Jump to content
LRforum

robl

LRF Society
 • Content Count

  1,897
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by robl

 1. Vestfold skips og industriservice.. eller shipohoy bør ha det meste du trenger.. de kjøpte delelageret til forsvaret. ser det er demontert litt på din... bumperettes på fangern, stridslys, nye speil.. etc.. Men ring de, 3331 8888 så bør du få hjelp med de delene du trenger så langt.
 2. den sorte plastbeholderen er bare ekspansjons tank... ta av lokket på toppen av radiatoren og fyll den helt.. kjør den litt for å få ut luft, (vent til den er kald igjen ) og topp den helt.
 3. lwb.. long wheel base? swb short wheel base? du skal i såfall ha lwb
 4. det er vel 6 endeledd på hele veien.. hjelpesnekka sitter fast igjennom ramma med to bolter på toppen bak grillen. det er en arm på hver side som har begge går til stag. den ene til styresnekka.. toppen. den andre til høyre forhjul.. også har du paralellstag mellom forhjula, styresnekka er det somregel lettest å bytte.. bruk en avdrager og sett den i spenn over natta om den sitter godt. olje?.. 80w90 gl4 girolje den samme som skal i girkasse styresnekke differ transferkasse etc.
 5. hmm. kansje det jeg burde satt inn i dyret, han har uansett canvas så den er tørrere inni enn gjennomsnits exmil
 6. Den orginale olivengrønne fargen er ihvertfall ikke på galvaniserte detaljer.. av det jeg har sett på Dyret. ellers så har den ikke en rett plate så camoen flasser av på alt nå
 7. Stempelringer er vel ikke noe hokuspokus å bytte om man gidder å gjøre jobben. får følelsen enkelte ikke liker å skru mer.. al'a tesla mekanikere.....
 8. ah... en pers burde lea på rattet mens du inspiserer styringa og alle endeledd. fra styresnekka og ned for å være sikker der. hjelper det å stramme så er det bra, hvis ikke må du bytte. og ting kan lett å rusta fast.... da må hele greia byttes.
 9. uhm... Ja? .. 109-V8 også kalt Stage One, hadde den bjelken på ett annet sted. som hjelpesnekka sitter i. Lager som passer en passer alle men har du nøkkelen til å dra de til med? burde bytte låseskiva eller ihvertfall ha en i reserve.. Jeg ville kansje anbefalt kittet i såfall https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=338 da bytter du både yttre og indre lager og har alle pakninger nytt også. bruk silikon tetting på papirpakningen før du kliner den på og skrur igjen og en sånn https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=340 til å stramme med. Glemte nesten.. ha på nok fett ved montering av hjullagrene.. alt ryker fortere jo tørrere de er ved montering
 10. det skal vel gå med en skrustikke eller lager avtrekker også ... landrover universalverktøy...= slegge, bare husk å la bolten stå på
 11. Ja du får lys etter oppskriften over, du må bare slå det på manuelt. skal du fjerne det helt så er det et par kabler som må kobles sammen for å få parklys.
 12. har du prøvd med en bolt på 6cm? 10M X60 bolt? hvis det er 7cm inn til motstand så virker det som noen har brukt for kort bolt i utangspunktet, eller at den knakk og det som satt inni datt ut.
 13. ahh.. som du ser så er de boltene enten 6cm eller 6.5cm lange ettersom utgave.. det høres mer ut som boltene bare har løsnet falt ut. korreksjon. 5.5cm eller 6cm det er bolt 1 på tegningen over. som mangler? bildet er for rattet på høyre side men det blir de samme boltene på venstre side. Denne linken viser vel selve leamikken du snakker om. bare speilvendt siden den er for høyre ratt på bildet. http://new.lrcat.com/#!/1233/68468/68854/5619 forrige link viser festebraketter. hvis alt har løsnet så mangler du kansje foringen på siste bildet nr 16 også?
 14. styresnekke?.. det har den vel strengt tatt ikke. er det er vel steering rack? som denne? http://new.lrcat.com/#!/1233/68468/68854/5615
 15. bruk reservehjulsfestet som er der alt.. ta av puta bak fører og fest hjulet der? og ja, det blir stående rett opp. i kjøreretning bak ryggen.
 16. Ja, men hvor i hedmark gjemmer du deg?
 17. du må skru av dekslet under rattsatmmen, der er det gjemt ett rele. jeg har hatt det samme problemet selv. kobler du fra svart kabel som hadde egne runde kabelsko så kutter du releet. Jeg fjernet det helt og fjernet mellomstykket på bryteren også.
 18. Hei Jeg har endelig fått kjøleviftene på min FL1 2004 1.8 til å virke. men ser at de starter ikke før 100grader C . er det mulig å redusere det til f.eks at de starter rundt ca 90 grader?
 19. det sier at bremsebånd ikke er justert/dvs slitasje på bånd og fjærene på bremsebåndene er intakte på minst en av sett av bånd som trekker de tilbake og gjør de "svampete" når du trykker på pedalen igjen, høres ut som det er tett. usikker på inch? jeg har bare sett på one ton eller ikke oneton bremser. exmil'er har oneton, og stage one. kansje noen fler, men de fleste har standard bremser. en 76 diesel... måle trommel?
 20. det er noen fjærer somregel som holder båndene sammen som også har/kan ryke, hvis du ikke kjenner status på bremseanlegget ville jeg byttet alt.
 21. ittno tull med bremser.. bytt til nytt. bremseylindre bånd i værstefall tromler og rør.. du får alt fra enhver gjennomsnits delepusher, og dyrt er det heller ikke. men skal du bare ha luftenippel.. så må du plukke av slavesylinder og borre ut og få trekt ut den gamle om du får det av... https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=15687 dyre var de heller ikke
 22. husker jeg ikke helt feil så tok jeg pærer fra stridslyset bak når en pære røyk forran.
×
×
 • Create New...