Gå til innhold

Phantom3D

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Phantom3D sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Haha, ja. Får se hva det ender med, uansett ingen stor kostnad. Takker for alle svar.
  2. Ok, så jeg har altså ikke rett til å få dette fikset.. ? For i forbrukerkjøpsloven sies det at det er fem års reklamasjonsrett på produkter som er ment å vare så lenge eller mer. Og såvidt jeg vet skal lakken på en bil vare i mer en fem år. Naf sier iallfall at jeg har retten på min side. Har også hatt tilsvarende reparasjoner tidligere uten problemer.. (andre merker).
  3. Hvilke andre forhandlere er det i Oslo omegn da?
  4. Jeg sa ifra om at dette var standardutstyr på svx modellen. Da fikk jeg svar om at lakkgarantien var utgått (selsom jeg refererte til forbrukerkjøpsloven).. Får jo bedre service hos Ove's bil Får se hvordan dette går.
  5. ekstrautstyr og vil ikke bli dekket av noen kjøpslov, med mindre det har blitt montert for under 2 år siden Var svaret jeg fikk av Motorpool.. Synes det var litt merkelig at ekstrautstyr bare har 2års garanti.. Har fått byttet ekstrautstyr på reklamasjon tidligere. ekstrautstyr og vil ikke bli dekket av noen kjøpslov, med mindre det har blitt montert for under 2 år siden Var svaret jeg fikk av Motorpool.. Synes det var litt merkelig at ekstrautstyr bare har 2års garanti.. Har fått byttet ekstrautstyr på reklamasjon tidligere.
  6. ekstrautstyr og vil ikke bli dekket av noen kjøpslov, med mindre det har blitt montert for under 2 år siden Var svaret jeg fikk av Motorpool.. Synes det var litt merkelig at ekstrautstyr bare har 2års garanti.. Har fått byttet ekstrautstyr på reklamasjon tidligere.
  7. Er ikke så vrient bare man får litt teken på det! Husk å smøre opp glidelåsen emed feks silikonspray!
  8. Takk for svar. Forsøker med garantien først jeg da. Så får jeg sende den til varmgalvanisering neste gang.
  9. Heisann, har som dere ser problemer med at lakken på buret flasser av. Det er ikke brukt høyttrykk på bilen, det detter av ved bruk av vanlig hageslange! Bilen er en 2009 modell, noen som vet om dette går under lakk-garanti?
  10. Fant ikke denne postet tidligere, men den er da ganske morsom!
  11. Usikker på om denne har blitt postet tidligere, men dumpa borti den på youtube. Virker som det blant annet er noen nordmenn som er i Danmark for litt kjøring. Fra 1988 og utover.
  12. Hehe nei. Justerbart senkesett skrudd helt opp ser jeg!
  13. "Vår" vask. Taket på minien er faktisk lavere en panseret på defenderen.
  14. Ble ikke kjøpt av en Thomas nei, og nye eieren (kompisen) heter heller ikke det. Dette er Cup versjon med bur, slukke anlegg ++. Ikke hver dag man ser en bil med bur trekker en bil med bur ;-)
  15. Henta en Lotus til en kompis med defenderen i går :-)
×
×
  • Opprett ny...