Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

ole jacob

LRF Society
 • Innholdsteller

  7 689
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om ole jacob

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestfold
 • Interests
  4WD generelt siden 1985-ish, og Land Rover spesielt siden 1996.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  3160 Stokke

Nylige profilbesøk

1 288 profilvisninger
 1. ole jacob

  Nattsafari 2018

  Ingen forhåndsbooking til campingplassen, men vi setter pris på at de som kommer og vil ha nattmat, sier ifra :-)
 2. ole jacob

  Nattsafari 2018

  Avd Numedal inviterer alle landroverintresserte til å bli med på Nattsafari! Sted: Camp Uvdal, Uvdal (www.uvdalresort.no) Pga annet, parallellt arr., så er det ingen hytter tilgjengelig. Bil/telt/campingvogn er det som gjelder. Når: Lørdag 25.8 kl 15:00 - søndag 26.8 kl 13:00. Hva: Felles grill i camp. Kjøretur ca kl 21:30. Nattmat når vi kommer tilbake etter kjøreturen. Pris: -camping 280,- / enhet. 220V inkl. -nattmat 150,-/kuvert. Barn 1/2 pris Beregn litt bompenger til kjøreturen lørdag kveld. Kjøreturen vil gå på lokale småveier, legges ikke opp til terrengkjøring, så det skal være mulig for alle å delta. Nærmere info kan fås v å henvende seg til: numedal@nlrk.no Avd.leder på 922 13 555 (helst sms) eller messenger: Ole Jacob Stensholt
 3. ole jacob

  Trenger styreledd -HASTER!

  Dette har ordnet seg, mange tusen takk til Ole Kristian!
 4. ole jacob

  Trenger styreledd -HASTER!

  Har oppdaget et gåent styreledd på Defenderen. Har noen i Dokka-Lillehammer-området et styreledd liggende som jeg kunne få kjøpe? Er på en liten ferietur, og håper å få byttet dette litt kjapt "på veien". Altså; Leddet som sitter på hjulsiden av styrestaget. Sms/ring 922 tretten 555 OJ
 5. ole jacob

  Helgetreff 20-22/4 avd Numedal.

  AVLYST! Grunnet manglende interesse..
 6. I den gilde NLRK-kalenderen klubbmedlemmene fikk før jul, er det merket av et treff helgen 20-21/4. Opprinnelig treffsted i Telemark må skrinlegges, i og med at det fortsatt ligger altfor mye snø der. Men et alternativt, snøfritt treffsted har dukket opp: Gamle Rakke kystfort ved Stavern. Forsvaret sluttet å bruke anlegget i 2003, og området har etter det blitt gjort om til friområde. Camping ihht Allemannsretten er lov, i flg skilting ved p-plassen. Det er tilrettelagt flere steder med både benker og bålgroper ikke lenger unna p-plass enn 200m. I hovedsak må vi nok basere oss på telt/taktelt. Skal kontakte Larvik kommune mtp tilgang til sanitærbygg/tilrettelegging for handicappede/adgang med campingvogn. Er det noen stemning for å reise på treff neste helg?? Tanken er å treffes, hygge oss og evt rulle litt rundt på småveiene i området. Mvh Avd.styret i NLRK Numedal.
 7. ole jacob

  Vårsjekk hos Sandmo

  Har tenkt til å ta opp en p-plass :-)
 8. ole jacob

  Break caliper

  AP Lockheed er bra! (Original fitment)
 9. ole jacob

  Trekopper

  Du for kjøpt renset parafin -også kalt matparafin- på apoteket. Den er egnet til formålet. Men koppen må gjen-impregneres med dette med jamne mellomrom. Kokt linolje kan også brukes. Ikke bruk en matolje, den vil harskne og sette smak. Ønsker du å farge koppene, kan du bruke kaffe :-)
 10. ole jacob

  Furulund KaffeTreff (FKT) 2017

  Kommer :-)
 11. ole jacob

  Treff på Crossbanen i Lampeland 27.01.

  Det er ca halvmeteren m snø der nå. Vi får tråkket/måket/frest litt i cross-løypa i morgen, sånn at det er mulig å ha det artig også for de snilt skodde bilene. Så har kjettingfolket resten av området å boltre seg på :-)
 12. ole jacob

  Furulund KaffeTreff (FKT) 2017

  Vi prøver vel igjen til lørdag? Nytt år, nye muligheter :-)
 13. ole jacob

  Kjøring på Crossbanen i Lampeland 25.11.

  Da er jeg straks klar for avreise -tidlig ute for en gangs skyld :-) Hva med dere?
 14. ole jacob

  Kjøring på Crossbanen i Lampeland 25.11.

  Vi har månedlige kaffetreff på Årnes Kafe (Strannaveien, Gvarv) 1. søndag hver mnd og på Furulund Kro (Stokke Ravei, Stokke) 3. lørdag hver mnd. :-)
 15. ole jacob

  Furulund KaffeTreff (FKT) 2017

  Lavere oppmøte på treff har absolutt blitt regelen kan det synes som, ja. Personlig synes jeg det er rart at det trengs påminnelser i "fjorten kanaler" for at folk skal gidde å møte... Numedalsavdelingen i NLRK snur litt på flisa neste år, og prøver å legge treff-terskelen enda litt lavere. Så får vi se om det fenger. Det som er sikkert, er at det blir kjøring og det blit sosialt. Terminlista er spikret, alt står i kalenderen medlemmene får nå før jul, og det blir annonsert på nlrk.no, lrf og ulike facebookgrupper. De vanlige kaffetreffene på Årnes og Furulund er selvfølgelig også med! Tilbakemeldinger er forøvrig også mangelvare -det er lov å engasjere seg på flere måter :-)
×