Jump to content
LRforum

robl

LRF Society
 • Content Count

  1,928
 • Joined

 • Last visited

About robl

 • Rank
  LR forbruker kunde..

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

839 profile views
 1. Hei. Jeg bor i Enebakk. Har nettopp skiftet dieselpumpa og filter og bilen startet helt fint. 2 dager senere vil den ikke starte. Ser at du har diagnoseapparat. Er det mulig å låne det av deg?  Kjører varetransport hver dag i Oslo. 

  Hilsen Kurt. 

 2. robl

  Maggie Serie 3

  https://www.biltema.no/bil---mc/elektrisk-anlegg/strombrytere/hovedstrombryter-100-a-2000016429 prøvd en sånn alt?
 3. gulv platene er vel minste problemet, jeg tok ut min på vintern en gang fordi utløserlageret smelta. og hadde byggesett på stuebordet hele desember det året Jekkestropp og akebrett fungerte ypperlig for å få den ut fra under bilen
 4. Jar.. hvor på jar gjemmer du deg?.. kan kjøre forbi hver dag nei trenger ikke boka.. har den selv
 5. jeg har ett pioneer system med display og nav i blå.. men det er fra fjarten hundre og ørten. .. bruker bare iphone på nav.. google maps eller waze
 6. robl

  Bladfjærer

  uhm.. siden når ble det spenn i de fjørene der.. sjaklene i bakkant tar vel ut alt spennet det spennet du mener er vel vekta av akslingen som presser ned når du har ramma på bukk?
 7. ellers så har jeg en hawkeye du kan endre innstillinger med..
 8. annonsen er utgått... er det ikke sånn at man må senke prisen som ingen vil betale det man ønsker seg?
 9. er ikke VCU en klædd man bare bytter ut når lagrene rundt har ryki? .. det jeg gjorde da må man gjøre samme jobben uansett. drivverket er vel ikke så veldig forskjellig på F1 om det er TD1, V6 eller K1.8?
 10. i thought those was mob grade. so not for civilians.. they are made for the nato standard radio system anyway.. ANPR77 and similar. 24Volt systems. just take the roof off and put on canvas.. then you don't have them anyway
 11. hmm.. ser denne er gammel... meeen.. tåkelys er vel bare de som lyser bakover og brukes bare til han bak har sett deg, fremover kalles de vel strengt tatt grøftelys? alt lys i tåka fremover blender mer enn det gir sikt.
 12. dobbel master? Master er forskjellig da exmil har 2 kretser.
 13. Nedre lys er blink kjøre og bremselys. øvre er vel ryggelys og tåkelys.. på 2004 til 2006 modellene tåkelyset er andre bryter fra venstre under koppholderne, ryggelyset må noen holde inne klutchen og sette den i revers for at du skal se ... eller se mot ett vindu..
 14. godt å vite .. kommer til å bytte ut monsterklædden i min og etterhvert... fjerna du hele styringsboksen da du tok den ut? kjører rett på nettet?
×
×
 • Create New...