge etter litt om og men fordi bilen min fantes ikke i SVV sitt system. Endte med at vi måtte få bekreftelse fra Land Rover i UK på bilen var den den var. Litt merkelig i og med at bilen er solgt ny i Norge. Har du vinsjfanger som bygger mer enn orginalfanger så bør/skal denne stå innført i vognkort fra før.
 2. Glatte stigtrin? Kjøp "griptape" i en butikk som selger skateboard :-)
 3. Lita håndslegge for å justere åpningene? Defendere er jo "rammeskakke" fra fabrikk så min erfaring er at ettermarkedsdeler ofte må tilpasses i større eller mindre grad. Da jeg monterte mine rockslidere så måtte jeg slipe ganske my i det ene hullet for å få bolten til å entre.
 4. https://www.ebay.com.au/itm/Yellow-SMD-LED-Dash-Instrument-Gauge-Speedo-Kit-Land-Rover-Defender-90-110-TD5-/272086389703
 5. Kjøpte en pose med slike som LED fra en eller annen Kinabutikk, husker ikke hvilken. Haakon kjøpte også, kanskje han husker hvor vi kjøpte fra. Men det er vel ikke samme pærer på speedometer og målere, eller?
 6. Spoon

  Strømproblemer

  Bytt lysbryteren også, koster ikke mye og er greit å skifte når man allikevel må av med ratt mm. Jeg måtte bytte begge deler da dette skjedde på min bil.
 7. Spoon

  Gåen turbo?

  Vet ikke hvilket fjell du er på Tore, men kommer du forbi Trysil så har jeg vifterem til td5 uten ac hvis du trenger det.
 8. Jeg har orginalt montert rute med varmetråder, de styres av tidsrele. Vet ikke hvor lenge de står på.
 9. Du kan f eks kjøpe et slikt fra T-Maxhttps://www.paddockspares.com/ba2685-t-max-split-charge-system.html
 10. Så bra, da er det en ting mindre å bekymre seg over.
 11. Avstand fra bakken og topp hengerkule på min bil er 53 cm. Uhevet bil og originalt LR hengerfeste. Det er en tanke for høyt hvis jeg skal kjøre med boggihenger.
 12. Olje i kabelmatte? Ta av kontakten på ECU under passasjersetet og se om det er olje der. Ryktene sier de siste årene av Td5 ikke skulle ha dette problemet, men det stemmer ikke. På min som er siste året med Td5 så hadde/har jeg olje i kabelmatta.
 13. Kald Td5 er ikke turtalssvillig. Bilen min vil gjerne ha 15-30 sekunder før den "sparker" avgårde. Dette er en 2006 mod som kun har gått 90000 km.
×
×
 • Create New...