Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

robl

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 742
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om robl

 • Rang
  LR forbruker kunde..

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

224 profilvisninger
 1. Den står vel neppe i så mye spenn at en slegge ikke klarer å flytte på den. Hvor lang latmans arm har du prøvd? prøv enda lengre? hvor tung slegge? bruk enda tyngre? spørs vel på hvor langt du får får svingt den inni hjulbuen også.. og du risikerer å ta foringer på bikjebeina.. det er fult mulig du må la dette godgjøre seg med rustløser over en dag eller fler, eventuelt sette det i spenn med press over tid.
 2. 11.5 gjelder vel ikke lengre?... releet som sørget for dette på min hang seg opp så det aldri slo av lyset, også når tenningen var av og nøkkelen ute. men releet og oppett er ikke standard landrover del så jeg fjernet skrotet.
 3. Har du fått en strømtyv du sikkert kan skravle og juge litt med?
 4. er det boltene nede det er snakk om? kappe av demper skjære bort boltene til godset og borre de ut går ikke?
 5. robl

  Feilkoder, P0480 og P0170

  har kjørt med hawkeye på noen dager nå.. P0480 kommer bare ved oppstart, og kommer ikke igjen under kjøring. før ny oppstart av kald motor. dog har motoren vært oppi 106 grader i køkjøring, vurdere å bytte til 82graders termostat , termostatmåler i dashbordet pekte rett opp mellom 77 og 106 grader. så den er vel lite å stole på. P0170 har i blant ingen gjenntakelse, eller så får den feil på signalet. i tillegg så ser trykk på injektor 1 normalt ut.. sensorfeil? hvordan bytter man sensoren? eventuelt rense sensoren. en annen finurlighet er etter jeg byttet bensinpumpe, med tanksensor, så viser den full tank rett etter tanking, men innen 15km etter en omstart så faller den ned på halv tank. så jeg kjører på kilometer enda. ca 600km bør en full tank holde noen ganger så viser tanken riktig når jeg slår på tenninga, men dropper ned til halvparten av innhold ca når motoren startes. når motoren blir varm så øker dette noe igjen. noen ideer?
 6. robl

  Air locker for bakdiff ex mil

  Arb sperrer gjelder vel med 24volt kompressor. rover forran og salibury bak.. gaute har montert en del... ønsker meg det selv. men det koster.. og må monteres osv osv..
 7. Hei Får feilkodene: P0480 Fan 1 Control Circuit. Open Circuit. P0170 Fuel Trim (Bank 1) Ser ymse steder at P0480 kan være forskjellige ting og tang, og at fuel trim kan fort ha noe med vakum slanger å gjøre. Noen nær oslo som er gode på å feilsøke sånne feil?
 8. robl

  Ulyd i 3 gir SIII 74 mod

  Du er ihvertfall visere om du finner tannen
 9. robl

  gir kasse

  om mulig så bør du få kjørt diagnose på girkassa, har ikke peil på automat selv, men ser de kan få lest av feilkoder.
 10. robl

  gir kasse

  gå på biltema, søk på bildeler etter registrerings nr så får du opp mye nyttig informasjon som bensin eller disel.
 11. robl

  FC 110 -70

  Been there done that. Det første jeg måtte gjøre da jeg fikk dyret var å bytte styresnekke.. både på hjelpe snekke og styresnekke, og kamtannhjul, har hatt behov for å stå over natta
 12. robl

  FC 110 -70

  Slegga mener du. forøvrig ser jeg biltema mangler den avdragern som ser ut som en forvokst klesklype i metall som er ypperlig til akkurat de der.. gått ut?
 13. robl

  Vil gjerne dane en duste klubb

  Beefy Jerks.. som avart av beef jerky?
 14. Snart lettere å ha Vinter og Sommer biler da?
 15. robl

  Bompenger og farbare veier i vårt lange land.

  hva skal egentlig til for å bygge en serie eller Defender om til Elbil? i kost.. med samme rekkevidde som en Tesla.. 4-500km Men hvorfor bygge selv når de leverer. https://newatlas.com/land-rover-electric-defender/28624/
×